Και οι εμφανίσεις άγνωστων αντικειμένων στην Βόρεια Ελλάδα συνεχίζονται..


Δύο αναφορές εμφάνισης άγνωστων αντικειμένων στην Βόρεια Ελλάδα που αφορούν την 20η Ιουλίου, έρχονται να προστεθούν στον κατάλογο για το καλοκαίρι του 2013.
Στην ιστοσελίδα UFO`s@ALIENS TRUTH (Greek community), διαβάζουμε: Στις 20 Ιουλίου του 2013, στις Σέρρες, μπροστά σε ένα απρόσμενο θέαμα βρέθηκε μία ομάδα 5 ατόμων που επισκέφθηκε εκείνο το βράδυ την περιοχή του Ομαλού Θρακικού, προκειμένου να περάσει ένα χαλαρό Σαββατόβραδο στην φύση.
Σύμφωνα με την καταγγελία που απέστειλαν οι αυτόπτες μάρτυρες στην ιστοσελίδα serresLife.gr και στον Καγιογλίδη Παναγιώτη, το περιστατικό έλαβε μέρος αργά στις 2 τα ξημερώματα. Αφού είχαν ολοκληρώσει το μπάρμπεκιου που πραγματοποίησαν έξω από το χωριό κάθισαν γύρω από την φωτιά και συζητούσαν για διάφορα θέματα όταν η προσοχή τους έπεσε σε ένα λαμπρό αντικείμενο που διέσχιζε τον ουρανό. Το αντικείμενο είχε ημισφαιρικό σχήμα και άλλαζε χρώματα πολύ γρήγορα ενώ ήταν εντελώς αθόρυβο. Το όλο περιστατικό διήρκεσε λιγότερο από μισό λεπτό καθώς το ΑΤΙΑ επιτάχυνε αμέσως με κατεύθυνση την Βουλγαρία και χάθηκε γρήγορα από τα μάτια τους.

Την ίδια ημέρα σύμφωνα με αναφορά που απέστειλαν στην ομάδα Ερ.Ε.Ν.Ζω ένας μικρός στόλος άγνωστων αντικειμένων έκανε την εμφάνιση του στην Θεσσαλονίκη. Ακολουθεί η αναφορά του αυτόπτη μάρτυρα Θεόδωρου:
«Στις 20/7/2013 και ώρα περίπου 22:00, βρισκόμουν στον δρόμο Μουδανιών Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη στον κόμβο της Θέρμης. Από τον καθρέπτη του αυτοκινήτου παρατήρησα στον ουρανό και αρκετά χαμηλά ανάμεσα από Καρδιά – Πλαγιάρι κάτι φωτεινό προς το κόκκινο χρώμα να κινείται. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν αεροπλάνο γιατί κάπου εκεί κόβουν ταχύτητα και είναι σαν σταματημένα, αλλά μετά πρόσεξα ότι από πίσω ερχόταν και άλλο, και άλλο, και άλλο. Σε λίγα δευτερόλεπτα έγιναν αν δεν κάνω λάθος έξι και σχημάτιζαν αυτό το σχήμα “W”. Σε λίγα δευτερόλεπτα άρχισαν να κινούνται με τεράστια ταχύτητα οπότε και εξαφανίστηκαν».  

Διαβάστε ακόμα:
Εμφάνιση άγνωστων φωτεινών αντικειμένων πάνω από Θεσσαλονίκη και Αθήνα
Στόλος 7 φωτεινών αντικειμένων πάνω από την Θεσσαλονίκη

Follow by Email