PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

Area 51 και Bob Lazar

Η ιστορία μιας περιοχής που δεν υπάρχει σε κανένα χάρτη, και η ιστορία ενός ανθρώπου που προσπαθούν να τον σβήσουν από τον χάρτη!! Από τα πλέον ανεξήγητα της μοντέρνας έρευνας στο χώρο της UFOλογίας δεν συνέβη στον ουρανό η στο διάστημα αλλά στην έρημο της Nevada.
Τι υπάρχει πίσω από το όριο που η κυβέρνηση των Η.Π.Α θα σκότωνε για να το κρατήσει μυστικό; Φωτογραφίες Ρώσικου δορυφόρου αποκαλύπτουν αυτό που η κυβέρνηση δεν αφήνει να δούμε.


Όλοι οι χάρτες αναφέρουν αυτή την περιοχή ως Περιοχή 51. Αποτελείται από την βάση μιας αποξηραμένης λεκάνης που για κάποιο άγνωστο λόγο αποκαλείται ακόμα Groom dry lake.

Στο τέλος του Β παγκοσμίου πολέμου η CIA συνεργάστηκε με την εταιρεία Lockheed για την ανάπτυξη αεροσκαφών, που θα πετούσαν σε πολύ μεγάλο ύψος και θα χρησιμοποιούνταν στις κατασκοπευτικές αποστολές. Έτσι χρειάστηκε μια μυστική απομονωμένη περιοχή για να γίνονται οι δοκιμές. Αυτή η περιοχή που επέλεξαν είναι 130 μίλια έξω από το Las Vegas στην πολιτεία της Νevada κοντά στη περιοχή Groom Dry Lake. Οι συντεταγμένες της περιοχής 51 είναι 37ο14'36.52”N, 115ο48'41.16”W. Ωστόσο για πολλά χρόνια, οι χαρτογράφοι δεν συμπεριελάμβαναν τις εγκαταστάσεις σε κανέναν χάρτη.

Ο εναέριος χώρος πάνω από την Περιοχή 51 είναι γνωστός ως R-4808, και απαγορεύεται η πτήση σε οποιοδήποτε εμπορικό ή στρατιωτικό αεροσκάφος, που δεν ανήκει στην ίδια τη βάση!

Η πολεμική αεροπορία χρησιμοποίησε την περιοχή αυτή και για δοκιμές συμβατικών όπλων.

Χρονοδιάγραμμα  περιοχής 51:

Απρίλιος 1955: Η Groom Lake επιλέγετε ως χώρος δοκιμών του U-2
20 Ιουνίου 1958: μια έκταση 38.400 στρεμμάτων αποσύρεται και δημιουργείται μια περίμετρος ασφαλείας.
Νοέμβριος 1958: Α-12 αποστέλλονται στην περιοχή 51.
Ιανουάριος 1962: ο υφιστάμενος περιορισμένος εναέριος χώρος επεκτείνετε.
1965: ο αριθμός προσωπικού της βάσης ξεπερνά τους 1800.
Νοέμβριος 1977: το πρωτότυπο του F-117 αποστέλλετε στην περιοχή 51.
1984: σχεδόν 89000 στρέμματα γης κατασχέθηκαν για να ωθήσει τα σύνορα της περιορισμένης γης μακριά από την βάση.
17 Ιουλίου 1988: Ρώσικος κατασκοπευτικός δορυφόρος παίρνει φωτογραφίες της περιοχής 51
25 Σεπτεμβρίου 1998: ένα προεδρικό διάταγμα του Πρόεδρου Clinton, εξαίρεσε την περιοχή Groom Lake, Nevada από κάθε ομοσπονδιακό, πολιτειακό ή άλλο νόμο περί αποβλήτων που μπορεί να απαιτούσε την αποκάλυψη απορρήτων πληροφοριών. Ανέφερε ότι η αποκάλυψη θα έθετε σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια.
Κατά καιρούς έχουν δοκιμαστεί ακόμα αεροσκάφη, όπως : το F-111, F-15,  B-1, B-52, B-2 και το Aurora, που είναι το πρώτο συμβατικό αεροπλάνο που θα κατασκευαζόταν με βάση εξωγήινη τεχνολογία και θα έπιανε τα 6 mach. Θεωρείται πως ήταν ο αντικαταστάτης του SR-71 ωστόσο το πρόγραμμά του ακυρώθηκε.

Τη δεκαετία του '50, όταν στη βάση δοκίμαζαν τον κατασκοπευτικό αεροσκάφος U-2, η CIA αναγκάστηκε να σταματήσει τις επιχειρήσεις και να εκκενώσει τις εγκαταστάσεις λόγω μιας πυρηνικής δοκιμής στη γειτονική περιοχή της Νevada.
Έπρεπε να περάσουν σχεδόν 30 χρόνια ώστε η κυβέρνηση να εγκρίνει ένα πρόγραμμα για την αφαίρεση του ραδιενεργού εδάφους γύρω από τη λίμνη Groom.
Φωτογραφίες από δορυφόρους επιβεβαιώνουν την αφαίρεση τεράστιων ποσοτήτων χώματος από την περιοχή. Οι γύρω περιοχές ανέφεραν αύξηση των κρουσμάτων καρκίνου και πολλοί ήταν εκείνοι που μήνυσαν την κυβέρνηση, ισχυριζόμενοι πως οι δοκιμές είχαν σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία τους.


Αυτή η άκρως απόρρητη βάση δουλεύει όλο το 24ωρο. Αν και η κυβέρνηση ανεπίσημα για πολλά χρόνια αρνιόταν την ύπαρξη της, την έχουν δει και φωτογραφίσει εκατοντάδες φορές. Αν οι φήμες αληθεύουν εδώ κρύβετε το πιο απίστευτο μυστήριο όλων των εποχών. Υπάρχουν πολλά μυστήρια για αυτό το συγκρότημα, ενώ κατά τους επίσημους χάρτες της περιοχής η όλη εγκατάσταση της περιοχής απλώς δεν υφίσταται. Σε τηλεοπτική εκπομπή ο Bob Lazar ισχυρίστηκε ότι μεταξύ 1988 και 1989 προσελήφθη σε μια μυστική βάση, πολύ πιο απόρρητη από τις εγκαταστάσεις στη λίμνη Groom.Ταξίδεψε από το Las Vegas στην περιοχή 51. Από εκεί μεταφέρθηκε στην περιοχή S-4  15 μίλια πιο νότια. Η περιοχή S-4 είναι στην βάση βουνού, στα νότια της λίμνης. Η βάση είναι κατασκευασμένη μέσα στο βουνό. Όλοι όσοι εργάζονται στην Περιοχή 51, είτε είναι στρατιωτικοί είτε πολίτες, υποχρεούνται να υπογράψουν όρκο, με τον οποίο δεσμεύονται ότι δεν θα αποκαλύψουν ποτέ τίποτα. Τα κτήρια στη συγκεκριμένη περιοχή δεν έχουν παράθυρα και έτσι κανείς από τους εργαζόμενους δεν μπορεί να δει και δεν γνωρίζει τίποτα πέραν των καθηκόντων του εντός της βάσης. Από κάποιες αναφορές, υπάρχουν διάφορες ομάδες που εργάζονται ταυτοχρόνως σε παρόμοια προγράμματα, αλλά οι επιτηρητές τους φροντίζουν να διατηρούν κρυφά τα σχέδια της μίας ομάδας από την άλλη Οι πόρτες έχουν χρώμα που τις καμουφλάρει μέσα στην έρημο. Κατά τον Lazar σε αυτή την βάση εργάστηκε σε άκατο με σχήμα δίσκου βασισμένο πάνω σε εξωγήινη τεχνολογία. Κατά τον Lazar  υπάρχουν ιπτάμενοι δίσκοι εν λειτουργιά στη βάση S-4 αλλά εκείνος εργάστηκε μόνο σε έναν. Λόγο του σχήματος του τον ονόμασε “sport”.


Είχε ύψος περίπου 5 μέτρων και διάμετρο 13ων. Στο κέντρο υπήρχε η κονσόλα ελέγχου που ήταν μικρή και χαμηλή, για ενήλικο άνθρωπο. Το σκάφος διαθέτει αντιβαρυτικό σύστημα. Δεν έχει ζώνες ασφαλείας γιατί όταν είσαι μέσα βρίσκεσαι σε φυσική βαρύτητα. Αν η αφήγηση του Lazar είναι αληθινή τότε αποδεικνύεται ότι μας έχουν επισκεύθει προηγμένα εξωγήινα όντα. 

Η περιοχή 51 είναι μικρό τμήμα των μυστικών εγκαταστάσεων με το όνομα   Nellis Range  Complex. Μέχρι τις αρχές του 1980 μπορούσες να πας οδικός και να δεις την βάση από απόσταση. Ήταν μυστική βάση, αλλά ήταν ένα γνωστό μυστικό. Στα μέσα του 80` ο στρατός απέκλεισε τα βουνά Groom. Έτσι η βάση έγινε μη υπαρκτή. Αφαιρέθηκε από τους χάρτες και η κυβέρνηση αρνείται να αναφερθεί με κάθε τρόπο σε αυτή. Η τοποθεσία της περιοχής σίγουρα επελέγη επειδή είναι απομονωμένη και βρίσκετε στο πεδίο δράσης της αεροπορικής βάσης Nellis.

Ζεύγη ανδρών, που δεν ανήκουν στον στρατό, περιπολούν την περίμετρο της περιοχής. Οι φύλακες αυτοί είναι πολίτες, τους οποίους έχουν προσλάβει εταιρίες, όπως η Wackenhut και η EG&G, και συνήθως είναι καμουφλαρισμένοι. Οδηγούν 4x4 γύρω-γύρω στην περιοχή, κρατώντας μακριά οποιοδήποτε αδιάκριτο βλέμμα βρίσκεται κοντά στα σύνορα της Περιοχής 51.


Υποτίθεται πως οι οδηγίες που έχουν είναι να αποφύγουν την επαφή με τους εισβολείς, εάν είναι δυνατόν, και να αντιδράσουν με τον ίδιο τρόπο είτε πρόκειται για απλό παρατηρητή είτε για εισβολείς.
Ο εναέριος χώρος πάνω από την περιοχή είναι απαγορευμένος. Όποιος εισέρθει διατάσσεται μέσω ασυρμάτου να αποχωρήσει. Αν συνεχίσει του δίνονται οδηγίες για την ταχύτερη έξοδο. Αν δεν ανταποκριθεί αμέσως ή αναχαιτίζεται ή καταρρίπτεται σύμφωνα με τον σμηναγό εν αποστρατεία Gouentl Stivens. Προστατεύεται λένε από πυραύλους εδάφους αέρος, διαθέτει ανιχνευτές κίνησης στο έδαφος και ανιχνευτές αμμωνίας. Έχει κάμερες που βλέπουν ποιος παρατηρεί την βάση. Αυξανόμενος αριθμός επιστημόνων κάνει ισχυρισμούς ότι τα μυστικά προγράμματα στη βάση στο Groom Lake σχετίζονται με κάποιο τρόπο με εξωγήινη τεχνολογία. Αλήθεια η όχι ένα πράγμα είναι σίγουρο. Πολλοί είδαν ένα είδος αεροσκάφους στην περιοχή που δεν έμοιαζε να έχει σχεδιαστή από ανθρώπους.
Ο Lazar λέει ότι όσο έμεινε στην περιοχή 51 έμαθε στοιχεία που θα συνιστούσαν απόδειξη για ύπαρξη ζωής σε άλλους πλανήτες. Στη συνέντευξη του ο Lazar λέει ότι όσο ήταν στην άκρως απόρρητη εγκατάσταση S-4 είδε επίσημα έγγραφα που έγραφαν ότι μυστικά του ιπτάμενου δίσκου μας τα έδωσαν όντα από το σύστημα Ζήτα Ρετίκουλι που βρίσκετε 35 έτη φωτός από τη γη. Τα όντα έχουν ύψος 1-1,5μ ζυγίζουν 12-25 κιλά έχουν γκρι επιδερμίδα, μεγάλο κεφάλι και αμυγδαλωτά μάτια. Ο Lazar είπε ότι είδε πως έπαιρνε ενέργεια το σκάφος κι ότι χρησιμοποιούσε την ενέργεια της αντιύλης. Είπε ότι ένα όπλο ύλης/αντιύλης θα κατέστρεφε εύκολα όλους τους πολιτισμούς της γης. Λέει ότι χρησιμοποιώντας αυτή την πηγή ενέργειας το σκάφος δεν μπορεί να ανιχνευτεί. Ο δίσκος δεν φαίνεται από πουθενά κι είναι εντελώς αόρατος. Φαίνεται μόνο ο ουρανός γύρω του. Επίσης ισχυρίζεται ότι ο χώρος S-1 είναι κρυμμένος μέσα σε ένα βουνό με 9 τεράστιες θύρες υπόστεγων που δεν ξεχωρίζουν από το περιβάλλον.
Ο Lazar εμμένει στην ιστορία του και πρόσφατα είπε «είμαι βέβαιος για όσα είδα. Ξέρω πως είναι η επιστήμη. Ξέρω σε τι επίπεδο είναι η φυσική. Είναι εξωγήινο σκάφος και η τεχνολογία αυτή είναι αιώνες μπροστά».