PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

Σταυρός, Ρεντίνα (2001)

Περίληψη : Τρία αντικείμενα έκαναν κύκλους στο νυχτερινό ουρανό, εμφανιζόμενα από το πουθενά και εξαφανιζόμενα στο πουθενά.
Ώρα θέασης : 22:00-00:00, Αριθμός Μαρτύρων : 4, Διάρκεια  : Μερικά δευτερόλεπτα
Περιγραφή αντικειμένων : Έμοιαζαν με άστρα, αλλά ήταν λαμπρότερα, απλές λευκές κουκίδες. Ήταν λαμπρά σαν το λαμπερότερο αστέρι στον ουρανό Περιγραφή της περιοχής : Δεν την ξέρω την περιοχή. Είναι ένα μικρό τουριστικό θέρετρο ανάμεσα σε λόφους και θάλασσα
Περιγραφή : Ήταν γύρω στις 22:00-00:00 δεν θυμάμαι την ακριβή ώρα. Κοιτάζαμε τον ουρανό με την μητέρα μου και εκείνο το βράδυ υπήρχε ένα είδος αναστροφής έτσι τα άστρα ήταν μερικώς ορατά. Ήμασταν χαρούμενοι όταν εντοπίσαμε τον αστερισμό της Μεγάλης Άρκτου όταν είδαμε τρία αντικείμενα να εμφανίζονται από το πιο αριστερό άστρο του αστερισμού. Έμοιαζαν ακριβώς με τα άστρα του αστερισμού, μικρές λευκές κουκίδες όμως ήταν πολύ πολύ λαμπρότερες. Περιστράφηκαν γύρω από τον αστερισμό 2-3 φορές με φορά αντίστροφη του ρολογιού σε σχηματισμό. Όταν έφτασαν στο κάτω δεξί αστέρι του αστερισμού χώρισαν και επιτάχυνε το καθένα σε διαφορετική κατεύθυνση. Είμαι σίγουρος πως αυτά τα φώτα δεν ήταν από καμία ντίσκο λόγω του ότι δεν υπήρχε κανένα σύννεφο για να ανακλαστεί το φως και ήταν τελείως διαφορετικά από τα φώτα των ντίσκο. Οι γείτονες μας από το ξενοδοχείο τα είδαν και αυτοί. Μπορεί η θέαση να εξηγηθεί με φυσιολογικό τρόπο; Δεν νομίζω. Ήταν πολύ γρήγορα για μπαλόνια, μετακινούνταν με κυκλικό τρόπο που δεν μετακινούνται έτσι τα αστέρια, οι πλανήτες ούτε οι δορυφόροι αλλά ήταν πιο γρήγορα και πιο ευκίνητα από αεροπλάνα. Πληροφορίες για τον μάρτυρα : Ήμουν 13 χρονών όταν τα είδα. Ήμουν μαθητής. Η μητέρα μου ήταν δασκάλα δημοτικού.
Απόψεις  πάνω στα UFO πριν και μετά : Γνώριζα για τα UFO και πάντα πίστευα στην εξωγήινη ζωή, αλλά ήταν η πρώτη φορά που είδα κάτι που θα  μπορούσα να το αποκαλέσω UFO. Η μητέρα μου είδε αρκετά πράγματα στη ζωή της που θα μπορούσαν να περιγραφούν σαν UFO αλλά είναι σκεπτικιστής. Όμως και οι δύο αισθανθήκαμε λίγο παράξενα από αυτά που είδαμε εκείνο το βράδυ.
Όνομα Μάρτυρα : Jon Rasejev, Πράγα Τσεχοσλοβακία, Ετών 23

ΠΗΓΗ: ufoevidence.org

Paranormap.net