PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

Εμφάνιση άγνωστων φωτεινών αντικειμένων πάνω από Θεσσαλονίκη και Αθήνα


Δυο πληροφορίες που έφτασαν στην ομάδα Ερ.Ε.Ν.Ζω τις τελευταίες ημέρες από Θεσσαλονίκη και Αθήνα, και οι οποίες αναφέρονται σε εμφανίσεις άγνωστων φωτεινών αντικειμένων, αναζωπύρωσαν το  ενδιαφέρον μετά από μια μικρή περίοδο που δεν είχε να παρουσιάσει κάποια αξιόλογη αναφορά. Η πρώτη αναφορά χρονικά, ήρθε από τον Στέργιο κάτοικο Θεσσαλονίκης ο οποίος μας πληροφόρησε για ένα στόλο δέκα περίπου πορτοκαλί αντικειμένων, σε σχηματισμό αστερισμού με αργή κίνηση, που έγινε ορατός πάνω από τον Θερμαϊκό στις 27 Ιουνίου, και με φωτισμό πιο έντονο σε σχέση με τις περσινές εμφανίσεις.   
Λίγες ημέρες αργότερα η Αλεξάνδρα κάτοικος Αθήνας μας πληροφορεί: «Σήμερα το απογευματάκι (10 Ιουλίου), καθώς σουρούπωνε δλδ, ήμουν στους κουμπάρους μου στα Μελίσσια (Αθήνα) και στον ορίζοντα διέκρινα μια πορτοκαλοκόκκινη σφαίρα η οποία είχε καθοδική πορεία (από που είχε προέρθει δεν έχω ιδέα) σχεδόν πάνω στις πολυκατοικίες μάλλον προς Πειραιά μεριά». Η αναφορά της Αλεξάνδρας παρουσιάζει ενδιαφέρον γιατί ψάχνοντας για αντίστοιχες αναφορές από την Αθήνα την συγκεκριμένη ημέρα, εντοπίσαμε στην ιστοσελίδα paranormap.net μια αναφορά που αφορά σε άγνωστο φωτεινό αντικείμενο, επίσης πορτοκαλοκόκκινο (ίσως πρόκειται για το ίδιο), και το οποίο έγινε ορατό λίγες ώρες νωρίτερα από το αντικείμενο της Αλεξάνδρας. Παρακάτω η αναφορά από την ιστοσελίδα paranormap.net όπως έχει καταχωρηθεί από την αυτόπτη μάρτυρα: «Απόψε, 9-7-2013, κατά τις 00.30 με 01.00 το πρωί και ενώ τρώγαμε με τον άντρα μου στο μπαλκόνι του σπιτιού μας -μένουμε ψηλά, προς το βουνό, στην περιοχή Αλθαία της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου- μου λέει "κοίτα εκεί!" και μου δείχνει ακριβώς μπροστά μας, χαμηλά, στο ύψος της παραλίας. Ένα έντονο πορτοκαλί ή κόκκινο φως κινείτο, τελείως αθόρυβα και με μεγάλη ταχύτητα, με κατεύθυνση σταθερή, παράλληλα δηλαδή προς το ύψος της παραλίας. Το είδα καθαρά, μετακινήθηκα μάλιστα για να το ακολουθήσω στην πορεία του. Να σημειωθεί ότι το σπίτι μας είναι επάνω από το δρόμο και έχουμε θέα από τη δεξιά μεριά την παραλιακή που οδηγεί στη Βάρκιζα ενώ από την αριστερή το δρόμο που οδηγεί προς το Σούνιο. Εξακολουθήσαμε να το κοιτάμε και οι δυο μας και αυτό μάλλον μόλις μας αντιλήφθηκε εξαφανίστηκε (σαν να έσβησαν τα φώτα του). Μετακινήθηκα αμέσως και είδα πιο αχνό φωτισμό σε ένα διπλανό σημείο από εκεί που θα έπρεπε να είναι, σύμφωνα με την πορεία και την ταχύτητά του που υπολόγισα, αλλά πάλι μόλις με πήρε είδηση εξαφανίστηκε.
Πετούσε πολύ χαμηλά, ταχύτατα και αθόρυβα. Αεροπλάνο και ελικόπτερο οπωσδήποτε δεν ήταν, όχι μόνο γιατί η διαφορά είναι εμφανής, αλλά κυρίως διότι την πιθανότητα απέκλεισε εντελώς ο άντρας μου που τυχαίνει να είναι... πιλότος στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Και όχι μόνο αυτό! Δεν είναι καθόλου θετικός στην υποθετική περίπτωση ύπαρξης "παράξενων φαινομένων", όποτε τυχαίνει να του αναφέρω κάτι που άκουσα ή διάβασα».   

Αν υπάρχουν άτομα που παρατήρησαν επίσης τα ίδια φαινόμενο από Θεσσαλονίκη και Αθήνα και μπορούν να μας δώσουν επιπλέον πληροφορίες ας επικοινωνήσουν με την ομάδα στο email erenzw2012@gmail.com