PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

Παράξενο τριγωνικό αντικείμενο πάνω από την περιοχή Σαπών, Ροδόπης

Πριν από λίγες ημέρες έφτασε στην ομάδα μας μια αναφορά για την εμφάνιση ενός τριγωνικού αντικειμένου στην περιοχή Σαπών Ροδόπης. Ο μάρτυρας που ήρθε σε επαφή μαζί μας, είναι ο κ. K. ο οποίος μας ζήτησε ευγενικά να διατηρήσουμε την ανωνυμία του, γιατί όπως μας είπε «ο κόσμος είναι δύσπιστος, δεν μπορεί να κατανοήσει ορισμένα πράγματα και θα μας βγάλει τρελούς. Μακάρι να το είδε και κάποιος άλλος».

Συγκεκριμένα, ο κ. Κ. μας ανέφερε: «την 29η Οκτωβρίου 2022, στις 13:50, στην περιοχή Σαπών νομού Ροδόπης, ενώ μαζεύαμε ελιές με φίλο μου είδαμε ένα τριγωνικό αντικείμενο να κατεβαίνει υπό γωνία από πολύ ψηλά, έφτασε σε ύψος περίπου πεντακοσίων μέτρων, αιωρήθηκε, άλλαξε κατεύθυνση, και στιγμιαία εξαφανίστηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Δεν διαπιστώσαμε να έχει κάποιο προωθητικό σύστημα και ήταν εντελώς αθόρυβο. Αναζητώντας στο ίντερνετ, το ταυτίσαμε με το αντικείμενο που είχε φωτογραφηθεί στη Λέσβο το 2014. (Αποκλειστικό: Πρώτη πανελλήνια φωτογράφιση τριγωνικού ΑΤΙΑ στην Λέσβο) Ήταν χρώματος καφέ... Το είπαμε σε φίλους και δεν μας πίστεψε κανείς». 

Στην ερώτηση μας για πιθανούς άλλους μάρτυρες ή αν ακούστηκαν κάποιες άλλες αναφορές στην περιοχή ο κ.Κ. μας είπε: «Όχι, δεν ακούσαμε από κανέναν κάτι σχετικό. Το αντικείμενο ήρθε σχεδόν από πάνω μας και σε ύψος περίπου πεντακόσια μέτρα αιωρήθηκε άλλαξε κατεύθυνση και στιγμιαία ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα και εξαφανίστηκε. Αν δεν τύχαινε να κοιτάζω προς τον ουρανό μαζεύοντας ελιές, δεν θα αντιλαμβανόμασταν την παρουσία του. Ήταν εντελώς αθόρυβο στο ύψος αυτό, των πεντακοσίων μέτρων περίπου, και το μέγεθος του φαινόταν ίδιο, ίσως και μεγαλύτερο, από ένα F16».