PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

Εξωγήινα εμφυτεύματα

Ο όρος alien implants, δηλαδή εξωγήινα εμφυτεύματα, είναι απόλυτα συνδεδεμένος με μυστηριώδεις απαγωγές ανθρώπων από εξωγήινες οντότητες. Δίνεται έτσι μια ξεχωριστή και προς το παρόν ανερμήνευτη διάσταση σ΄ αυτή την σκοτεινή πτυχή της εξωγήινης παρουσίας στον πλανήτη μας. Ίσως σε κάποιες περιπτώσεις η εύρεση εμφυτευμάτων σε διάφορα σημεία του σώματος των ανθρώπων που τα έφεραν να ήταν προϊόν προσωπικών ατυχημάτων που ούτε καν οι ίδιοι αντιλήφθηκαν, κάποιου λάθους, παρερμηνείας ή ακόμα και σκόπιμης παραπλάνησης. Εν τούτοις, υπάρχουν δεκάδες επιβεβαιωμένα και επιστημονικά τεκμηριωμένα περιστατικά που η ερμηνεία τους ανάγει σε μια άγνωστη τεχνολογία ικανή να ελέγχει το ανθρώπινο σώμα και τις ψυχικές λειτουργίες μέσω της επιρροής της κυρίως στο εγκέφαλο.

Η καταιγίδα των θεάσεων ΑΤΙΑ σε διάφορα μέρη του πλανήτη που ξεκίνησε το 1947, εμπλουτίστηκε από αναφορές για απαγωγές και πειράματα την δεκαετία του 60. Οι εκθέσεις για ύπαρξη εμφυτευμάτων στο σώμα ανθρώπων που φαίνεται να έχουν υποστεί τέτοιες εμπειρίες, άρχισαν το 1967. Ήταν η Betty Andreasson μια γυναίκα από την Μασαχουσέτη, η πρώτη που γνωστοποίησε την απαγωγή της από πλάσματα που δεν ήταν άνθρωποι, τα πειράματα που υποβλήθηκε και την ύπαρξη μια μικροσκοπικής σφαίρας που τελικά της αφαιρέθηκε από το πάνω μέρος του εσωτερικού της μύτης της. Από το 1994 και μετά δεκάδες άτομα υποβλήθηκαν σε εγχειρήσεις για αφαίρεση διαφορετικών μορφών και σχημάτων εμφυτευμάτων, την ύπαρξη των οποίων ακόμα και οι ίδιοι πολλές φορές αγνοούσαν, μέχρι τη στιγμή που μια ιατρική εξέταση τα ανέδειξε. Έτσι είτε μέσω ενός οπτικού ελέγχου στην επιφάνεια του δέρματος , είτε με τη χρήση ακτίνων Χ στη διάρκεια μιας ακτινογραφίας, η ανίχνευση και επιβεβαίωση της ύπαρξης μικροσκοπικών αντικειμένων ερχόταν να προβληματίσει. Με μέγεθος που δεν ξεπερνά σε μήκος τα 3cm και πάχος το 1mm, κομμάτια μετάλλου σε παραλληλόγραμμα ή τριγωνικά σχήματα, κρύσταλλοι σαν γυαλί με δυσκολονόητη δομή, αλλά και μικροσκοπικές μάζες πολύπλοκου βιολογικού υλικού ανοίγουν ένα τεράστιο κεφάλαιο για το σκοπό της τοποθέτησης και τον τρόπο δράσης στο ανθρώπινο σώμα. Ξεπερνώντας την προληπτική αντιμετώπιση και την αδικαιολόγητη απόρριψη που είχαν άνθρωποι που υποστήριζαν ότι είχαν απαχθεί (χαρακτηρίζονταν μέχρι και ψυχικά διαταραγμένοι), υπήρξαν επιστήμονες που προχώρησαν σε εργαστηριακές αναλύσεις αυτών των μικροαντικειμένων κάνοντας χρήση σύγχρονων συσκευών ανάλυσης και διαχωρισμού μετάλλων, ακτίνων χ, ηλεκτρονικών μικροσκοπίων κλπ.


Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Βρέθηκαν απέναντι σε περίεργα κράματα μετάλλων που δεν έχουν εντοπιστεί ποτέ ξανά στη γη και σε εναλλασσόμενες στρώσεις που έφταναν μέχρι και τις δεκαπέντε. Η προσεκτική ανάλυση μέσω των ηλεκτρονικών μικροσκοπίων, έδειξε ότι στο εξωτερικό τους περίβλημα υπήρχαν μικρές προεκτάσεις σαν μικροσκοπικά καλώδια που ήταν τοποθετημένα με τέτοια ακρίβεια ώστε να αγγίζουν τα νεύρα που διέρχονταν από εκείνο το σημείο. Έτσι με βάση την αμφίδρομη σχέση επικοινωνίας (λήψης ερεθισμάτων και μεταβίβασης εντολών) ανάμεσα στο εγκέφαλο και τα διάφορα όργανα του σώματος είναι αυτονόητο να διερωτάται κανείς για τον ρόλο των αντικειμένων αυτών στον έλεγχο και την κατεύθυνση των νοητικών διαδικασιών του ανθρώπου. Λειτουργικά θυμίζουν την συσκευή « stimoceive » που ανακαλύφθηκε λίγο πριν το 1960 από τoν νευρολόγο Jose Delgado. H συσκευή αυτή είχε την δυνατότητα μέσω ενός ευαίσθητου μικροσκοπικού ηλεκτροδίου και ηλεκτρονικών σημάτων να επηρεάζει από απόσταση την συναισθηματική, ψυχική αλλά και οργανική συμπεριφορά των ατόμων στα οποία είχε τοποθετηθεί. Από τις μαρτυρίες που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα σχετικά με τις απαγωγές και τα εμφυτεύματα προκύπτει ότι σε αρκετούς από τους απαχθέντες υπήρχε έντονη η μνήμη αυτού του γεγονότος, ξεκάθαρη η επώδυνη στιγμή της διείσδυσης των αντικειμένων στον οργανισμό αλλά και ευδιάκριτη η μεγάλη αλλαγή στην συμπεριφορά τους. Η ανάπτυξη ξεχωριστών ψυχικών δυνατοτήτων, οι καθημερινοί εφιάλτες, η αίσθηση ότι διαρκώς βρίσκονταν υπό παρακολούθηση, αλλά και οι αιφνίδιες νέες θεάσεις ΑΤΙΑ στις περιοχές που κινούνται οι ίδιοι συνθέτουν ένα απροσδιόριστο σκηνικό φόβου και αμφιβολίας, βάζοντας νέα ερωτήματα για τις προθέσεις των εξωγήινων επισκεπτών πάνω στο ανθρώπινο είδος.
 
O Dr Roger Leir παρουσίασε πριν από λίγα χρόνια άλλη μια περίπτωση αφαίρεσης εξωγήινου μοσχεύματος, που πραγματοποιήθηκε στην κλινική του, σε μια νοσοκόμα, θύμα εξωγήινης απαγωγής όπως η ίδια ισχυρίζεται... ο Dr Roger Leir, είπε πως το αντικείμενο ήταν 6mm,και αφαιρέθηκε από το δάκτυλο του ποδιού της ασθενούς. Η σύσταση του αντικειμένου είναι εντελώς άγνωστη. Ο εντοπισμός έγινε με έναν ανιχνευτή ραδιοσυχνότητας που σάρωσε το πόδι της.
Ο χειρούργος Δρ. Ρότζερ Ληρ (Roger Leir), έδωσε μία ομιλία μοιραζόμενος τις νέες του ανακαλύψεις, αφού αφαίρεσε συνολικα 16 μυστηριώδη εμφυτεύματα από διάφορους ασθενείς. Με την βοήθεια πυρηνικών φυσικών και άλλων επιστημόνων, ο Leir έχει τώρα μια καλύτερη κατανόηση του τρόπου που αυτά τα εμφυτέματα κατασκευάζονται, καθώς και της σύνθεσής τους του σκοπού τους και της πιθανής προέλευσης.


Από την αρχή ήδη οι ασθενείς του δεν γνώριζαν ότι είχαν στο σώμα τους εμφυτεύματα, ούτε είχαν οποιαδήποτε σημάδια εισαγωγής των εμφυτευμάτων στο σώμα, αλλά μπορεί να ανάπτυξαν συμπτώματα πόνου ή ανακάλυψαν τα εμφυτεύματα τυχαία ενώ έκαναν ακτινογραφίες για άσχετο λόγο. Παρά τις ατέλειωτες ειρωνικές παρατηρήσεις που έχουν γίνει για το θέμα, η έρευνα του Δρα Leir έχει περάσει από τον έλεγχο των Εθνικών Εργαστηρίων τού Λος Άλαμος, του Τεχνικού Ινστιτούτου του Νέου Μεξικού, του Πανεπιστημίου του Τορόντο και του Πανεπιστημίου της Υόρκης, μεταξύ πολλών άλλων. Ο Leir υπερασπίζεται σθεναρά την έρευνα τη δική του και των συναδέλφων του. Δεν είναι ο Leir που ψάχνει αυτούς τους ασθενείς. Έρχονται εκείνοι σε αυτόν και ο ίδιος δέχεται να δει μόνο όσους από αυτούς έχουν πρώτα επιτυχώς περάσει από προσεκτική αξιολόγηση. Ο Leir άρχισε να εξηγεί την 15η χειρουργική του επέμβαση στον ασθενή John Smith. Καθώς αυτά τα αντικείμενα είναι τόσο μικρών διαστάσεων, ο Leir κάνει πρώτα ακτινογραφία και μαγνητική τομογραφία για να εντοπίσει όσο γίνεται καλύτερα την ακριβή τους θέση, πριν εγχειρήσει. Αντίθετα από πολλούς άλλους γιατρούς στα δίκτυα PRO/HMO, ο Leir πηγαίνει σε σπίτια ασθενών μα όχι για να εξετάσει τον ασθενή, αλλά τον χώρο όπου ζει – τους τοίχους, την αυλή και το γύρω χώρο. Ο Leir βρήκε παράξενες μαγνητικές ανωμαλίες σε μη αγώγιμα οργανικά υλικά. Για παράδειγμα, ξύλινα κουτάλια και ένα δέντρο αβοκάντο έδειξαν μαγνητικά σε ένα μαγνητόμετρο. Χρησιμοποιώντας ένα μαύρο φως, ο Leir και η ομάδα του βρήκαν επίσης φωσφωρίζοντα δακτυλικά αποτυπώματα στους τοίχους.
Άπαξ και ο Leir και η ομάδα του αρχίσουν τη διαδικασία για να αφαιρέσουν το αντικείμενο, βρίσκουν οικεία σημάδια τα οποία έχουν συναντήσει σε προηγούμενες εγχειρήσεις αυτού του είδους. Το αντικείμενο βρίσκεται εμπεδωμένο σε δέσμες αισθητηρίων νεύρων και δεν υπάρχει ανοσολογική αντίδραση προς αυτό [φλεγμονή], αντίθετα με ό,τι συμβαίνει όταν το σώμα απορρίπτει ένα εξωγενές αντικείμενο. Έχουν επίσης ανιχνευθεί να εκπέμπονται από το αντικείμενο ραδιοφωνικές συχνότητες στα 14.749 mhz και 17.686 ghz. Άπαξ και το αντικείμενο αφαιρεθεί, δεν τίθεται μέσα σε αλκοόλ, όπως κανονικά γίνεται σε άλλες περιπτώσεις, αλλά σε φιαλίδιο που περιέχει τον ορό αίματος του ίδιου του ασθενή, καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρηθούν αυτά τα αντικείμενα, τα οποία αλλιώς μπορεί να εξαφανιστούν τελείως. Ο 16ος εγχειριζόμενος ήταν ο Ron Noel. Ο Ron πιστεύει ότι μπορεί να απήχθη από εξωγήινους όταν κατασκήνωνε, στην ηλικία των δέκα ετών. Όταν εξετάσθηκε υπό υπέρυθρο φως, η ομάδα του Leir σοκαρίστηκε βλέποντας ένα ορθογώνιο φωσφορίζον τατουάζ σε σχήμα V στο δέρμα τού Ron. Η ομάδα εξέτασε το εμφύτευμα που αφαίρεσε από τον Ron και πιστεύει ότι μοιάζει με νανοσωλήνες άνθρακα. Οι νανοσωλήνες άνθρακα είναι το ισχυρότερο γνωστό υλικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κατασκευαστικό υλικό στην ηλεκτρονική. Το υλικό που συνθέτει αυτά τα εμφυτεύματα τείνει να είναι ως επί το πλείστον ιχνοστοιχεία που είναι μεγίστως κοινά σε μετεωρίτες. Αυτά περιλαμβάνουν γάλλιο, γερμάνιο, παλλάδιο, ύτριο, ρόδιο και σπάνια ισότοπα. Πριν το εμφύτευμα αφαιρεθεί, εξέπεμπε επίσης ριαδιοσυχνότητες. Αφού αφαιρέθηκε, δεν μπορούσε να κοπεί με οποιοδήποτε ιατρικό όργανο ή εργαλείο. Μόνο ένα ισχυρό λέιζερ μπόρεσε να το κόψει. Το υλικό που περιέβαλλε το εμφύτευμα είχε αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, καθώς περιείχε λαυρικό οξύ, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή ανοσολογικών προς το αντικείμενο αντιδράσεων και μόλυνσης.
Με βάση αυτά τα υλικά και ισότοπα, ο πειραματικός πυρηνικός φυσικός Robert Koontz πιστεύει ότι όποιος έκανε αυτές τις εμφυτεύσεις θα μπορούσε να βρίσκεται πάνω από 80 εκατομμύρια έτη μπροστά από τον πολιτισμό μας, και ίσως σε απόσταση 300.000 ετών φωτός μακριά.