PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

Η υπόθεση των ακρωτηριασμένων ζώων, τα αρχεία του FBI, και ο εξωγήνιος παράγοντας

Αν και οι πρώτες αναφορές δόθηκαν το 1967, οι ακρωτηριασμοί ζώων ξεκίνησαν από τα μέσα της δεκαετίας του 1950. Στα μέσα της δεκαετίας του 1970, είχαν αναφερθεί περιστατικά σε 15 πολιτείες της Αμερικής. Μέχρι το 1979 καταγράφηκαν 8.000 ακρωτηριασμοί βοοειδών, αλόγων και προβάτων, ενώ υπολογίζεται ότι σήμερα λαμβάνουν χώρα 2.000 περιστατικά κάθε χρόνο. Από το 2002 αναφέρονται παρόμοια περιστατικά και στην Αργεντινή, αλλά και σε άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής.  Τώρα θα αναρωτιέστε που βρίσκετε το μυστήριο στην υπόθεση των ακρωτηριασμένων ζώων. Αυτό έχει να κάνει με την τεχνική των χειρουργικών επεμβάσεων, όπου φαίνεται να χρησιμοποιήται μια ανώτερη τεχνολογία τόσο εξελιγμένη την οποία εμείς σήμερα με τα ιατρικά όργανα που διαθέτουμε δεν μπορούμε ούτε να την προσεγγίσουμε!
Σε πολλές περιπτώσεις τα μάτια ή οι λάρυγγες είχαν αφαιρεθεί με ένα είδος επέμβασης στο οποίο οι γραμμές τομής ήταν μικροσκοπικά λεπτές και ο γύρω ιστός φανέρωνε πως η τομή είχε υπερθερμανθεί και στη συνέχεια μαυρίσει καθώς ψυχόταν. Οι ακριβείς τομές στοχεύουν επίσης στην αφαίρεση των γεννητικών οργάνων, της γλώσσας, του πρωκτού, και των μαλακών οργάνων από το κάτω μέρος του σώματος. Γύρω από τις τομές δεν υπάρχει η παραμικρή παραμόρφωση λόγω της λεπτής και ακριβούς χάραξης από το χειρουργικό εργαλείο. Σε κανένα από τα περιστατικά δεν υπάρχει ίχνος αίματος, όχι μόνο στο άψυχο σώμα, αλλά ούτε καν γύρω  από αυτό. Η αφαίρεση του αίματος των ζώων – στις περιπτώσεις που το αίμα είχε αφαιρεθή εντελώς – ήταν τόσο εξελιγμένη ώστε δεν υπήρχε σχεδόν καθόλου ζημιά στους γύρω ιστούς. Ασυνήθιστα υψηλά επίπεδα ραδιενέργειας έχουν εντοπιστεί κοντά στα νεκρά ζώα όταν ανακαλύπτονται, ενώ τα πτωματοφάγα ζώα δεν αγγίζουν τα κουφάρια. Δεν υπάρχουν πατημασιές που να οδηγούν προς ή από τις αγελάδες. Υπάρχουν ενδείξεις (ίχνη από σφιγκτήρες στα πόδια των ζώων) που υποδηλώνουν οτι τα βοοειδή έχουν απομακρυνθεί από τα ενδιαιτήματά τους και έχουν ακρωτηριασθεί αλλού. Οι γνώμες διίστανται ως προς τη φύση και τα αίτια αυτού του φαινομένου. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει κανένας ασυνήθιστος "ακρωτηριασμός ζώων" και ότι οι άνθρωποι παρερμηνεύουν φυσιολογικούς θανάτους των ζώων. Μερικοί αποδίδουν αυτούς τους ακρωτηριασμούς σε εξωγήινους. Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες για εμφανίσεις ATIA που αναφέρονται σε συνδυασμό με τους υποτιθέμενους ακρωτηριασμούς, ενώ και εμφανίσεις παράξενων, χωρίς διακριτικά, αθόρυβων μαύρων ελικοπτέρων συμπίπτουν με πολλές από αυτές τις περιπτώσεις. Άλλοι έχουν προτείνει ότι ίσως να εμπλέκονται μυστικές κυβερνητικές ή στρατιωτικές υπηρεσίες. Ορισμένοι παρατηρητές έχουν υιοθετήσει πιο αγνωστικιστικές προσεγγίσεις, προβάλλοντας το επιχείρημα ότι ορισμένοι ακρωτηριασμοί πράγματι φαίνεται να είναι περίεργοι, αλλά δεν προσφέρουν αρκετά στοιχεία για να καταλήξουμε σε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα.
 

 

 


Οι ακρωτηριασμοί ζώων στα αρχεία του FBI
Το FBI αναδημοσίευσε πρόσφατα τα αρχεία του για τους ακρωτηριασμούς βοοειδών στην νέα του ιστοσελίδα "The Vault", ενώ η συγκεκριμένη συλλογή εγγράφων που είχε αποχαρακτηριστεί ήδη από το 1989 υποδηλώνει ένα αυξημένο ενδιαφέρον της υπηρεσίας αυτής, τουλάχιστον εκείνη την εποχή (δεκαετία του 70), για την φύση και τον σκοπό αυτών των ακρωτηριασμών.

 Από άρθρο στην εφημερίδα The Sun (13-4-2011) για τα δημοσιευμένα
αρχεία του FBI που σχετίζονται με το θέμα των ακρωτηριασμών ζώων
Αποχαρακτηρισμένα αρχεία του FBI που προκαλούν αίσθηση αποκαλύπτουν πως ο Λευκός Οίκος είχε πανικοβληθεί από τους ακρωτηριασμούς αγελάδων που υποψιαζόταν οτι τους έκαναν εξωγήινοι. Περισσότερα από 8.000 ζώα είχαν αρπαγεί από μυστηριώδη αεροσκάφη, είχαν υποστεί ακρωτηριασμό, και στη συνέχεια είχαν ριχτεί από τον ουρανό πάνω από τις νοτιοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ στα τέλη της δεκαετίας του 1970, ειδικοί πράκτορες του FBI ανέφεραν στους διευθυντές τους. Τρομοκρατημένοι αγρότες στο Νέο Μεξικό, τη Νεμπράσκα και το Κολοράντο φοβόταν ότι θα κομματιαζόταν από εξωγήινους σε ιπτάμενους δίσκους. Οι λεπτομέρειες της έρευνας διατυπώνονται στα εσωτερικά έγγραφα που αποχαρακτηρίστηκαν και δημοσιεύτηκαν από την αρχειακή σελίδα του FBI στο διαδίκτυο (FBI Vault). Οι σφαγείς των βοοειδών αφαιρούσαν από αυτά αρρωστημένα τρόπαια στα οποία περιλαμβάνονται η γλώσσα, τα κάτω χείλη, τα γεννητικά όργανα, τα μάτια και τα αυτιά. Σε ορισμένες περιπτώσεις όλο το αίμα του καταδικασμένου ζώου είχε αποστραγγιστεί τελείως. Ένας ερευνητής πρότεινε την εξής θεωρία: "Τα ζώα αυτά συλλέγονται από αεροσκάφη, ακρωτηριάζονται αλλού και τα επιστρέφουν και τα ρίχνουν πίσω στο έδαφος από αεροσκάφος." "Πανομοιότυποι ακρωτηριασμοί έχουν ήδη λάβει χώρα σε όλο το νοτιοδυτικό τμήμα των ΗΠΑ. Όποιος και να είναι ο υπεύθυνος, είναι καλά οργανωμένος με απεριόριστη τεχνολογία, χρηματοδότηση και μυστικότητα." Τον Ιανουάριο του 1979, ο τότε γενικός εισαγγελέας των ΗΠΑ Griffin Bell έγραψε στον φοβισμένο γερουσιαστή Harrison Schmitt, λέγοντας: "Το υλικό που μου έχει σταλεί καταδεικνύει ένα από τα πιο παράξενα φαινόμενα από εκείνα που θυμάμαι να έχω συναντήσει."
Ο κ. Schmitt εκπροσωπούσε το Νέο Μεξικό - όπου, από το 1976 έως το 1978 υπήρχαν πολλά μυστηριώδη περιστατικά σε ένα ράντσο στην Dulce. Μια λεπτομερής αναφορά της αστυνομίας που προκαλεί ανατριχίλα περιγράφει έναν ακρωτηριασμό που όπως φοβούνται ίσως να έγινε εκεί από εξωγήινους: "Εκείνος ο 11 μηνών ταύρος ρίχτηκε από κάποιο τύπο αεροσκάφους στα βόρεια του σπιτιού στο ράντσο του κ. Manuel Gomez. Τα σεξουαλικά του όργανα είχαν αφαιρεθεί με ένα αιχμηρό και ακριβές εργαλείο. Τα οστά είχαν επίσης αφαιρεθεί." "Ο ταύρος υπέστη ορατούς μώλωπες γύρω από το στήθος που φαίνεται να υποδηλώνουν ότι ένα λουρί είχε χρησιμοποιηθεί για την ανύψωση και το κατέβασμα του ζώου από το αεροσκάφος ... η σάρκα κάτω από το δέρμα είχε ροζ χρώμα. "Μια πιθανή εξήγηση για το ροζ αίμα είναι ένα είδος ακτινοβολίας που ίσως να χρησιμοποιήθηκε για να σκοτώσουν το ζώο ... τόσο το συκώτι όσο και η καρδιά ήταν πολτώδη. Και τα δύο όργανα είχαν την υφή και τη συνεκτικότητα του φυστικοβούτυρου." Είχαν δει τον ταύρο ζωντανό την προηγούμενη ημέρα, αλλά κατά τη διάρκεια της νύχτας είχαν ακούσει ένα σκάφος που πετούσε σε χαμηλή πτήση κοντά στο σημείο όπου βρέθηκαν τα λείψανα. Πράκτορες του FBI εστάλησαν σε απομακρυσμένα αγροκτήματα σε ολόκληρη την επαρχιακή Αμερική για να εξετάσουν τους ακρωτηριασμούς. Μια αναφορά της αστυνομίας για ένα άλλο περιστατικό στο αγρόκτημα της Dulce, με ημερομηνία 13 Ιουνίου 1976, περιέγραφε πως ένα περίεργο σκάφος ήταν παρόν σε έναν άλλο ακρωτηριασμό ζώου. "Ένα είδος ύποπτου αεροσκάφους είχε προσγειωθεί δύο φορές, αφήνοντας τρία στρογγυλά ίχνη σε τριγωνικό σχήμα. Η διάμετρος του κάθε ίχνους ήταν 14 ίντσες (36 εκ.)." Ένα έγγραφο του FBI με ημερομηνία Ιανουάριος του 1979, ανέφερε: "Το υπουργείο Δικαιοσύνης ενημέρωσε ότι το ποινικό τμήμα τους έχει επίγνωση του φαινομένου των ακρωτηριασμών ζώων κατά τρόπο που να υποδηλώνει οτι οι πράξεις αυτές διενεργούνται από άτομα ως μέρος ενός τελετουργικού ή τελετής." Ο Kenneth Rommel, που ήταν ο επικεφαλής της έρευνας του FBI για τους ακρωτηριασμούς των ζώων, έγραψε ένα σημείωμα-βόμβα στις 5 Μαρτίου 1980, για μια ξαφνική εξωγήινη επιδρομή. Ανέφερε: "Τον Ιούλιο του 1978 ένα UFO φέρεται να παρατηρήθηκε από έναν κάτοικο του Taos στο Νέο Μεξικό, να αιωρείται πάνω από ένα αγροτικό ημιφορτηγό. Το επόμενο πρωί νιφάδες σκόνης ανακτήθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες από την οροφή του ημιφορτηγού." Οι ντόπιοι είπαν στο FBI οτι οι νιφάδες προέρχονταν από δέρματα αγελάδας, πρόσθεσε. Οι πιθανές θεωρίες για τους ακρωτηριασμούς που εξετάζονται από το FBI περιελάμβαναν ισχυρισμούς οτι η CIA ή το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ είχαν πραγματοποιήσει δοκιμές βιολογικού πολέμου στις αγελάδες ή ότι θρησκευτικές λατρείες ήταν υπεύθυνες ή ότι "έχουν κάποια σχέση με αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα".
Ο Nick Pope, πρώην ειδικός για τα θέματα UFO στο Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας, δήλωσε: "Τα έγγραφα αυτά δείχνουν πόσο σοβαρά είχαν αντιμετωπίσει το θέμα οι αρχές και ότι ήταν έτοιμοι να συζητήσουν θεωρίες που αναφέρονταν σε εμπλοκή των εξωγήινων. "Τα έγγραφα δείχνουν επίσης ότι υπάρχει σύγχυση σχετικά με το ποια πλευρά της κυβέρνησης θα πρέπει να έχει το προβάδισμα. Είχα παρόμοια προβλήματα, ενώ βρισκόμουν στο Υπουργείο Άμυνας, στο project για τα UFO. "Όταν εμαφανίστηκαν αναφορές με ακρωτηριασμούς ζώων που σημειώθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν ήταν σαφές αν Θα έπρεπε να τις εξετάσει το Υπουργείο Άμυνας ή το Υπουργείο Γεωργίας, Αλιείας και Τροφίμων - τώρα DEFRA."
Δείτε ακόμα: UFO στην Κύπρο..ακρωτηριασμός ζώων


Πηγές: Alien Grip.gr

Εξωγήινη Βάση, Timothy Good, κεφάλαιο 16
Περιοδικό Mystery,  τεύχος 29, Κώστας Κιαπέκος