ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ερ.Ε.Ν.Ζω ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ UAPcheck

Ίων Πανίδης και Ερ.Ε.Ν.Ζω στο περιοδικό ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ. Μια παγκόσμια αποκλειστικότητα, έρχεται!

Στο τεύχος 338, Αύγουστος 2024, το περιοδικό ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ έχει αφιέρωμα στο συνέδριο του ICER για το φαινόμενο των ΑΤΙΑ που πραγματοποιήθηκε στο Σαν Μαρίνο. Ήταν η πρώτη φορά που υπήρξε εκπροσώπηση σε διεθνές συνέδριο και από την Ελλάδα, με τον Ίων Πανίδη και τον Ορέστη Λαζανάκη της Ερ.Ε.Ν.Ζω. Στη συνέντευξη του Ιων Πανίδη που παραχώρησε στην Αθανασία Στέφου μπορείτε να διαβάσετε για όσα ειπώθηκαν στο συνέδριο, αλλά και γιατί η ελληνική συμμετοχή βρέθηκε στο επίκεντρο. 

Επίσης μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση για μια παγκόσμια αποκλειστικότητα που θα παρουσιαστεί μέσα από την ιστοσελίδα της Ερ.Ε.Ν.Ζω τις επόμενες ημέρες, αλλά και σε διεθνές επιστημονικό περιοδικό, σχετικά με υλικό "αόριστης προέλευσης" το οποίο έχει έρθει στην κατοχή της Ερ.Ε.Ν.Ζω από το εξωτερικό. Το υλικό ταιριάζει στην κατηγορία των λεγόμενων «εμφυτευμάτων» και δόθηκε στην Ερ.Ε.Ν.Ζω και τον Ορέστη Λαζανάκη προκειμένου να το προσκομίσει για χημική και μορφολογική ανάλυση. Στο πανεπιστήμιο Πατρών έγινε εξέταση Φθορισμού Ακτίνων-X, ενώ στο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» έγινε ανάλυση Περίθλασης Ακτίνων-Χ και εξέταση κομμένου τμήματος του αντικειμένου με Μικροσκόπιο Σάρωσης Ηλεκτρονίων για την ακριβή απεικόνιση του και για περαιτέρω στοιχειακή ανάλυση. Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Τα τελικά αποτελέσματα σε μερικές ημέρες αποκλειστικά στην ιστοσελίδα της Ερ.Ε.Ν.Ζω.

Στο συγκεκριμένο θέμα αναφέρθηκε ο Ορέστης Λαζανάκης στην συνέντευξη που παραχώρησε στο συνέδριο του Σαν Μαρίνο στον Ιταλό ερευνητή Piergiorgio Caria, και ένα μικρό μέρος αυτής της συνέντευξης μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

   

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ Ερ.ΕΝ.Ζω ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΥΦΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ UAPcheck