PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

Project Blue Book Season 2 Trailer, Cast, και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε


Το Project Blue Book ήταν το νούμερο ένα νέο τηλεοπτικό σόου της τηλεοπτικής σεζόν 2018-19, τραβώντας 3.4 εκατομμύρια Αμερικανούς τηλεθεατές στη μέτρηση Live + 3 Nielsen. Ο Eli Lehrer, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Προϊστάμενος Προγραμματισμού και Ιστορίας, ανέφερε σε μια προετοιμασμένη δήλωση: «Πιστεύουμε στο Project Blue Book, και στο κοινό μας έχει προκαλέσει μια συζήτηση σχετικά με τις εκατοντάδες ανοιχτές υποθέσεις αλλά και τη στρατιωτική απάντηση του έθνους μας στα ΑΤΙΑ που έχει παραμείνει σχετικά μυστική μέχρι τώρα. Η Zemeckis, η A + E Studios και η εξαιρετική δημιουργική μας ομάδα έχουν διαμορφώσει μια συναρπαστική αφήγηση που είναι ο τέλειος συνδυασμός της ιστορικής αυθεντικότητας και της ψυχαγωγίας που εμπνέει την περιέργεια στους θεατές μας προκειμένου να μάθουν περισσότερα. Έχουμε αγγίξει ένα πολύ σχετικό θέμα και προσβλέπουμε σε μια δεύτερη σεζόν.» 
Το Project Blue Book προέρχεται από τον βραβευμένο από την Ακαδημία παραγωγό και σκηνοθέτη Robert Zemeckis. Παρουσιάζει την πραγματική ιστορία του Project Blue Book το οποίο αναφέρεται σε μια μυστική επιχείρηση υπό την αιγίδα της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών να διερευνήσει χιλιάδες περιπτώσεις αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων.

Project Blue Book Season 2 Cast
Ο Jerod Haynes είναι η τελευταία προσθήκη στο Project Blue Book Season 2. Θα εμφανιστεί ξανά ως Daniel Banks, ο οποίος περιγράφεται ως «υψηλόβαθμος, χαρισματικός λειτουργός, και άνθρωπος της CIA», τον οποίο αντιμετώπισαν οι Hynek και Quinn στην κορυφαία μυστική Περιοχή 51.



Ο Keir O'Donnell ήταν ο πρώτος νεοφερμένος για τη δεύτερη σεζόν, που ανακοινώθηκε από την παραγωγή. Θα εμφανιστεί ως ένας γοητευτικός, εκκεντρικός, εξωστρεφής, ενθουσιώδης, με θρησκευτική αφοσίωση, που λατρεύει την Mimi Hynek, και χάρη στην εγκυκλοπαιδική του γνώση για τα εξωγήινα πράγματα, γίνεται γρήγορα φίλος, εμπιστευτικός, και πρωταρχικός πληροφοριοδότης του καλύτερου πράκτορα του «Blue Book".


Project Blue Book Season 2 Trailer
Παρόλο που δεν ήταν υπόθεση του Project Blue Book, το τρέιλερ αποκαλύπτει ότι η δεύτερη σεζόν θα περιλαμβάνει την περίφημη περίπτωση της συντριβής του ΑΤΙΑ στο Roswell. Στις αρχές Ιουλίου 1947, ένας κτηνοτρόφος στην περιοχή Roswell στο Νέο Μεξικό βρήκε στο χωράφι του κάποια συντρίμμια που δεν μπορούσε να ταυτίσει με οτιδήποτε γνωστό. Πρόσφερε τελικά μέρος του υλικό στον Σερίφη της περιοχής, ο οποίος με τη σειρά του πίστευε ότι το υλικό ήταν αρκετά περίεργο ώστε να παραπέμψει τον κτηνοτρόφο στο Air Army Field. 
Στο trailer, οι ερευνητές του έργου Blue Book Dr. Allen Hynek (Aidan Gillen) και ο Captain Quinn (Michael Malarkey) παρακολουθούν μια παλιά συνέντευξη Τύπου στην οποία ένας κτηνοτρόφος ισχυρίζεται ότι βρήκε συντρίμμια σε μία περιοχή έξω από το Roswell. Προφανώς, κάτω από πίεση, ο κτηνοτρόφος λέει ότι το μυστηριώδες υλικό αποδείχθηκε ότι ήταν ένα αερόστατο. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ένας μυστηριώδης αξιωματικός στρέφεται στον κτηνοτρόφο για να ψιθυρίσει κάτι στο αυτί του. Ο Hynek και ο Quinn αναγνωρίζουν τον αξιωματικό ως στρατηγό Harding (Neal McDonough), ο οποίος αποκαλύφθηκε στην πρώτη σεζόν ως μέρος της συγκάλυψης της πραγματικής φύσης του φαινομένου των ΑΤΙΑ. Ο Hynek και ο Quinn συνειδητοποιούν ότι η συμμετοχή του Harding, υποκρύπτει περισσότερα για την ιστορία. Υποπτεύονται ότι το Roswell είναι η αρχή της κάλυψης των ΑΤΙΑ.


Δεν υπάρχει ανακοίνωση για την ημερομηνία προβολής του Project Blue Book Season 2. Όπως και η πρώτη σεζόν έτσι και η δεύτερη θα περιλαμβάνει 10 επεισόδια. Η δεύτερη σεζόν θα συνεχίσει να περιλαμβάνει πραγματικές περιπτώσεις ΑΤΙΑ από το πραγματικό Project Blue Book από τις δεκαετίες του ’50 και του ’60 πριν κλείσει οριστικά το 1969. Σε αυτή τη σεζόν το Project Blue Book θα «βυθιστεί» στις περίφημες περιπτώσεις ΑΤΙΑ όπως αυτή του Roswell και της Area 51 σύμφωνα με πληροφορίες της παραγωγής.
Είτε είστε λάτρης των ΑΤΙΑ είτε όχι αυτά είναι δύο ονόματα που ο καθένας ξέρει τώρα περισσότερο από ποτέ, δεδομένου των πρόσφατων εξελίξεων με τα τρία βίντεο που διέρρευσαν με τις αερομαχίες αμερικανικών μαχητικών με ΑΤΙΑ που επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του αμερικανικού Ναυτικού (Βλέπε εδώ), αλλά και την πρόσφατη προετοιμασία για την  «εισβολή» γήινων στην «Περιοχή 51» της Νεβάδα σε αναζήτηση... εξωγήινων!