PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

Μητρικό σκάφος "πούρο" με 16 UFOs δίπλα του, πάνω από την Βουλιαγμένη (φωτογραφίες)

Τελικά μητρικά σκάφη πιο γνωστά ως «πούρα», πετάνε και πάνω από τον ελληνικό ουρανό! Στην ελληνική UFOλογία έχουμε συναντήσει λίγες αναφορές, μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, και περιορίζονται σε 4-5 φωτογραφίες και βίντεο τα οποία είναι διαθέσιμα και στο διαδίκτυο. Η παρακάτω φωτογραφίες έφτασαν στην ομάδα Ερ.Ε.Ν.Ζω από μια φίλη (θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της), τις οποίες τράβηξε το Νοέμβριο του 2009, πάνω από την Βουλιαγμένη, Αθήνα. Αξίζει να πούμε ότι η συγκεκριμένη περιοχή έχει παρουσιάσει ξανά στο παρελθόν αντίστοιχα φαινόμενα με UFO, τα οποία υπάρχουν καταγεγραμμένα και στα βιβλία του Σ. Αικατερινίδη.  

Η απόσταση των αντικειμένων από την φίλη μας είναι πολύ μεγάλη και αν τα αντικείμενα δεν είχαν την έντονη λάμψη πιθανόν να μην ήταν και ορατά με γυμνό μάτι.
Θέλουμε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε και δημόσια την φίλη της ομάδας, αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο που απευθύνετε στην ομάδα Ερ.Ε.Ν.Ζω καθημερινά μέσω του email μας, και μας δείχνει με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη που εχει στην ομάδα μας!

Παρακάτω μετά από την άδεια που μας έδωσε η φίλη μας, μαζί με τις φωτογραφίες δημοσιεύουμε και το κείμενο της με την περιγραφή του περιστατικού. Να πούμε μόνο ότι μιλάμε για 16 αντικείμενα χωρίς το μητρικό σκάφος!
"Αυτά είναι πραγματικά Α.Τ.Ι.Α , θεάθηκαν μέσα  Νοεμβρίου του 2009, πάνω από την Βουλιαγμένη Αττικής. Η ώρα ήταν περίπου 15.40, ο ουρανός πεντακάθαρος χωρίς ίχνος σύννεφου ή ομίχλης και παντελής άπνοια. Είχαν κατεύθυνση από Γλυφάδα προς παραλία Βουλιαγμένης ,μετά έστριψαν σχεδόν κάθετα πάνω από τη λίμνη Βουλιαγμένης και περνώντας πάνω από το βουνό κατευθύνθηκαν προς τη Βάρκιζα και χάθηκαν από το οπτικό μου πεδίο.
Ήταν 7 φωτεινά αντικείμενα ακολουθούμενα από 7 ακόμα τα οποία ακολουθούνταν
από 2 ακόμα. {Τραβήχτηκαν με μεγάλο τηλεφακό}
Η πτήση τους δεν έμοιαζε με πτήση αεροπλάνου ή άλλου ιπτάμενου αντικειμένου που έχω δει μέχρι τώρα ,ήταν σαν να έπλεαν..!!!! Έκανα έρευνα τηλεφωνώντας μέχρι και στη μετεωρολογία επειδή παλαιότερα ''σήκωναν'' μπαλόνια μετεωρολογικά για τον καιρό.
Με διαβεβαίωσαν ότι δεν φεύγουν πια μπαλόνια από το αεροδρόμιο του Ελληνικού και μου είπαν επίσης ότι μόνο από άλλες περιοχές μπορεί να σηκώνουν αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν μπαλόνια αυτά που πέρασαν από πάνω μας την συγκεκριμένη ημέρα, νομίζω απ'ότι θυμάμαι ήταν Κυριακή.
Τα αντικείμενα αυτά τα είδαν μαζί μου άλλα 3 άτομα, είχαν μεγάλη λευκή λάμψη, στο πίσω τους μέρος είχαν μία κόκκινη λάμψη, όταν κάναμε μεγέθυνση φάνηκε η κόκκινη αυτή λάμψη σαν στρογγυλές μπάλες , πέταγαν πάρα πολύ ψηλά και οι αποστάσεις μεταξύ τους δεν μεταβάλλονταν καθόλου απ'όσο μπορούσα να καταλάβω λόγω της πολύ μεγάλης απόστασης. Μεταξύ των δύο τριάδων και του ενός αν κάνετε μεγέθυνση θα δείτε ένα γκρι σώμα σε σχήμα πούρου διακρίνεται πολύ καθαρά το περίγραμμά του.

Ελπίζω η περιγραφή μου για το συμβάν να σας κατατόπισε και βλέποντας τις φωτογραφίες να έχετε ''εικόνα'', ήταν πραγματικά πολύ εντυπωσιακό! Θα ήθελα να έχω απάντησή σας κατά πόσο έχετε και άλλες μαρτυρίες για το συγκεκριμένο συμβάν γιατί εγώ αν και το έψαξα πάρα πολύ δεν βρήκα τίποτα.
Υ.Γ Μετά από αυτή μου την εμπειρία μπορώ να καταλάβω βλέποντας ένα βίντεο στο διαδίκτυο αν είναι αληθινό η ψεύτικο και υπάρχουν πολλές ''μαϊμούδες'' πιστέψτε με....."
Οι φωτογραφίες έχουν μεγάλη ανάλυση, γι’αυτό κάντε κλικ για να ανοίξουν και να τις δείτε καθαρά..