PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

27ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ UFO ΣΤΟ ΦΟΙΝΙΞ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑ. ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Γράφει ο Ματθαίος Αικατερινίδης

Για άλλη μια χρονιά, πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Συνέδριο UFO, 27ο  κατά σειρά, στο We-Ko-Pa Resort & Conference Center στο Fountain Hills, κοντά στο Φοίνιξ της Αριζόνα από τις 15 έως και της 19 Φεβρουαρίου. Το IUFOC ιδρύθηκε το 1991 και θεωρείται το μεγαλύτερο ετήσιο συνέδριο για τα UFO και τα συναφή φαινόμενα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το συνέδριο υπερηφανεύεται για πάνω από είκοσι ομιλητές από όλο το κόσμο κάθε χρόνο, ενώ καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που σχετίζονται με το φαινόμενο των UFO, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας, της κυβερνητικής συγκάλυψης, μαύρων προγραμμάτων, αγρογλυφικά, και εξωγήινες επισκέψεις. Από τους σημαντικότερους φετινούς ομιλητές ήταν ο Luis Elizondo, αξιωματικός  της υπηρεσίας πληροφοριών, η Cheryl Costa της MUFON, ο Bryce Zabel, συγγραφέας και παραγωγός του Hollywood, ο Alan Holt ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από τη NASA, ο πολυετής ερευνητής του Roswell Donald Schmitt, αλλά και η ερευνήτρια, συγγραφέας, και παραγωγός  τηλεοπτικών σειρών Linda Moulton Howe. Στις εισαγωγικές παρατηρήσεις ο διοργανωτής του συνεδρίου UFO Alejandro Rojas ανακοίνωσε μερικές μεγάλες αλλαγές συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής ιδιοκτησίας. Το Συνέδριο UFO δεν λειτουργεί πλέον από το Open Minds, αλλά από το Out Of This World Media και Events, Inc. Το Συνέδριο UFO του επόμενου έτους θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 4 και 8 Σεπτεμβρίου 2019 στο Sheraton Grand Phoenix, ένα μεγάλο συνεδριακό ξενοδοχείο στο κέντρο του Φοίνιξ. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μια πολύ καλύτερη διαθεσιμότητα δωματίων, επιτρέποντας στο συνέδριο να αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

Το συνέδριο

Το 27ο συνέδριο έκρυβε πολλές εκπλήξεις αλλά και πολλές αποκαλύψεις από τους εικοσιτέσσερις συνολικά ομιλητές. Εντύπωση προκάλεσε η αποκάλυψη του ονόματος ενός πρώην κυβερνητικού αξιωματούχου που είχε ομολογήσει πως εργάστηκε σε ένα μυστικό υπόγειο εργαστήριο κοντά στην Ουάσιγκτον όπου κρατούνται μη ανθρώπινες οντότητες, ενώ αποκαλυπτικό ήταν και το κομμάτι ομιλιών που αφορούσε το μυστικό πρόγραμμα των Η.Π.Α. για τα UFO που αποκαλύφθηκε στο τέλος του 2017. Εντύπωση προκάλεσε ακόμα η αναφορά στους κινδύνους που κρύβει η τεχνητή νοημοσύνη και τα αυτόνομα όπλα που οδήγησαν στον θάνατο 29 ανθρώπους σε εργαστήριο ρομποτικής στην Ιαπωνία!  

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο 2ο τεύχος του δωρεάν ηλεκτρονικού περιοδικού του παραφυσικού "Unlocking the Truth" από τον παρακάτω σύνδεσμο: