PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

ATIA στον Αττικό Ουρανό (11-12/9/2015)

Αφορμή για την αναφορά που ακολουθεί και εστάλει στην Ερ.Ε.Ν.Ζω, αποτελεί ένα άρθρο που αναρτήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου από τον ιστότοπο katohika.gr , σχετικά με την πτήση ενός «παράξενου» αντικειμένου στον Αττικό ουρανό. Παρακάτω η αναφορά του katohika.gr όπως αναρτήθηκε στις 12/9, και στη συνέχεια η αναφορά που έφτασε στην Ερ.Ε.Ν.Ζω λίγες ημέρες αργότερα και αφορά πιθανότατα το ίδιο αντικείμενο.

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Η εμπειρία που ακολουθεί είναι προσωπική και συνέβη πριν από λίγα λεπτά σε σπίτι οικείων προσώπων, στην περιοχή των Άνω Λιοσίων Αττικής, όπου πραγματοποιούσαμε οικογενειακή επίσκεψη. Το περιστατικό συνέβη ακριβώς στις 11.11 το βράδυ της 11/9/2015 στον Αττικό Ουρανό, στην περιοχή από τα Άνω Λιόσια μέχρι τη Σαλαμίνα περίπου. Είμαστε συνολικά 9 άτομα (3 οικογένειες εκ των οποίων 4 παιδιά άνω των 10 ετών) και το είδαμε ΟΛΟΙ, όπως θα καταλάβετε και από τις φωνές του βίντεο. Ξαφνικά  μια εκ της παρέας βλέπει ένα κόκκινο φως να κατευθύνεται με αρκετά μεγάλη ταχύτητα προς το μέρος μας και με ρώτησε αν μπορούν να πετούν νύχτα αεροπλάνα τόσο χαμηλά (περί τα 150-200 μέτρα ύψος) πάνω από την Αττική. Της απάντησα πως όχι και αμέσως γύρισα να κοιτάξω το «αεροσκάφος».


Ακριβώς εκείνη τη στιγμή το αντικείμενο σταμάτησε ακριβώς από πάνω μας, σε ύψος περίπου 80-100 μέτρων. Ήταν ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΟ με διάμετρο περίπου 15 μέτρα, ύψος περίπου 5-6 μέτρα. Στο κάτω μέρος είχε ΚΟΚΚΙΝΟ φως και στο πάνω ΠΡΑΣΙΝΟ. ΔΕΝ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕ! Το αντικείμενο έκανε μικρές κινήσεις (πάνω κάτω, διαγώνια) ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ, ενώ έμεινε και ακίνητο για περίπου 40 δευτερόλεπτα, αλλά σε αρκετά μεγάλη απόσταση από εμάς. Όπως θα δείτε στο βίντεο που τράβηξα η λήψη είναι κακή (κάμερα 5Mp από ένα παλιό sony) αλλά οι φωνές και των 9 είναι πιο σημαντικές. (katohika.gr)



Αναφορά στην Ερ.Ε.Ν.Ζω

Η ώρα ήταν 11 και κάτι το βράδυ. Γάβγιζαν τα σκυλιά μου (για άλλη αιτία) και βγήκα να δω τι συμβαίνει. Κοιτάζοντας προς τη δύση, είδα πάνω απ' το βουνό που είναι σε σχετικά μικρή απόσταση από το σπίτι μου, ένα βαθύ-πορτοκαλί αντικείμενο να αιωρείται και να ανυψώνεται αργά αλλά σταθερά, με μία τέλεια κάθετη πορεία. Η ταχύτητα του, η απουσία "σπινθήρων" και το τρόπος που εξαφανίστηκε, αποκλείουν πυροτέχνημα. Και η κάθετη ανοδική πορεία του αποκλείει αεροπλάνο. Επίσης, η ένταση του φωτός αλλά και το μέγεθος, αποκλείουν drone. Σε αντίθεση με την μαρτυρία της σελίδας που σας έστειλα, δεν είχε ούτε για μία στιγμή ακανόνιστη πορεία, ήταν αποκλειστικά κάθετη και άφηνε πίσω μια ελαφριά πορτοκαλί "ουρά". Δεν υπήρχε ο παραμικρός θόρυβος. Δυστυχώς, ήμουν μόνος στο σπίτι και από φόβο μην το χάσω απ' τα μάτια μου, δεν κινήθηκα προς το τηλέφωνο, είτε για να το φωτογραφήσω, είτε για να καλέσω κάποιον γνωστό να βγει να δει. Σε αυτό το σημείο, οφείλω να ξεκαθαρίσω πως δεν "κυνηγάω εξωγήινους", είναι πολύ επιφυλακτικός και σκεπτικιστής απέναντι σε αυτά τα θέματα, αλλά είναι η δεύτερη φορά μέσα στο 2015 που παρατηρώ κάτι στον ουρανό των Άνω Λιοσίων, που δεν μπορώ να εξηγήσω και θέλησα να το μοιραστώ με εσάς που πιθανότατα σας ενδιαφέρει.

*Τα στοιχεία του κ. Κ.Χ. είναι στην διάθεση της Ερ.Ε.Ν.Ζω

*Αν είστε αυτόπτης μάρτυρας ανάλογων περιστατικών επικοινωνήστε με την Ερ.Ε.Ν.Ζω στο email:erenzw2012@gmail.com