ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ Ερ.ΕΝ.Ζω ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΥΦΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ UAPcheck

Κατεβάστε τα δύο συλλεκτικά τεύχη του 1977 της ΠΕΕΑΦ, για το φαινόμενο των ΑΤΙΑ

Το 1975, ο Άκης Λοράνδος μαζί με τον Σταύρο Χατζόπουλο (PhD), θα ιδρύσουν στην Αθήνα την Πανελλήνια Ένωση Ερευνητών Αγνώστων Φαινομένων (ΠΕΕΑΦ), για την έρευνα των ΑΤΙΑ, η οποία το 1980 μετατράπηκε στο Κέντρο Εξωβιολογικής Έρευνας, με αντικείμενο την έρευνα για εξωγήινες νοημοσύνες.


Μάλιστα, το Δεκέμβριο του 1977, σε συνεργασία με άλλες ομάδες που είχαν δημιουργηθεί την ίδια περίοδο και στο πλαίσιο της «ένωσης», και μαζί με τον θρυλικό Γιώργο Μπαλάνο, επίτιμο ερευνητή της ΠΕΕΑΦ, φτιάχτηκε το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο «UFOλογίας» που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Απόλλων Παλλάς στο Καβούρι. 

 


 

Ταυτόχρονα η ΠΕΕΑΦ την ίδια εποχή κυκλοφορούσε ένα μηνιαίο φυλλάδιο κυρίως για εσωτερική διανομή μεταξύ των μελών, αλλά και σαν ένας τρόπος για να υπάρχει μια επικοινωνία με τον κόσμο.

Στο φυλλάδιο παρουσιάζονταν τα τελευταία νέα πάνω στο θέμα των ΑΤΙΑ, πληροφορίες από τις ερευνητικές αποστολές της ΠΕΕΑΦ, αλλά και τα πρακτικά συνεδριάσεων με τα θέματα που είχαν εξεταστεί και αφορούσαν όλα τα μέλη.

Παρακάτω, μετά την ευγενική χειρονομία του κ. Χατζόπουλου να μας αποστείλει δύο από τα φυλλάδια που έχει στην κατοχή του από εκείνη την εποχή, τα τεύχη Ιουλίου και Αυγούστου 1977 που πλέον αποτελούν συλλεκτικά κομμάτια, και μετά την σύμφωνη γνώμη του για δημοσίευση τους, σας δίνουμε την δυνατότητα να κατεβάσετε τα συγκεκριμένα αρχεία, ώστε να διατηρήσουμε την προσπάθεια των πρωτοπόρων της έρευνας στη χώρα μας, ζωντανή στην μνήμη μας.

johnpatrablog johnpatrablog

Η Ερ.Ε.Ν.Ζω ΣΤΟΥΣ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ