PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ

Η δημιουργία του ανθρώπου παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια. Ωστόσο, αν το πάρει κανείς λογικά, είναι υποχρεωμένος να παραδεχτεί πως πραγματοποιήθηκε πριν εκατομμύρια χρόνια. Το σύμπαν υπάρχει από πάντα. Και αν όχι από πάντα, τουλάχιστον από μίαν απειρία χρονικών μονάδων που θα μπορούσε να εκφραστεί μόνο με δισεκατομμύρια χρόνια. Είναι λοιπόν παράλογο να νομίζει κανείς πως μέσα σ’ αυτό το ασύλληπτο διάστημα, μόνο μέσα στο τελευταίο ένα εκατομμύριο χρόνια, συνέβη μια βιοχημική εξαίρεση στον μικροσκοπικό πλανήτη Γη, που είχε σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία του ανθρώπου. Τι είναι για τον απόλυτο χρόνο του σύμπαντος ένα εκατομμύριο χρόνια; Ένα δευτερόλεπτο!
Η θεωρία της μοναδικότητας του ανθρώπινου είδους είναι απαράδεκτη λογικά.
Ξέρουμε πως αποτελούμε ασήμαντα γρανάζια στον τεράστιο μηχανισμό του σύμπαντος. Δεν είμαστε ούτε το βασικό στοιχείο του, ούτε η κατάληξη του. Η ύπαρξη μας δεν έχει ιδιαίτερη σημασία για το σύμπαν! Και όμως, οι καθηγητές της επίσημης προϊστορίας επιμένουν στην ανθρωποκεντρική θεωρία τους, και ακόμη στον ισχυρισμό πως ο άνθρωπος είναι γέννημα και μοναδικό φαινόμενο της Γης.
Αλλά είναι δυνατόν, από τη Μεγάλη Αρχή μέχρι σήμερα, μέσα σε δισεκατομμύρια χρόνια, δισεκατομμύρια δισεκατομμυρίων πλανήτες να μην μπόρεσαν να γεννήσουν κι αυτοί το ανθρώπινο είδος;
Ακολουθώντας λοιπόν τον παραπάνω λογικό συλλογισμό, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως ο άνθρωπος δημιουργήθηκε πριν αναρίθμητα χρόνια, και ακόμη πως ο πρώτος άνθρωπος ήταν ένας εξωγήινος. Μ’ άλλα λόγια, γεννήθηκε κάπου αλλού και όχι στην Γη, για τον απλούστατο λόγο πως ο πλανήτης μας δεν υπήρχε ακόμη. Από την άλλη μεριά μπορούμε επίσης να παραδεχτούμε πως μέσα στα 5 έως 10 δισεκατομμύρια χρόνια της ζωής του, ο πλανήτης μας κατάφερε επίσης να παράγει έναν αυτόχθονα. 
Αλλά αυτή η τελευταία υπόθεση δεν αποκλείει καθόλου το συλλογισμό πως οι πρώτοι άνθρωποι γεννήθηκαν σε κάποιον άλλο κόσμο και πως κάποια στιγμή έφτασαν στη Γη για να εκπολιτίσουν, να διδάξουν, αλλά και να διασταυρωθούν με τους κατοίκους της. Οι άγγελοι της Βίβλου που δίδαξαν τέχνες στους ανθρώπους και αγάπησαν τις γυναίκες των ανθρώπων είναι ένα θέμα που επαναλαμβάνεται σε όλες τις αρχαίες μυθολογίες.