PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

«Edge of Tomorrow» Ο Τομ Κρουζ έρχεται να μας σώσει!

Βασισμένη στο εφηβικό anime ανάγνωσμα «All you need is kill», η ταινία «Edge of Tomorrow» σε σκηνοθεσία Νταγκ Λάιμαν («Jumper» ) βρίσκει τον Τομ Κρουζ και την Έμιλι Μπλαντ στο κοντινό μέλλον να τα βάζουν με μια εξωγήινη ράτσα.
Ο σταρ υποδύεται τον Μπιλ Κέιτζ (προς θεού όχι Γκέιτς ) έναν πολιτικό υπάλληλο του στρατού που αναγκάζεται να πολεμήσει, αλλά σκοτώνεται στη μάχη και ξαναζεί την ίδια ημέρα και πάλι την ίδια μέρα… μέχρι να αλλάξει τη μοίρα του ίδιου και του κόσμου. Το σενάριο έχει γράψει ο Κρίστοφερ ΜακΚουόρι («Συνήθεις Ύποπτοι» ), στο οποίο βρίσκουμε και το γνωστό συγγραφικό δίδυμο Ρομπέρτο Όρτσι – Άλεξ Κούρτζμαν («Star Trek», «Transformers», «Amazing Spider-Man 2» ) Μετά το «Oblivion», ο Τομ Κρουζ πρωταγωνιστεί σε μια ακόμη περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, γνωρίζοντας καλύτερα από το καθένα ότι ο ερμηνευτικός χαμαιλεοντισμός είναι μονόδρομος για την επιβίωση σου στο Χόλιγουντ.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «Edge of Tomorrow», που θα πιθανότατα θα δούμε στις ελληνικές αίθουσες στις αρχές Ιουνίου του 2014.