ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ερ.Ε.Ν.Ζω ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ UAPcheck

Πώς τα ΑΤΙΑ αψηφούν τους νόμους της φυσικής;

Το θέμα των αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων είναι ένα ενδιαφέρον θέμα συζήτησης για δεκαετίες. Παρά την αμφισβήτηση, φαίνεται ότι τώρα, περισσότερο από ποτέ, άνθρωποι σε όλο τον κόσμο και σε όλο το πολιτικό φάσμα επιδεικνύουν μια ασυνήθιστη ενότητα στην περιέργειά τους να κατανοήσουν τα φαινόμενα. Η ερώτηση «Πως τα ΑΤΙΑ αψηφούν τους νόμους της φυσικής;» έχει δημιουργήσει κυματισμούς στον δημόσιο διάλογο, πυροδοτώντας μια «άνευ προηγουμένου» ακρόαση ΑΤΙΑ στο Κογκρέσο, που όλοι παρακολουθούμε τα τελευταία χρόνια.

Φαίνεται ότι τα εξωγήινα αινίγματα δεν γοητεύουν μόνο το ευρύ κοινό αλλά ξεσηκώνουν και τον πολιτικό κόσμο. «Αν ένα πράγμα μπορεί να φέρει κοντά τους Δημοκρατικούς και τους Ρεπουμπλικάνους είναι τα ΑΤΙΑ», είναι μια δήλωση που αντηχεί στους πολιτικούς διαδρόμους των Η.Π.Α.. Αλλά η άπιαστη φύση των πληροφοριών για τα ΑΤΙΑ είναι προκλητική, με κατηγορίες για έλλειψη διαφάνειας από τις κυβερνήσεις. Υπάρχει μια αυξανόμενη απαίτηση να αποκολληθούν τα στρώματα μυστικότητας γύρω από το θέμα.

Ενώ οι σκεπτικιστές υποστηρίζουν ότι τα ΑΤΙΑ μπορεί να είναι προηγμένη τεχνολογία, οι ειδικοί απορρίπτουν αυτές τις θεωρίες ως απίθανες. Αυτός ο σκεπτικισμός δεν προέρχεται μόνο από αβάσιμες πεποιθήσεις, αλλά από στρατηγική άποψη. Εάν ορισμένα έθνη είχαν τέτοια εξαιρετική τεχνολογία, τα γεωπολιτικά τοπία θα ήταν πιθανότατα πολύ διαφορετικά. Αυτά τα εναέρια φαινόμενα προκαλούν σύγχυση στους παρατηρητές λόγω των φαινομενικά αδύνατων δυνατοτήτων τους: να εκτελούν ελιγμούς που αψηφούν τους γνωστούς νόμους της φυσικής και να ξεπερνούν την τεχνολογική ικανότητα κάθε γνωστού ανθρώπινου όπλου.

Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό των ΑΤΙΑ είναι η ικανότητά τους να λειτουργούν με τρόπο «trans medium», μεταβαίνοντας δηλαδή αβίαστα από το διάστημα στον αέρα ή στη θάλασσα, ή να εκτελούν στροφές ορθής γωνίας με πρωτοφανείς ταχύτητες, αψηφώντας τις βαρυτικές δυνάμεις που σέβεται η κατανόησή μας για τη φυσική. Αυτό υποδηλώνει τεχνολογία πολύ ανώτερη από τη δική μας, εγείροντας ανησυχίες σχετικά με το ποιος ελέγχει αυτά τα μηχανήματα αλλά και τις προθέσεις τους.

Ένα εξίσου μπερδεμένο μυστήριο είναι η φυσική ανθεκτικότητα των όντων που χειρίζονται τα ΑΤΙΑ. Οι δυνάμεις που θα δεχόταν το ανθρώπινο σώμα από αυτούς τους γρήγορους ελιγμούς θα ήταν αφόρητες.

Το επαναλαμβανόμενο θέμα των θεάσεων ΑΤΙΑ σε όλη την ανθρώπινη ιστορία υποδηλώνει ότι αυτό δεν είναι ένα νέο φαινόμενο, αλλά ένα φαινόμενο που ήταν άπιαστο και ανθεκτικό στην ανθρώπινη κατανόηση.

Το βέβαιο είναι ότι οι Αμερικανοί ΔΕΝ ξέρουν τι είναι τα συγκεκριμένα ΑΤΙΑ. «Το να πεις ότι είναι “διαστημόπλοια με εξωγήινους” είναι μια υπεραπλούστευση», εξηγεί η Αμερικανίδα ρεπόρτερ Λέζλι Κιν, ίσως, η πρώτη σοβαρή δημοσιογράφος που αποφάσισε να ασχοληθεί σοβαρά με την υπόθεση των δύο ιπτάμενων χειριστών του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού και ενός πρώην αξιωματικού των μυστικών υπηρεσιών που κατέθεσαν στη συνεδρίαση της υποεπιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων για την εθνική άμυνα των ΗΠΑ πριν από λίγο διάστημα. «Μπορεί να προέρχονται από εξωγήινους, αλλά ίσως είναι διαστημοσυσκευές σταλμένες από αυτούς χωρίς πλάσματα μέσα, σαν τα drones που έχουμε στη Γη ή τις διαστημοσυσκευές που έχουμε κι εμείς στείλει στο Διάστημα για να μελετήσουμε το ηλιακό σύστημα και τι υπάρχει πέρα από αυτό. Πρέπει να κοιτάξουμε πιο προσεκτικά τα πιο αλλόκοτα χαρακτηριστικά αυτών των αντικειμένων. Ο παραφυσικός χαρακτήρας που δείχνει να έχουν, ο τρόπος που κινούνται στον αέρα, το πώς επιδρούν στους ανθρώπους που τα είδαν από κοντά. Προς το παρόν, θα ήθελα πολύ να ξέρω αν είναι από τη Γη ή όχι, μετά βλέπουμε για όλα τα υπόλοιπα». Οι συγκεκριμένες θεάσεις είναι ό,τι πιο αληθοφανές έχει υπάρξει στην ιστορία των άπειρων δήθεν θεάσεων ΑΤΙΑ. Τα αντικείμενα αυτά διακρίνονται να διαγράφουν πορείες που δεν είναι δυνατόν κανένα γήινο ιπτάμενο όχημα να κάνει. Τουλάχιστον όχι κάποιο γνωστό στις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις. Οι ακροάσεις στο Κογκρέσο το προηγούμενο διάστημα σηματοδότησαν ένα ορόσημο στην αναζήτησή μας για την αλήθεια πάνω στο φαινόμενο των ΑΤΙΑ.  Παρά τα στρώματα μυστηρίου και μυστικότητας που περιβάλλουν τα ΑΤΙΑ, η συλλογική περιέργεια και η αποφασιστικότητα να αποκαλυφθεί η αλήθεια δεν πτοείται. Ο κόσμος παρακολουθεί, περιμένει και ελπίζει για απαντήσεις που θα μπορούσαν να αλλάξουν για πάντα την κατανόησή μας για το σύμπαν και τη θέση μας μέσα σε αυτό.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ Ερ.ΕΝ.Ζω ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΥΦΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ UAPcheck