PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

Φωτογράφισαν και πάλι UFO στην Κρήτη


Μια περιοχή με συχνή επισκεψιμότητα UFO φέτος είναι η Κρήτη. Τον Μάρτιο μέλη της ομάδας Ερ.Ε.Ν.Ζω φωτογράφισαν UFO πάνω από τα Λευκά Ορη. (φωτογραφία Ερ.Ε.Ν.Ζω). Την άνοιξη και το καλοκαίρι δύο UFO έκαναν βόλτες από την μια άκρη του νησιού μεχρι την άλλη με δεκάδες μαρτυρίες.
Η νέα φωτογραφία είναι από τις 19 Αυγούστου στην παραλία του Μπάλου (Γραμβούσα) στα Χανιά όπου ένα ζευγάρι Γερμανών τουριστών προσπαθούσε να βρει ένα καλό σημείο στην παραλία. Στον απότομο δρόμο που οδηγούσε σε μια από τις παραλίες συνάντησαν ένα κοπάδι από αγριοκάτσικα και σκέφτηκαν ότι θα ήταν μια καλή ευκαιρία για να φωτογραφίσουν το ασυνήθιστο –για αυτούς- θέαμα.
Αφού τράβηξαν κάποιες φωτογραφίες στη συνέχεια έφτασαν στην παραλία είχε όμως πολύ αέρα όπως αναφέρουν και κατέληξαν σε μια καφετέρια. Εκεί θέλησαν να δουν τις φωτογραφίες που μόλις είχαν βγάλει. Όταν άρχισαν να τις εξετάζουν προσεκτικότερα διαπίστωσαν ότι σε μια αυτή υπήρχε κάτι το πραγματικά ασυνήθιστο. Ένα μεταλλικό αντικείμενο το οποίο αιωρείτο μερικές εκατοντάδες μέτρα από τη θάλασσα. Όπως αναφέρουν οι ίδιοι την ώρα που έβγαζαν τις φωτογραφίες δεν παρατήρησαν τίποτα ούτε και άκουσαν κάποιο θόρυβο.

Η φωτογραφία ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου και από έρευνες που έχουν γίνει με ειδικά λογισμικά το συμπέρασμα είναι πως αυτή δεν έχει «πειραχτεί» και θεωρείται αυθεντική.



Abovetopsecret
DefenceNet