PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

Αινιγματική ανακοίνωση της NASA για τον μετεωρίτη της Ρωσίας


Ανακοίνωση NASA: «Η τροχιά του μετεωρίτη που έπεσε στη Ρωσία ήταν σημαντικά διαφορετική από την τροχιά του αστεροειδή 2012 DA14 γεγονός που δεν συνδέει με κανένα τρόπο τον πρώτο μετεωρίτη με τον DA14.
Οι πληροφορίες εξακολουθούν να συλλέγονται σχετικά με τον μετεωρίτη που έπεσε στη Ρωσία και οποιαδήποτε ανάλυση του γεγονότος είναι πρόωρη για να γίνει προς το παρόν.
Στο οπτικό υλικό του μετεωρίτη φαίνεται ότι περνά από αριστερά προς δεξιά σε σχέση με τον Ήλιο που ανατέλλει, κάτι που σημαίνει ότι ταξιδεύει από το βορά προς το νότο. Η τροχιά του DA14 κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση: Από το νότο προς το βορά».

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 25 Ιανουαρίου 2013 όπως σας είχαμε παρουσιάσει από την ιστοσελίδα της ομάδας Ερ.Ε.Ν.Ζω ένα άλλο φωτεινό άγνωστο αντικείμενο είχε πέσει και πάλι στην Σιβηρία. Το αγνώστων στοιχείων αντικείμενο υποτίθεται ότι έπεσε στο δάσος Taiga, της περιοχής Irkutsk, 15 χιλιόμετρα από το κοντινότερο χωριό του Vitim, και πάλι ημέρα Παρασκευή. Πτώση Άγνωστου Αντικειμένου στην Σιβηρία (25/1/2013)
ΠΗΓΗ

Παρακάτω πολλά διαφορετικά πλάνα του μετεωρίτη μαζεμένα σε ένα βίντεο..