ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ερ.Ε.Ν.Ζω ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ UAPcheck

Όλα έτοιμα για το 33 συνέδριο UFO στο Σαν Μαρίνο - Η πρώτη συμμετοχή της Ελλάδας και οι ομιλητές

Ο ICER (International Coalition for Extraterrestrial Research), είναι ένας διεθνής συνασπισμός για την έρευνα πιθανής εξωγήινης επισκεψιμότητας. Σύμφωνα με το ICER, το φαινόμενο των UFO (νυν UAP), είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο που μπορεί να έχει βαθιές επιπτώσεις για την ανθρωπότητα και την κοινωνία, αφού δρα με νοημοσύνη και είναι πιθανό να είναι εξωγήινης και όχι ανθρώπινης προέλευσης.

Το Σαββατοκύριακο στις 1 και 2 Ιουνίου 2024 στο Σαν Μαρίνο διοργανώνεται από το Ιταλικό Εθνικό Ουφολογικό Κέντρο με συντονιστή τον Roberto Pinotti, το 33ο συνέδριο UFO όπου για πρώτη φορά θα συμμετέχει και η Ελλάδα με ομιλητή τον Ιών Πανίδη. Ο Ιων Πανίδης θα παρουσιάσει το φαινόμενο των ΑΤΙΑ στην χώρα μας, καθώς και σοκαριστικές νέες πληροφορίες για την παρουσία αυτών των όντων στην ανθρώπινη ιστορία από τα βάθη της αρχαιότητας μέχρι και σήμερα, καθώς και υλικό ότι τελικά είναι πολύ πιθανό να κρυβόντουσαν «κάτω από την μύτη μας» εδώ και χρόνια!

Η ομιλία του όπως θα δείτε και στο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Ιουνίου στις 15:00 και θα γίνει προσπάθεια, εφόσον μας το επιτρέψουν οι Ιταλοί διοργανωτές, για live streaming μέσα από την σελίδα της Ερ.Ε.Ν.Ζω στο facebook. Αν αυτό δεν καταστεί δυνατό, τότε θα έχετε την δυνατότητα να διαβάσετε ολόκληρη την ομιλία – στα ελληνικά και στα αγγλικά – μέσα από την ιστοσελίδα της Ερ.Ε.Ν.Ζω μετά το συνέδριο.

Η Ερ.Ε.Ν.Ζω βρίσκεται ήδη στο Σαν Μαρίνο με τον εκπρόσωπο της Ορέστη Λαζανάκη, όπου θα καταγράψει όλες τις ομιλίες των συμμετεχόντων, καθώς και πλούσιο οπτικό υλικό που θα σας παρουσιάσουμε μετά το συνέδριο μέσα από την ιστοσελίδα μας. Επίσης θα σας μεταφέρουμε πληροφορίες και απόψεις των βασικών ομιλητών/ερευνητών μέσα από τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις που θα έχει η ομάδα μας μαζί τους.


 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ Ερ.ΕΝ.Ζω ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΥΦΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ UAPcheck