PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

….Και ο χορός συνεχίζεται!!!

Χθες το βράδυ, έφτασε στ ΄αυτιά μου μία νέα μαρτυρία για εμφάνιση αγνώστων ιπταμένων αντικειμένων. Περιοχή Γερμανία. Θα πρέπει να προαναφέρω ότι το άτομο που μου έδωσε την πληροφορία αυτή πρόκειται για άτομο σοβαρότατο, έντιμο και αξιόπιστο. Μάλιστα δε, όπως αυτός, ουδείς από το περιβάλλον του ασχολείται ή έχει ιδιαίτερες γνώσεις πάνω στα ΑΤΙΑ. Επιθυμεί δε να διατηρήσει την ανωνυμία του. Έτσι λοιπόν θα αναφέρεται σαν Ηλίας Τ. Ο Ηλίας Τ. μαζί με την σύζυγό του, είχαν επισκεφτεί, εφέτος τον Αύγουστο, τους συγγενείς τους, Ρένα και E. Hess, όπου ζουν σ΄ένα προάστιο του Μονάχου (Γερμανία), το Ottobrunn. Το προάστιο αυτό απέχει 15-16 Km από το Μόναχο.

Χαρακτηριστική άποψη του προαστίου.
Άποψη του Airbus Defense and Space Center.

Το βράδυ της Πέμπτης, 27ης Αυγούστου, γύρω στις 23.00, εκάθοντο στον κήπο του σπιτιού του συγγενικού τους ζευγαριού, για ένα τελευταίο goodbye drink, καθ΄όσον τα χαράματα της Παρασκευής, ο Ηλίας και η σύζυγός του θα επέστρεφαν στην Ελλάδα.
Η νύχτα ήταν γλυκιά και ο ουρανός καθαρός, ενώ μια ανεπαίσθητη αύρα δημιουργούσε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Το μόνο που εμπόδιζε την θέα προς τον ουράνιο θόλο ήταν τα παρακείμενα ψηλότερα κτίρια…..Ξαφνικά, η σύζυγος του Ηλία Τ. είδε, ψηλά και στο κέντρο του ουρανού, μια ερυθροπορτοκαλόχρωμη σφαίρα. Ξαφνιάστηκε και αναφώνησε : «Παιδιά τι είναι τούτο ;;». Ευθύς αμέσως όλοι στράφηκαν προς τον ουρανό και είδαν, με κατεύθυνση από το Νότο, προς τον Βορρά, φάνηκαν και πολύ ψηλά, 4 αντικείμενα εκπέμποντας έντονο πορτοκαλοκίτρινο φως. Η κίνησή τους ήταν ταχεία. Διαδοχικά τα αντικείμενα αυτά έγιναν περίπου 20, ίδιου φωτισμού και έντασης και χάθηκαν ταχύτατα προς τα δεξιά τους. Η διάταξη της πτήσης των αποτελείτο από 2 παράλληλες πορείες σκαφών, προπορευόμενης, ελαφρά της μιας εξ αυτών. Δυστυχώς, λόγω του περιορισμού του οπτικού τους πεδίου δεν μπόρεσαν, οι φίλοι μου, να παρακολουθήσουν περαιτέρω την πορεία των αντικειμένων. Επειδή το συμβάν κράτησε κάποιο χρόνο, ο Ηλίας Τ. κατάφερε να πάρει μια φωτογραφία, ακριβώς στις 23.22 η οποία όμως είναι θολή. Διότι πάνω στην ταραχή του δεν ρύθμισε σωστά την μηχανή παρ΄όλου ότι είναι ένας «συμπαθής» φωτογράφος. Το όλον συμβάν διήρκησε πάνω από 6 λεπτά, ενώ τα αντικείμενα, όπως ήρθαν από το πουθενά έτσι και στο πουθενά, βορείως, εξαφανίστηκαν σαν κάτι αόρατο να τα ρούφαγε. Την επομένη τίποτε σχετικό δεν είχε αναφερθεί από τον Τύπο, την TV,  ή το ραδιόφωνο.
Παραθέτω στην συνέχεια τις φωτογραφίες των αντικειμένων που ευγενώς μας παρεχώρησε ο αγαπητότατος φίλος Ηλίας Τ.

Ανωτέρω η 2 φωτογραφίες του συμβάντος. Φανταστείτε ότι στις διαφαινόμενες, έντονα, κουκκίδες της τεθλασμένης, λόγω υπερεκθέσεως του φιλμ με ταχύτητα «Β», πορείας, αντιστοιχεί και 1 από τα μυστήρια ιπτάμενα αντικείμενα.

Συζητώντας με τον Ηλία αποκλείσαμε όλες τις κλασσικές περιπτώσεις για το τι μπορούσε να ήταν τα αντικείμενα αυτά. Δορυφόροι? Όχι. Σχηματισμός αεροσκαφών? Νυχτιάτικα? Μάλλον απίθανο. Σχηματισμός αεροστάτων? Μπα. Παρ΄όλου που το σπορ του αερόστατου είναι δημοφιλέστατο στην Γερμανία, μετά την δύση του Ηλίου απαγορεύεται οποιαδήποτε ιδιωτική πτήση. Μετά δεν συναγόρευε η ταχύτητα των αντικειμένων.
Θεωρώ ότι τουλάχιστον, για μένα, είναι η τρίτη αφήγηση περί εμφάνισης ΑΤΙΑ, την οποία και αναγνωρίζω τουλάχιστον σαν αξιοπιστότατη, μια και δεν προέρχεται από τον οποιονδήποτε σε μένα άγνωστο μου, μάρτυρα.
Εν κατακλείδι μία ακόμη περίπτωση εμφάνισης ΑΤΙΑ, μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας των μυστηρίων εμφανίσεων………και ο χορός καλά κρατεί.

Πέτρος Καλλιοντζής
Ηλεκτρονικός Μηχ/κός
τ. Καθηγητής ΔΙΕΚ
Ερευνητής Παράξενων Συμβάντων