Η Ερ.Ε.Ν.Ζω ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ICER ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΙΑ ΣΤΟ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ

Η Ερ.Ε.Ν.Ζω στο παγκόσμιο συνέδριο του ICER για τα ΑΤΙΑ στο Σαν Μαρίνο

Ο ICER (International Coalition for Extraterrestrial Research), είναι ένας διεθνής συνασπισμός για την έρευνα πιθανής εξωγήινης επισκεψιμότητας. Σύμφωνα με το ICER, το φαινόμενο των UFO (νυν UAP), είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο που μπορεί να έχει βαθιές επιπτώσεις για την ανθρωπότητα και την κοινωνία, αφού δρα με νοημοσύνη και είναι πιθανό να είναι εξωγήινης και όχι ανθρώπινης προέλευσης.

Μετά το 32ο συνέδριο που οργανώθηκε με επιτυχία από τον ICER τον Νοέμβριο του 2023, ένα νέο παγκόσμιο συνέδριο έρχεται στις 1 και 2 Ιουνίου 2024 στο Σαν Μαρίνο το οποίο διοργανώνεται από το Ιταλικό Εθνικό Ουφολογικό Κέντρο με συντονιστή τον Roberto Pinotti, δημοσιογράφο αεροδιαστημικής, πρόεδρο του CUN και πρόεδρος του ICER.

Καλεσμένη για πρώτη φορά και η Ελλάδα μετά την πρωτοβουλία του φίλου, συνεργάτη, και παλιού ερευνητή Σταύρου Χατζόπουλου. Ο Σταύρος Χατζόπουλος μετά την γνωριμία του με τον θρυλικό Γιώργο Μπαλάνο, ίδρυσε το 1975 στην Αθήνα την Πανελλήνια Ένωση Ερευνητών Αγνώστων Φαινομένων (ΠΕΕΑΦ), για την έρευνα των ΑΤΙΑ, η οποία το 1980 μετατράπηκε στο Κέντρο Εξωβιολογικής Έρευνας.

Βασικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στο συνέδριο του Σαν Μαρίνο θα είναι ο Ίων Πανίδης όπου μέσα από μια τριαντάλεπτη ομιλία θα παρουσιάσει το φαινόμενο των ΑΤΙΑ στην χώρα μας, καθώς και σοκαριστικές νέες πληροφορίες για την παρουσία αυτών των όντων στην ανθρώπινη ιστορία από τα βάθη της αρχαιότητας μέχρι και σήμερα, καθώς και υλικό ότι τελικά είναι πολύ πιθανό να κρυβόντουσαν «κάτω από την μύτη μας» εδώ και χρόνια!

Η Ερ.Ε.Ν.Ζω θα βρίσκεται στο Σαν Μαρίνο από τις 30 Μαΐου με τον εκπρόσωπο της Ορέστη Λαζανάκη, όπου θα καταγράψει όλες τις ομιλίες των συμμετεχόντων, καθώς και πλούσιο οπτικό υλικό που θα σας παρουσιάσουμε μετά το συνέδριο μέσα από την ιστοσελίδα μας. Επίσης θα σας μεταφέρουμε πληροφορίες και απόψεις των βασικών ομιλητών/ερευνητών μέσα από τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις που θα έχει η ομάδα μας μαζί τους.

Ακόμα θα γίνει προσπάθεια η ομιλία του Ίωνα Πανίδη να παρουσιαστεί σε live streaming μέσα από την σελίδα της Ερ.Ε.Ν.Ζω στο Facebook (UFO - ATIA in Greece). Αν αυτό δεν καταστεί δυνατό, τότε θα έχετε την δυνατότητα να διαβάσετε ολόκληρη την ομιλία – στα ελληνικά και στα αγγλικά – μέσα από την ιστοσελίδα της Ερ.Ε.Ν.Ζω μετά το συνέδριο.

Ραντεβού για περισσότερα σε λίγες ημέρες από το Σαν Μαρίνο