ΑΤΙΑ στο Αλιβέρι Ευβοίας (15/8/2015)

Σ.Α «Στις 15 Αυγούστου και ώρα 11¨30 περίπου, στην περιοχή Άγιος Λουκάς, Αλιβέρι Ευβοίας, εμφανίστηκε ένα αντικείμενο σε σχήμα δίσκου, με αρκετά φωτεινό πορτοκαλί χρώμα, το οποίο περιμετρικά είχε στεφάνι , και το οποίο πετούσε σε σχετικά χαμηλό ύψος αν κρίνω από το ύψος που πετούν τα αεροπλάνα. Πλησίασε αργά, άλλαξε σχετικά το χρώμα του και κατόπιν άλλαξε πορεία περίπου 90 μοιρών με μεγάλη ταχύτητα. Εμφανίστηκε για δεύτερη φορά στο ίδιο μέρος στις 16 Αυγούστου την ίδια ώρα περίπου..
 Μάρτυρες του περιστατικού είναι η οικογένεια μου, γονείς, αδέρφια και παιδιά, την ώρα που καθόμασταν στην αυλή του σπιτιού μας. Δεν είναι αποκύημα της φαντασίας μας, σας διαβεβαιώ. Η αλήθεια είναι ότι έστειλα και email στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνης..ελπίζω να το πάρουν σοβαρά...έχω καταγράψει σε βίντεο, αλλά μέσω κινητού δεν δείχνει καθαρά, δυστυχώς. Δεν ξέρω αν είναι ΑΤΙΑ ή ανθρώπινο κατασκεύασμα, πάντως κάτι τέτοιο δεν έχουμε ξαναδεί!!!
Ευχαριστέ!»

Ερ.Ε.Ν.Ζω: Από τι απόσταση έγινε η παρατήρηση; υπήρξε θόρυβος;

Σ.Α «Θόρυβο δεν ακούσαμε αλλά επιπροσθέτως θα ήθελα να σας πω ότι ο αδερφός του συζύγου μου διέκρινε περιμετρικά φώτα με έντονο φως και από κάτω κάτι σαν σχήμα της Mercedes.  Το ύψος όπως σας ανέφερα ήταν χαμηλό, για να είναι ορατά αυτά που σας περιέγραψα. Πάραυτα είναι δύσκολο να το υπολογίσω. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω. Ανέκαθεν ήμουν επιφυλακτική με τέτοιες αναφορές μέχρι που το είδα ιδίοις Ομασιν».


*Τα στοιχεία της κ. Σ. Α. είναι στην διάθεση της Ερ.Ε.Ν.Ζω

*Αν είστε αυτόπτης μάρτυρας ανάλογων περιστατικών επικοινωνήστε με την Ερ.Ε.Ν.Ζω στο email:erenzw2012@gmail.com

Follow by Email