PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

Βάση Dulce




Η βάση Dulce βρίσκετε στο οροπέδιο Archuleta Mesa στην πολιτεία του New Mexico, λίγα χιλιόμετρα βορειότερα από την κωμόπολη Dulce, και μέσα στα όρια της αυτόνομης περιοχής των ινδιάνων Jicarilla Apache.

Πληροφορίες που προέρχονται από ανθρώπους που εργάζονταν στην βάση, άνθρωποι που συμμετείχαν στην κατασκευή, πληροφορίες προσωπικού από το FBI, CIA, NSA, καθώς και από απαχθέντες που μεταφέρθηκαν στην βάση σύμφωνα με τον Jason Bishop, μιλούν για γενετικά πειράματα που πραγματοποιούνται όχι μόνο από ανθρώπους, αλλά και από ομάδες ανθρώπων και εξωγήινων.

Γύρω από το οροπέδιο Archuleta Mesa παρουσιάζετε μεγάλη δραστηριότητα παράξενων περιστατικών, από θεάσεις και προσγείωσης UFO μέχρι απαγωγές ανθρώπων και ακρωτηριασμούς ζώων, καθώς και εμφανίσεις ερπετοειδών πλασμάτων.

Οι  πληροφορίες για την βάση κάνουν λόγο για 7 επίπεδα κάτω από το έδαφος όπου πραγματοποιούνται τα πειράματα. Ορισμένοι που ισχυρίζονται ότι βρέθηκαν εκεί διατείνονται ότι είδαν δεξαμενές γεμάτες υγρό με επιπλέοντα ανθρώπινα και ζωικά μέλη. Αυτές οι δεξαμενές έγιναν γνωστές από ένα σετ αμφιλεγόμενων εγγράφων γνωστά ως Dulce Papers. Αυτά τα έγγραφα υποτίθεται ότι κλάπηκαν από τον Thomas Castello, αξιωματικό ασφαλείας της βάσης. Μαζί με τα έγγραφα κλάπηκαν και 30 ασπρόμαυρες φωτογραφίες και μια βιντεοκασέτα 6 λεπτών. Η βιντεοκασέτα προερχόταν από το κέντρο ελέγχου και εμφάνιζε διάφορες απόψεις από κάμερες ασφαλείας: διαδρόμους, εξωγήινους, εργαστήρια και προσωπικό της κυβέρνησης των Η.Π.Α.
Ο Castello ισχυρίζεται ότι υπάρχουν παραπάνω από 15000 γκρίζοι στην βάση. Είδε ακόμα ερπετοειδή ανθρωποειδή.
Το επίπεδο ασφαλείας αυξάνεται καθώς κατεβαίνει κάποιος στα χαμηλότερα επίπεδα. Οι περισσότεροι εξωγήινοι βρίσκονται στα επίπεδα 5,6, και 7. Οι κοιτώνες διαμονής των εξωγήινων είναι στο επίπεδο 5. Οι έρευνες στο επίπεδο 4 περιλαμβάνουν την μελέτη της ανθρώπινης αύρας, καθώς και όλες τις πλευρές της τηλεπάθειας, της ύπνωσης και των ονείρων. Το επίπεδο 6 αποκαλείτε ανεπίσημα “Nightmare Hall” (Η Αίθουσα του Εφιάλτη). Περιέχει τα εργαστήρια γενετικής όπου γίνονται πειράματα σε ψάρια, φώκιες, ποντίκια και τα οποία αλλοιώνονται σε μεγάλο βαθμό από τις αρχικές τους μορφές. Οι εξωγήινοι έχουν μάθει πολλά στους ανθρώπους για την γενετική, πράγματα που είναι και χρήσιμα και επικίνδυνα.
Το επίπεδο 7 είναι το χειρότερο. Σειρές με ανθρώπους και ανθρώπινα υπολείμματα σε ψύξη. Έμβρυα ανθρωποειδών σε διάφορα στάδια ανάπτυξης.

 
Μικρό απόσπασμα 30 sec. από το βίντεο του Castello.
Για την αυθεντικότητα του δεν μπορεί να εγγυηθεί κανείς.




Η ιστορία του Castello έγινε γνωστή το 1991 από το περιοδικό “UFO UNIVERSE” έκδοση Μαρτίου με τίτλο άρθρου “THE DEEP DARK SECRET AT DULCE” (ΤΟ ΒΑΘΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ DULCE).

O Castello ήταν έτοιμος να καταφύγει σε κρυψώνα, όταν ένα βαν με κυβερνητικούς τον περίμενε έξω από το σπίτι του. Ένας συνάδελφος του (K. LOMAS), τον είχε προδώσει και ήταν και υπεύθυνος για την απαγωγή της γυναίκας του και του γιου του.
Το 1995 ο Phil Schneider γεωλόγος μηχανικός ο οποίος εργάστηκε στην βάση Dulce μίλησε ανοιχτά για αυτά που γνώριζε σχετικά με τους εξωγήινους και τα προγράμματα. Ανέφερε υπόγειες βάσης εξωγήινων κατασκευασμένες εδώ και 400-500 χρόνια, υπόγειες κυβερνητικές βάσεις, βάθους περισσότερο του ενός χιλιομέτρου, χρήση εξωγήινης τεχνολογίας, και προηγμένη κρυφή τεχνολογία που εμπεριέχει την χρήση εξωγήινων μετάλλων. Επτά μήνες αργότερα βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του με ένα λαστιχένιο σωλήνα τυλιγμένο 3 φορές γύρω από το λαιμό του. Εκτός από τον Phil Schneider πληροφορίες ανιχνεύουμε από τον Branton, ερευνητή – συγγραφέα συνωμοσιολογικών θεμάτων. Ο Braton μας δίνει λεπτομέρειες για το περιστατικό Dulce Wars το 1979, το οποίο αφορούσε ένοπλη σύγκρουση με αποτέλεσμα να ανασυρθούν 66 πτώματα από την ανταλλαγή πυρών με τους εξωγήινους. Το 1995 ο Phil Schneider περιγράφει το περιστατικό όπου συμμετείχε και ο ίδιος στο βίντεο που ακολουθεί..




Ο Paul Bennewitz είναι η αιτία που έγινε γνωστή η ιστορία της Dulce.

Ο Bennewitz ερευνητής και συνεργάτης της APRO (Aeril Phenomena Research Organization), κλήθηκε το 1980 να ερευνήσει την απαγωγή της Myrna Hansen στο New Mexico η οποία παρουσίαζε πολλά προβλήματα ψυχολογικά  από τη στιγμή που μαζί με τον γιο της τον Μάιο του 1980 έγιναν μάρτυρες ενός UFO.  Οι δυο μάρτυρες το μόνο που μπορούσαν να θυμηθούν ήταν ένα ιπτάμενο φως, αλλά μετά από ύπνωση που υποβλήθηκαν περιέγραψαν μια ιστορία πολύ διαφορετική.  
Θυμήθηκαν και οι δυο ότι απήχθηκαν από εξωγήινους και μεταφέρθηκαν σε μια υπόγεια βάση (Dulce). Εκεί είδαν μεγάλες δεξαμενές που περιείχαν ανθρώπινα μέλη, τα οποία επέπλεαν σε παράξενα υγρά. Ισχυρίστηκαν πως τους είχε γίνει εμφύτευση συσκευών ενώ παρακολούθησαν και τον ακρωτηριασμό ζώων και την αφαίμαξη του αίματος τους.



Επτά χρόνια αργότερα μια νέα απαγωγή, αυτή της Cristina Tilton από την Oklahoma τον Ιούλιο του 1987, έδωσε περισσότερες πληροφορίες για την Dulce.
Η Tilton είχε απαχθεί από δυο μικρούς γκρίζους εξωγήινους και την μετέφεραν με το σκάφος τους σε μια λοφοπλαγιά όπου τους περίμενε ένας άντρας με κόκκινη φόρμα στρατιωτικού τύπου. Την οδήγησαν σε ένα τούνελ μέσα από σημεία ελέγχου με κάμερες συνδεδεμένες με κομπιούτερ. Εκεί με ένα μεταφορικό μέσω την οδήγησαν σε μια άλλη περιοχή όπου ανέβηκε σε μια συσκευή σαν ζυγαριά μπροστά στην οθόνη ενός υπολογιστή. Αφού το κομπιούτερ της εξέδωσε μια ταυτότητα, ο συνοδός της την πληροφόρησε πως είχαν μπει στο «Επίπεδο 1» μιας υπόγειας εγκατάστασης με επτά επίπεδα.


                                                                                                             Η Tilton αναφέρει πως μπήκε σε μια αίθουσα όπου είδε μεγάλες δεξαμενές με μετρητές ελεγχόμενους από κομπιούτερ και μεγάλους βραχίονες που ξεκινούσαν από κάποιες σωληνώσεις στο πάτο των δεξαμενών. Παρατήρησε ένα βόμβο, μύρισε φορμαλδεΰδη και σχημάτισε την εντύπωση πως μέσα στις δεξαμενές αναδευόταν κάποιο υγρό.  

http://www.sacred-texts.com/ufo/dulce.htm