Έρχεται για 7η φορά!

Τον Ιανουάριο του 2013 τολμήσαμε, πρωτοτυπήσαμε και ξαφνιάσαμε, παρουσιάζοντας με το πιο σύγχρονο και πρωτότυπο τρόπο ένα άρτιο project που τράβηξε τα βλέμματα δεκάδων χιλιάδων πολιτών που δεν είχαν ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο έως τότε στο διαδίκτυο... τουλάχιστον σε αυτή τη χώρα... και φυσικά γι' αυτό το θέμα.
Έξι μήνες μετά επιστρέψαμε δριμύτεροι με σκοπό να ξεχωρίσουμε τις λανθασμένες και ξεπερασμένες ερμηνείες των παλαιότερων ερευνητών από τις λίγες και καλές κάποιων αξιόλογων που πέρασαν από το χώρο εκείνες τις εποχές και έδειξαν το σωστό μονοπάτι. Βέβαια δεν σταθήκαμε μόνο σε αυτό, αλλά βάλαμε και το δικό μας λιθαράκι... συμπληρώνοντας τες. Η ποιοτική δουλειά και η απόσταση που κρατήσαμε από το παλιό και το ξεπερασμένο, έφερε ακόμα περισσότερο κόσμο πιο κοντά στις εμπεριστατωμένες προσεγγίσεις μας, που έσφυζαν από αποδεικτικά στοιχεία και ορθολογικές ερμηνείες. Τότε το φαινόμενο άρχισε μαζί μας να κερδίζει την αρχική του αξιοπρέπεια, αυτή που έχασε την δεκαετία του '90 από τους δήθεν εκπρόσωπους του.
Σήμερα, κανείς δεν πίστευε ότι θα υπήρχαμε ακόμα ενωμένοι σε αυτές τις τόσο δύσκολες εποχές, για να δημιουργούμε, να αποκαλύπτουμε και να μοιράζουμε απλόχερα, χωρίς κανένα προσωπικό χρηματικό όφελος, το πολυ-αναμενόμενο πλέον project μας...
Είμαστε, ο Χάρης, ο Νίκος, ο Χρήστος, ο Ματθαίος... η νέα γενιά των Ελλήνων ερευνητών UFO... και σας γράφουμε απόψε για να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για να σας παρουσιάσουμε το 7ο project μας... το μοναδικό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ηλεκτρονικό περιοδικό eT... και το 7ο τεύχος του!

Σύντομα κοντά σας

Follow by Email