PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

FBI: Εξωγήινοι προσγειώθηκαν στο Roswell


 
Υπηρεσιακό σημείωμα που φιλοξενεί μαρτυρία σύμφωνα με την οποία εξωγήινοι προσγειώθηκαν το 1947 στο Νέο Μεξικό αναρτήθηκε πρόσφατα στη νέα ιστοσελίδα “The Vault” του FBI.

              Guy Hottel
Το σημείωμα τιτλοφορείται “Ιπτάμενοι Δίσκοι” και φέρει την υπογραφή του πράκτορα του FBI, Guy Hottel που ήταν υπεύθυνος του γραφείου της Ουάσινγκτον το 1950. Σε αυτό αποκαλύπτει ότι ένας ανακριτής της αμερικανικής αεροπορίας είχε δηλώσει σ' έναν ειδικό πράκτορα του FBI ότι “τρεις φερόμενοι ιπτάμενοι δίσκοι ανακαλύφθηκαν στο Νέο Μεξικό”. Η υπηρεσία λογόκρινε τα ονόματα και των δύο εμπλεκόμενων.
Τα ΑΤΙΑ περιγράφονταν ως “κυκλικά με υπερυψωμένο κέντρο και διάμετρο περίπου 15 μέτρων” και “σε καθένα από αυτά υπήρχαν τρεις ανθρωπόμορφες φιγούρες ύψους μικρότερου του ενός μέτρου”. Τα σώματα, συνεχίζει η περιγραφή, ήταν “ντυμένα με μεταλλικό ένδυμα πολύ καλής ποιότητας”.

Σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη οι ιπτάμενοι δίσκοι βρέθηκαν στο Νέο Μεξικό “εξαιτίας του γεγονότος ότι η κυβέρνηση είχε εγκαταστήσει ένα πολύ ισχυρό ραντάρ στην περιοχή το οποίο πιστεύεται ότι έκανε παρεμβολές στον μηχανισμό ελέγχου των δίσκων”.



πηγη: http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=266042