PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

«UFO, μήνυμα από το Άγνωστο» στην εκπομπή "Με τα Χρώματα του Λόγου"


Μια σειρά εκπομπών που θα ασχοληθεί σε βάθος χρόνου με το φαινόμενο των UFO και της εξωγήινης επισκεψιμότητας ξεκίνησε από την Λένα Λιβανός και την εκπομπη της "Με τα Χρώματα του Λόγου". Η συγκεκριμένη εκπομπή η οποία είναι έμπνευση και δημιουργία της Λένας Λιβανός, πρωτοξεκίνησε στο Τηλεφώς TV το 2005, ενώ σήμερα προβάλλεται κάθε Κυριακή βράδυ 22:00 με 23:00 στο κανάλι ZOOM. Η εκπομπή αντλεί τη θεματολογία της από την επιστήμη, την τεχνολογία, την αρχαιολογία, την φιλοσοφία, την ψυχολογία και την παραψυχολογία. Επίσης ασχολείται με έκτακτα θέματα της επικαιρότητας που αφορούν τον ελληνικό χώρο. Πρώτοι καλεσμένοι της εκπομπής ο ερευνητής Πέτρος Καλλιοντζής, και ο ερασιτέχνης ερευνητής Εμμανουήλ Μποτσάκης.     



Ο Πέτρος Καλλιοντζής, είναι γεννημένος στην Αθήνα και κάτοικος Ν. Σμύρνης. Είναι πτυχιούχος Ανωτέρας Σχολής Ηλεκτρονικών και κάτοχος Αδείας «Ραδιοηλεκτρολόγου Β», καθώς και κάτοχος 3ων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Από το 1981 εργάστηκε ως καθηγητής Τεχνικής Εκπαίδευσης, ενώ το διάστημα 1981-1993, είχε συγγράψει 11 τεχνικά πονήματα για τις ανάγκες κυρίως της σχολής που δίδασκε. Στο διηνεκές του χρόνου, τόσο από πλευράς κατάλληλων γνώσεων όσο και εμπειρίας καλύπτει όλους τους τομείς των συμβατικών ηλεκτρονικών και ηλεκτρολογικών εφαρμογών. Τα τελευταία χρόνια, συνεργαζόμενος  με μεγάλη εταιρία Η/Υ ασχολήθηκε με την αμφίδρομη επικοινωνία (εκπομπή – λήψη) μέσω δορυφόρου. Η πρακτική ασχολία του με την έρευνα του αγνώστου και των παράξενων φαινομένων ξεκινά στην ουσία στα 1970. Έχοντας συλλέξει πλήθος πληροφοριών, ασχολείται με πειράματα παραφυσικής ή καλύτερα παραψυχολογικών φαινομένων. Στο εργαστήριο αναπαράγει ελεγχόμενες καταστάσεις ύπνωσης, φωτογραφίσεις με μέθοδο Kirlian, επικοινωνίας με φυτά κτλ. Μετέχει σε εξερευνήσεις περιοχών με φήμη εμφάνισης παράξενων συμβάντων, όπου με πρακτικές μεθόδους και την βοήθεια συσκευών, γίνονται μετρήσεις μαγνητικού πεδίου, διαγωγιμότητας εδάφους, φωτογραφίσεις με υπέρυθρο φιλμ, φασματοσκοπικές αναλύσεις φασμάτων συχνοτήτων κλπ. Έχει πάρει μέρος σε εκδηλώσεις της «Ελληνικής κοινότητας του Μεταφυσικού», με θέμα «το φαινόμενο των Chemtrails»ενώ σειρά άρθρων του έχουν δημοσιευτεί στο περιοδικό Strange. Από το 2013 συνεργάζεται με την Ερ.Ε.Ν.Ζω ως αντιπρόσωπος της ομάδας στην Αθήνα.
 

Ο Εμμανουήλ Μποτσάκης εχει ειδικότητα τεχνικός τηλεπληροφορικής και δικτύων, είναι ερασιτέχνης ερευνητής παράξενων και παραφυσικών φαινομένων, λάτρης της ιπτάμενης τεχνολογίας και οποιασδήποτε γνώσης αφορά την τεχνική της αεροπλοΐας. Από το 2013 συνεργάζεται με την Ερ.Ε.Ν.Ζω, ενώ άρθρα του έχουν αναρτηθεί και στο blog της ομάδας.