PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

Το νέο βιβλίο έκπληξη του Ζακ Βαλλέ για το φαινόμενο των ΑΤΙΑ

Του Σταύρου Χατζόπουλου, συνεργάτης του Unlocking the Truth Project

Μια μεγάλη έκπληξη από τον Jacques Vallee. Το τελευταίο του βιβλίο... μιλάει για ένα UFO crash το 1945, που δεν είναι καθόλου γνωστό στη βιβλιογραφία. Το βιβλίο θα βγει στην 1 Ιουνίου 2021 από την Αμαζον. Παραθέτω τα νέα που μου έστειλε .

Πρωτοποριακή έρευνα αποκαλύπτει τα παλαιότερα στοιχεία για την ανάκτηση UFO από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ, Καλιφόρνια, 6 Μαΐου 2021 - Σκληρές αποδείξεις υπάρχουν από το 1945 για την πραγματική ανάκτηση αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενων σκαφών στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με ένα νέο ερευνητικό βιβλίο με τίτλο TRINITY: The Best-Kept Secret (1 Ιουνίου 2021, διαθέσιμο στο Amazon) που γράφτηκε από δύο έμπειρους αναλυτές των παγκόσμιων μοτίβων πίσω από το φαινόμενο UFO. Η Ιταλίδα ερευνητική δημοσιογράφος Paola Leopizzi Harris και ο γαλλικής καταγωγής επιστήμονας πληροφορικής Dr. Jacques F. Vallée συνεργάστηκαν για να αποκαλύψουν τις λεπτομέρειες μιας συντριβής στο Νέο Μεξικό το 1945, δύο ολόκληρα χρόνια πριν από το γνωστό περιστατικό στο Ρόσγουελ και τη διάσημη θέαση από τον πιλότο Kenneth Arnold το 1947.

Κατά τη διάρκεια αρκετών ερευνών στο χώρο ο Harris και ο Vallée ανακατασκεύασαν τις ιστορικές παρατηρήσεις τριών μαρτύρων, δύο από τους οποίους ζουν ακόμη, οι οποίοι τους περιέγραψαν τις συνθήκες της συντριβής, με λεπτομέρειες για την ανάκτηση ενός σχεδόν άθικτου ιπτάμενου οχήματος και των επιβαινόντων του από ένα απόσπασμα του στρατού. Συνδυάζοντας τη μακρόχρονη εμπειρία τους σε επιτόπιες έρευνες σε όλο τον κόσμο, οι συγγραφείς κατέγραψαν βήμα προς βήμα τις προσπάθειες του στρατού να απομακρύνει το αντικείμενο, ένα σκάφος σε σχήμα αβοκάντο βάρους αρκετών τόνων, από το ακίνητο όπου συνετρίβη κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας.

Παραδόξως, η βιβλιογραφία του πεδίου περιλαμβάνει μόνο λίγες περαστικές αναφορές για την υπόθεση, και μόνο ένα (ξένο) τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ την έχει αναφέρει, αλλά ο συσχετισμός μεταξύ της συντριβής του εξαιρετικού αντικειμένου και της έκρηξης της πρώτης ατομικής βόμβας στο White Sands, λιγότερο από 20 μίλια μακριά, δεν έχει γίνει αντιληπτός. Οι Harris και Vallée προτείνουν ότι ο συσχετισμός είναι σημαντικός για φυσικούς, γεωγραφικούς και βιολογικούς λόγους, πέρα από τις προφανείς στρατηγικές επιπτώσεις.

Οι μάρτυρες ήταν σε θέση να παρατηρήσουν όχι μόνο την πραγματική συντριβή του αντικειμένου στην ιδιοκτησία τους, αλλά και κάθε βήμα των στρατιωτικών προσπαθειών για την ανύψωσή του και την απομάκρυνσή του. Φοβούμενοι αντίποινα, παρέμειναν σιωπηλοί για περίπου 60 χρόνια σχετικά με όσα είδαν και έκαναν εκείνες τις εννέα ημέρες στο σημείο, ενώ η ανάκτηση προχωρούσε. Όταν τοποθετούνται στο πλαίσιο της ιστορίας της χημικής και φυσικής ανάλυσης των ανακτηθέντων συντριμμιών UFO -ένας τομέας στον οποίο οι Harris και Vallée συνεργάζονται εδώ και καιρό- οι συσκευές που παρατηρήθηκαν από τους μάρτυρες εγείρουν μια σειρά από σημαντικά επιστημονικά ερωτήματα.

Ο αξιότιμος Paul Hellyer, πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας του Καναδά, δήλωσε: "Η Paola Harris και ο Jacques Vallée έχουν ξοδέψει μεγάλη προσπάθεια κάνοντας επιτόπια έρευνα στην περιοχή (...) Είναι πλέον καιρός η ανακάλυψή τους να αποκαλυφθεί στον κόσμο". Ο Κρίστοφερ Μέλον, πρώην αναπληρωτής βοηθός υπουργός Άμυνας, χαρακτήρισε τα δεδομένα "νέο λόγο να πιστεύουμε ότι η κυβέρνησή μας αποκρύπτει φυσικές αποδείξεις εξωγήινης τεχνολογίας. Διαβάστε το βιβλίο, και αν πειστείτε, ενταχθείτε στα εκατομμύρια άλλων Αμερικανών που αναζητούν μια ξεκάθαρη απάντηση". Και ο καθηγητής Paul Hynek πρόσθεσε ότι η έρευνα "αποκαλύπτει μια νέα ιστορία των UFO".

Δεδομένης της πιο πρόσφατης ανακάλυψης του τρίτου μάρτυρα, το βιβλίο αυτό, που αρχικά είχε προγραμματιστεί και προαναγγελθεί ως ηλεκτρονικό βιβλίο, έχει τώρα επανεκδοθεί. Εκδίδεται σε τρεις μορφές, όλες διαθέσιμες μέσω του Amazon: το ηλεκτρονικό βιβλίο, ένα εμπορικό χαρτόδετο βιβλίο και μια έκδοση με σκληρό εξώφυλλο.

ISBN: 979-8-7459-0256-7 | Ιούνιος, 2021 | 335 σελίδες | 6×9 ίντσες | 30 σχήματα, χάρτες και γραφήματα.