PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

Άγνωστο αντικείμενο στον ουρανό του Ρεθύμνου

Μια ακόμη αναφορά για ΑΤΙΑ από το Ρέθυμνο έφτασε στην ομάδα της Ερ.Ε.Ν.Ζω πριν από δύο μέρες από τον κ. Φουρναράκη Κώστα, καθώς και δύο φωτογραφίες που τράβηξε με το κινητό τηλέφωνο. Εξαιτίας όμως της απόστασης το αντικείμενο δεν είναι εύκολα ευδιάκριτο και γι αυτό το λόγω μένουμε περισσότερο στην προφορική μαρτυρία του κ. Φουρναράκη. Πριν δούμε την αναφορά πρέπει να υπενθυμίσουμε κάποια πράγματα. Καταρχάς επειδή πολλές φορές γίνεται το ίδιο λάθος όταν αναφερόμαστε σε ΑΤΙΑ δεν αναφερόμαστε απαραίτητα και σε εξωγήινους, αλλά σε Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα. 
Επίσης είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως τα τελευταία χρόνια φημολογείται ότι σε περιοχή των Χανίων γίνονται μυστικά πειράματα για την κατασκευή εξελιγμένων DRONES με την ονομασία «ΝΕΑΡΧΟΣ», με δυνατότητα μεταφοράς βομβών για την εκτέλεση αεροπορικών πληγμάτων. Φημολογείται ότι αυτή η περιοχή είναι η Μουρνιές Χανίων, αλλά έχει ακουστεί και η ορεινή περιοχή της Μαλάξας. Ο «ΝΕΑΡΧΟΣ» αφορά όχι μόνο την Κρήτη αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Ελλάδος. Επομένως είναι σίγουρο ότι ένα μέρος των αναφορών πιθανών να σχετίζονται με τις συγκεκριμένες μυστικές δοκιμές.  
Παρακάτω ακολουθεί η αναφορά του κ. Φουρναράκη όπως την περιέγραψε στην Ερ.Ε.Ν.Ζω. Συγκεκριμένα στις 11/9/2016 και λίγο έξω από το Ρέθυμνο, μεσημέρι, και ενώ οδηγούσε παρατήρησε ένα αντικείμενο  μεταλλικού ή άσπρου χρώματος να κινείται ομαλά και σχετικά γρήγορα. Διέγραψε μια μεγάλη καμπύλη και μετά χάθηκε στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ρεθύμνου και Ακρωτηρίου. Όπως μας ανέφερε: «Η όλη εμφάνιση κράτησε ένα με δυο λεπτά. Στη μια στροφή το είδα, μου φάνηκε περίεργο, και στην άλλη στροφή το φωτογράφισα. Στην επόμενη στροφή το έχασα ξανά. Σταμάτησα στην άκρη του δρόμου αλλά είχε απομακρυνθεί τόσο που δεν μπορούσα να το διακρίνω από τα σύννεφα. Πρέπει να ήταν περίπου 500 μέτρα σε απόσταση και καμία 200ρια σε ύψος χοντρικά. Στην αρχή ήταν πάνω από τον μεταλλικό στύλο της ΔΕΗ και γυάλιζε σαν καθρέπτης γι αυτό και μου τράβηξε το ενδιαφέρον. Τελικά από ‘τι βλέπω και εγώ τώρα από τα αρχεία η μια φωτογραφία από την άλλη έχουν 4 sec διαφορά. Σε εμένα όμως που έπρεπε να οδηγώ και να φωτογραφίζω φάνηκε αρκετά γρήγορα. Όπως κατάλαβες δεν είχα πολύ χρόνο να το φωτογραφίσω αλλά αν αξίζει κάτι, σε ένα φίλο που έδειξα τις φωτογραφίες, μου είπε ότι και κάποιος δικός του το έχει ξαναδεί παλιότερα. Και το είχε περιγράψει σαν ένα μικρό συννεφάκι που τρέχει γρήγορα στον ουρανό».


* Αν είστε αυτόπτης μάρτυρας ανάλογων περιστατικών επικοινωνήστε με την Ερ.Ε.Ν.Ζω στο email: erenzw2012@gmail.com