PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

ΑΤΙΑ στην Κεφαλονιά (25/6/2018) (Photo)

Το χόμπι του κ. Φανούρη Φραγκιά για την φωτογραφία από μικρή ηλικία ήταν η αιτία το 2012 τρείς φορές σε διάστημα 2,5 μηνών να σταθεί τυχερός, και να βρεθεί στο σωστό σημείο την στιγμή της διέλευσης άγνωστων αντικειμένων και να τα φωτογραφίσει. Το 2012 ήταν το τελευταίο μεγάλο κύμα εμφανίσεων ΑΤΙΑ πανελλήνια, και οι αναφορές ήταν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο.

Δείτε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες από τον παρακάτω σύνδεσμο:

Πριν από λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα στις 25 Ιουνίου 2018, ημέρα Δευτέρα, στις 19:55, χρησιμοποιώντας μια φωτογραφική μηχανή Canon IXUS 160, και τραβώντας προς την περιοχή της Παλικής, στο Ληξούρι της  Κεφαλονιάς είδε και πάλι κάτι «περίεργο» όταν κατέβασε τις φωτογραφίες στο τάμπλετ. Σύμφωνα με τον ίδιο: «Η φωτογραφία τραβήχτηκε χθες (25/6) στις 8 παρά, και ενώ ήθελα να αποτυπώσω την καταιγίδα που ερχόταν προς το σημείο του Αργοστολίου (περιοχή γύρος Φαναρίου , όπου καθόμουν για καφέ). Μετά στο σπίτι κοιτάζοντας αν είχα τραβήξει κάποια αξιόλογη φωτογραφία έτσι ώστε να άξιζε τον κόπο να την ανεβάσω facebook, είδα αυτό το σημάδι.»
Το περίγραμμα του αντικειμένου το οποίο διακρίνεται πολύ καθαρά, θυμίζει κάτι σε «ταψί», και έχει απόλυτα συμμετρικό σχήμα, κάτι που μειώνει την πιθανότητα αυταπάτης (διερχόμενο έντομο, λερωμένος φακός κτλ.). Παρουσιάζει επίσης την γνωστή γωνία κλίσης, που είναι κοινό χαρακτηριστικό αντίστοιχων φωτογραφιών ΑΤΙΑ. Μια επιφύλαξη που υπήρχε αφορούσε τον αεροδιάδρομο του νησιού που βρίσκεται νότια στην ίδια κατεύθυνση, αλλά όπως αναφέραμε και νωρίτερα το συμμετρικό σχήμα του αντικειμένου διακρίνεται τόσο καθαρά που και αυτή η περίπτωση πρέπει μάλλον να απορριφτεί.      
Πρόκειται για μια πολύ καλή φωτογραφία που φαίνεται να απεικονίζει ένα ΑΤΙΑ* που  είχαμε αρκετούς μήνες να δούμε στην Ελλάδα…

*Όταν αναφερόμαστε σε ΑΤΙΑ δεν εννοούμε εξωγήινους όπως λανθασμένα πιστεύει πολύς κόσμος λόγω άγνοιας, αλλά αναφερόμαστε σε Αγνώστου Ταυτότητας  Ιπτάμενο Αντικείμενο (ΑΤΙΑ).

(Αρχική φωτογραφία)