Σπάνια χριστουγεννιάτικη κάρτα από τον Dr. J. Allen Hynek

Αυτή η κάρτα Χριστουγέννων σε ροζ χαρτί, βρέθηκε στα αρχεία του Henry McKay. Ο Henry McKay ήταν ένας διεθνούς φήμης UFOλόγος από το 1965 μέχρι το θάνατό του το 2007. UFOλόγοι από όλο τον κόσμο, έγραψαν γι 'αυτόν, ενώ ήταν ένας από τους πρώτους σύγχρονους UFOλόγους στον κόσμο που ειδικεύτηκε στην έρευνα των φυσικών ιχνών που σχετίζονται με περιοχές προσγείωσης ΑΤΙΑ και "close-range" θεάσεις ΑΤΙΑ. Ήταν ο πρώτος διευθυντής της MUFON Καναδά, και άρχισε να ερευνά τις εκθέσεις των UFO, ενώ ήταν στην Πολεμική Αεροπορία.


Στην κάρτα δεν αναφέρετε ημερομηνία πουθενά. Η κάρτα έχει σταλεί από τον Dr. J. Allen Hynek στον Henry McKay, και υπογράφετε από τον Allen Hynek και την σύζυγό του Mimi, ενώ πάνω αναγράφεται: «Πώς είναι αυτό για μια στενή επαφή τρίτου τύπου;». Ο άνθρωπος που απεικονίζεται στην κάρτα είναι ο Hynek. 
Αυτό είναι το μπροστινό μέρος της κάρτας:


Το πίσω μέρος της κάρτας. Γράφει: « Καλά Χριστούγεννα. Πώς είναι αυτό για μια στενή επαφή τρίτου τύπου;» και υπογράφεται από την Mimi και τον Allen Hynek.Πηγή: http://ufosupclose.com/2014/01/12/rare-christmas-card-j-allen-hynek-henry-mckay-ufo/

Follow by Email