PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

Η μυστηριώδης βάση ΑΤΙΑ στην Ανταρκτική, και η ναζιστική Γερμανία (2ο μέρος) (φωτογραφίες: WikiLeaks)



Γράφει ο Στάθης Γλιάτης
Αντιπρόσωπος της Ερ.Ε.Ν.Ζω στη Μαγνησία

Ο Ναύαρχος Byrd όταν έφτασε στις ΗΠΑ από την Ανταρκτική τον ανέκριναν για πολλές εβδομάδες. Ο ναύαρχος μίλησε για μια επίθεση από ιπτάμενους δίσκους, οι οποίοι εντελώς αιφνιδιαστικά «πεταγόντουσαν» μέσα από την θάλασσα, με εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες, προκαλώντας δραματικές απώλειες στην αμερικάνικη αρμάδα. Ο ναύαρχος πέθανε την 11η Μαρτίου του 1957. Τότε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Αϊζενχάουερ είχε δηλώσει: «Ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος δεν έχει τελειώσει ακόμα» και επιβεβαιώνεται από την ανησυχητική φράση του ναυάρχου Byrd, «στην περίπτωση ενός νέου πολέμου τα τελευταία Τάγματα του Χίτλερ περιμένουν για τη χρυσή ευκαιρία τους».
Από τη δεκαετία του 1950 έως τα τέλη του 1970 κυκλοφορούσαν φήμες ανάμεσα στους νέο - ναζιστικούς ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι που πετούσαν σε όλο τον κόσμο ήταν γερμανικά υπέρ-όπλα που ήταν υπό ανάπτυξη κατά τη διάρκεια του Τρίτο Ράιχ καθώς και το θρυλικό Τελευταία Τάγμα, που είχε σκοπό να διαφυλάξει τα απόρρητα των ναζί μετά τον πόλεμο, ήταν σε ένα τεράστιο υπόγειο παράδεισο στην Ανταρκτική. Υπάρχουν αναφορές ότι όταν οι Αμερικανοί απέτυχαν να χτυπήσουν την υπόγεια βάση των Γερμανών “Neuberchtesgarden” στην Ανταρκτική, πραγματοποίησαν  χτυπήματα το 1958 με το πρόσχημα πυρηνικών δοκιμών. Επίσημα γνωρίζουμε ότι, το 1958  στα πλαίσια της «Επιχείρησης Argus» έγιναν τρεις ατμοσφαιρικές πυρηνικές εκρήξεις. Οι δοκιμές αυτές ήταν στο νότιο ημισφαίριο μεταξύ 2.300 και 3.500 χιλιόμετρα βόρεια της Maud Land.

Τελικά τι προέλευσης μπορεί να ήταν οι ιπτάμενοι δίσκοι;

Ο ναύαρχος Byrd στο ημερολόγιο του κατά την διάρκεια της πτήσης - εξερεύνησης που έκανε μαζί με τον ασυρματιστή του στις 19 Φεβρουαρίου 1947 πάνω από την Ανταρκτική, και το οποίο ημερολόγιο όπως και τα έγγραφα του ναυάρχου εξαφανίστηκαν περιέργως στην πορεία, αναφέρει πολύ περίεργα γεγονότα. Γράφει στο ημερολόγιο του μεταξύ άλλων:

«Πρέπει να γράψω αυτό το ημερολόγιο με μυστικότητα και αφάνεια. Αφορά την πτήση μου στης 19 Φεβρουαρίου του 1947 στην Ανταρκτική. Έρχεται μία στιγμή που η ορθολογικότητα των ανδρών πρέπει να φαντάζει ασήμαντη και πρέπει κανείς να αποδεχθεί το αναπόφευκτο της αλήθειας .Δεν είμαι ελεύθερος να αποκαλύψω την ακόλουθη τεκμηρίωση σε αυτό το γράψιμο ...ίσως δεν πρέπει ποτέ να δει το φως σε δημόσιο έλεγχο, αλλά πρέπει να κάνω το καθήκον μου και το αρχείο μου εδώ, να μπορούν να το διαβάσουν όλοι μία ημέρα...Μετά από πτήση τριών ωρών, από την βάση τους και πετώντας στα χίλια περίπου μέτρα εντόπισαν μια πράσινη κοιλάδα που μέσα σ' αυτή υπήρχε ένα Μαμούθ και στην συνέχεια πράσινους λόφους, ενώ η εξωτερική θερμοκρασία ήταν 74 βαθμούς Φαρενάϊτ (23 βαθμούς Κελσίου). Συγχρόνως τα όργανα του αεροπλάνου άρχισαν να ..τρελαίνονται. Στην συνέχεια εμπρός τους εμφανίσθηκε μία πόλη, ενώ στο δεξί φτερό του αεροπλάνου τους εμφανισθεί ένα σκάφος σε σχήμα δίσκου που ακτινοβολούσε ενώ επάνω του υπήρχε ένα σύμβολο που έμοιαζε με σβάστικα.
Στον ασύρματο τους ακούγονται σε αγγλική γλώσσα, με σκανδιναβική προφορά τα εξής: «Καλώς ορίσατε ναύαρχε, θα σας προσγειώσω σε επτά λεπτά. Χαλαρώστε είστε σε καλά χέρια». Η μηχανή του αεροπλάνου σβήνει και σε λίγο ,σαν να μπήκε σε ανσανσέρ, άγγιξε στο έδαφος με ένα μικρό τράνταγμα. Αρκετοί άνδρες πλησιάζουν στο αεροσκάφος. Είναι ψηλοί με ξανθιά μαλλιά και μια φωνή του δίνει εντολή να κατέβει με τον ασυρματιστή του από το αεροσκάφος. Τους υποδέχονται εγκάρδια και τους επιβιβάζουν σε μία μικρή μεταφορική εξέδρα χωρίς τροχούς, η οποία κινείται με μεγάλη ταχύτητα προς μία αστραφτερή κρυστάλλινη πόλη που τα χρώματα της πάλλονται στις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου. Φτάνουν σε ένα μεγάλο παράξενο κτήριο και εισέρχονται σ' αυτό. Τους δίνεται κάποιο άγνωστο είδος ζεστού και πολύ νόστιμου ροφήματος. Στην συνέχεια δύο άνδρες οδηγούν μόνο τον ναύαρχο, με ασανσέρ, σε μία αίθουσα με πολύ όμορφο χρωματισμό και με θέα που ήταν η ωραιότερη του κόσμου. Ένας από τους δύο άνδρες του λέει: «Μην έχετε κανένα φόβο ναύαρχε, θα έχετε ακρόαση από τον Δάσκαλο». Αυτός τον καλωσορίζει και αρχίζει να του μιλά: «Σας επιτρέψαμε να εισέλθετε εδώ επειδή είστε ευγενής χαρακτήρας και ευρύτατα γνωστός στον «κόσμο της επιφάνειας»! Είστε στον τομέα των «Αριανί» στο εσωτερικό της Γης! Εμείς δεν θα καθυστερήσουμε την αποστολή σας και θα σας συνοδεύσουμε με ασφάλεια στην επιφάνεια. Θα σας πω γιατί σας φέραμε εδώ. Το ενδιαφέρον μας αρχίζει μόνον μετά την πράξη της φυλής σας, που εξερράγησαν οι πρώτες ατομικές βόμβες στην Ιαπωνία. Βλέπετε ότι μέχρι τώρα δεν έχουμε παρέμβει στους πολέμους σας και στην βαρβαρότητα σας, αλλά τώρα πρέπει λόγω της ατομικής ενέργειας που χρησιμοποιήσατε. Οι απεσταλμένοι μας έχουν ήδη παραδώσει τα μηνύματα μας προς τις εξουσίες του κόσμου σας και όμως δεν τα έχουν πάρει σοβαρά υπ' όψιν».

Έφυγαν με τον ίδιο τρόπο που ήρθαν, επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο το οποίο σηκώθηκε από μία αόρατη δύναμη και έφθασε σε υψόμετρο 2700 ποδών. Τα όργανα δεν λειτουργούσαν ακόμα. Σε λίγο ήρθε ένα μήνυμα στον ασύρματο τους: «Ναύαρχε σας αφήνουμε τώρα, τα όργανα σας είναι ελεύθερα». Τα δισκοειδή σκάφη, τα "Flugelrads" (όπως τα ονόμασαν οι παράξενοι επισκέπτες) εξαφανίσθηκαν στο γαλάζιο του ουρανού. Μετά από λίγη ώρα προσγειώθηκαν στην πρόχειρη βάση τους. Μετά από επτά ημέρες, στις 26 Φεβρουαρίου, έγινε η επίθεση των ιπτάμενων δίσκων στον στόλο του Ναυάρχου Byrd. Στο ημερολόγιο του, ο ναύαρχος συνεχίζει: 

«11η Μαρτίου 1947: Έχω παρακολουθήσει μόνον μία συνάντηση με το προσωπικό του Πενταγώνου. Έχω δηλώσει πλήρως την ανακάλυψη μου και το μήνυμα που έλαβα, από τον Δάσκαλο. Όλα μαγνητοφωνούνται  δεόντως. Ο Πρόεδρος έχει ήδη ενημερωθεί. Είμαι τώρα υπό κράτηση, για τριάντα έξη ώρες. Ανακρίνομαι αποκλειστικά από τις υπηρεσίες ασφαλείας και μία ιατρική ομάδα. Ήταν μία δοκιμασία».

Αυτό που λέγονταν ανεπίσημα είναι ότι ο Ναύαρχος Byrd μετά τις ανακρίσεις πέρασε αρκετό καιρό σε ψυχιατρείο.
Η Βρετανία η οποία είχε κι' αυτή πληροφορίες για την γερμανική βάση, ετοίμασε τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο του 1945, μία ειδική εκπαιδευμένη μονάδα, την οποία εκπαίδευσε στα νησιά Φόκλαντ που ευρίσκονται στο νοτιότερο σημείο του Ατλαντικού ανατολικά της Αργεντινής. Η εκπαίδευση αφορούσε εξάσκηση και αντοχή σε πολικές θερμοκρασίες! Ήδη υπήρχε μία βρετανική βάση με το όνομα «Μοντχάϊμ», διακόσια μίλια από την υποτιθέμενη γερμανική βάση. Λίγους μήνες πριν το καλοκαίρι του 1945, οι Βρετανοί επιχείρησαν να εξερευνήσουν με μία μικρή ομάδα μία «αρχαία σήραγγα» που ανακάλυψαν. Από τους άνδρες αυτούς μόνον δύο επέστρεψαν πριν την αρχή του σκληρού χειμώνα. Η επιχείρηση αυτή, που όπως μαρτυρείται είχε απώλειες, δεν κατεχωρήθει επισήμως, ούτε αναγνωρίσθηκαν κατόπιν είτε θάνατοι, είτε γενναίες πράξεις αυτοθυσίας των ελαχίστων αυτών ανδρών. Στους επιζώντες, μετά την αποστρατεία τους, «ξεκαθαρίσθηκε» με αυστηρότητα, πως «δεν είδαν», «δεν άκουσαν», «δεν έγινε ποτέ επιχείρηση».

Το υδροπλάνο Dornier Do 15 στο πλοίο της ναζιστικής αποστολής. (φωτογραφία: WikiLeaks)

Ο James Forrestal ήταν υπουργός ναυτικών των ΗΠΑ την δεκαετία του 40, και μετέπειτα πρώτος υπουργός Αμύνης των ΗΠΑ. Ήταν γνώστης της κάθε λεπτομέρειας των όσων είδε, άκουσε, και έζησε ο ναύαρχος Byrd κατά την εκστρατεία του το 1947 στην Ανταρκτική. Ως Υπουργός Ναυτικών, είχε ενημερωθεί για το εντυπωσιακό, όσο και αποκαλυπτικό περιεχόμενο των εκτεταμένων ανακρίσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Byrd. Ήταν ένα πρόσωπο σεβαστό στους πολιτικούς και στρατιωτικούς κύκλους των ΗΠΑ με μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Ήταν επίσης πρόεδρος στην εταιρεία Dilon Read and Company στη "Wall Street". Αν και τον Σεπτέμβριο του 1947 είχε σταθεί αρνητικός στο Κογκρέσο στην ίδρυση του ανεξάρτητου πλέον Υπουργείου Άμυνας, έγινε τελικά ο πρώτος  Υπουργός Άμυνας της χώρας. Ήταν πολύ αναγνωρισμένος, ιδιαίτερα ικανός, εξαιρετικά αφοσιωμένος στα καθήκοντά του και θεωρείτο ο καλύτερος υπουργός του Προέδρου Τρούμαν.

Ο Forrestal απομακρύνθηκε «απότομα» από τα καθήκοντα του στις 28 Μαρτίου 1949. Καταγγέλλοντας ότι βρισκόταν υπό συνεχή παρακολούθηση πρακτόρων, ενώ μια σειρά συναντήσεων μετά την αποχώρησή του από το υπουργείο θα οδηγηθεί σε περίεργες αντιδράσεις. Στις 2 Απριλίου 1949 εισήχθη στο ναυτικό νοσοκομείο «Βηθεσδά», ως πάσχων από ένα είδος νευρικού κλονισμού παρά την θέληση του και κρατήθηκε επί επτά εβδομάδες σε θάλαμο του 16ου ορόφου, ως τις 22 Μαΐου 1949 που θα χάσει την ζωή του πέφτοντας από το παράθυρο του θαλάμου νοσηλείας του.
Ο αδελφός του Forrestal, Henry δήλωσε πως ο αδελφός του δεν αυτοκτόνησε και πως θα ήταν ο τελευταίος που θα έκανε τέτοια ενέργεια. Είναι πολύ ύποπτο ότι η «αυτοκτονία» έγινε λίγη ώρα πριν έρθει ο αδελφός του να τον πάρει με κανονικό εξιτήριο! Επίσης  μπαίνει το ερώτημα πως βάζουν έναν ασθενή που πάσχει από κατάθλιψη σε δωμάτιο 16ου ορόφου; Παράξενο επίσης είναι ότι στον λαιμό του βρέθηκε γερά δεμένο το κορδόνι της ρόμπας του. Όλα δείχνουν ότι δόθηκε εντολή από πολύ ψηλά για να δολοφονηθεί και να φανεί σαν αυτοκτονία ενδεχομένως για να μην αποκαλύψει τι είχε βρει ο Byrd στην Ανταρκτική. Οι έρευνες γι' αυτό το γεγονός έκλεισαν πολύ γρήγορα μέσα σε έντεκα ημέρες. Πριν τον θάνατο του είχε γίνει μια τεράστια και οργανωμένη εκστρατεία διασυρμού του στον τύπο. Το 1955, οι ΗΠΑ θα τον τιμήσουν δίνοντας το όνομα του στο πρώτο μεγάλο αεροπλανοφόρο τους.
Μια ανακάλυψη που προκάλεσε αίσθηση ήταν η ανακάλυψη της λίμνης Βοστόκ στην Ανταρκτική το 1970. Η λίμνη Βοστόκ αποτελείτε από γλυκό νερό και  βρίσκεται εγκλωβισμένη σε βάθος 3.700 με 4.100 μέτρων, κάτω από τους πάγους της Ανταρκτικής. Είναι  η μεγαλύτερη από περίπου 150 γνωστές υποπάγιες λίμνες γλυκού νερού. Το εντυπωσιακό με τη «λίμνη Βοστόκ», η οποία ονομάστηκε έτσι από το ρωσικό ερευνητικό σταθμό που υπάρχει πάνω από αυτή, είναι ότι πρόκειται για ένα «παρθένο» υδάτινο στοιχείο, το οποίο δεν έχει έρθει σε επαφή με τον αέρα, το φως ή οποιαδήποτε μορφή ζωής εδώ και 15 έως 34 εκατομμύρια χρόνια, σύμφωνα με τους υπολογισμούς των επιστημόνων. Μεγάλο ενδιαφέρον προκαλεί στους ερευνητές ότι στη νότιο-δυτική ακτή της περιοχής έχει εντοπιστεί  μια ισχυρή μαγνητική ανωμαλία ανεξήγητης προέλευσης, η οποία εκτείνεται για 105 χλμ. 
Σύμφωνα με ορισμένους ερευνητές, το φαινόμενο αυτό οφείλεται ενδεχομένως σε λέπτυνση του φλοιού της Γης σε εκείνο το σημείο. Επίσης έχει εντοπιστεί η παρουσία  ενός πολύ μεγάλου μεταλλικού στοιχείου, κυκλικό ή κυλινδρικό, που εξακολουθεί να βρίσκεται στο κέντρο της λίμνης. Αυτό το μεταλλικό στοιχείο θα μπορούσε να είναι η αιτία της μεταβολής του μαγνητικού πεδίου στα 1000 nanoteslas αναφέρουν οι Ρώσοι ερευνητές. Σε δημοσίευμα της ρωσικής εφημερίδας RIA Novosti, αναφέρθηκε ότι οι Ρώσοι επιστήμονες έχουν υπερβεί ένα στρώμα πάγου που έχει σφραγίσει τη λίμνη Βοστόκ στην Ανταρκτική σε βάθος περίπου 4.000 μέτρων, έχοντας φτάσει σε κρίσιμο στάδιο. Επίσης αναφέρεται ότι η Λίμνη Βοστόκ είναι η μεγαλύτερη ενός υπόγειου δικτύου κρυφών κολοσσιαίων σπηλαίων με λίμνες στην Ανταρκτική. Λέγεται ότι στα σπήλαια αυτά ίσως κρύβονται οι μυστικές βάσεις των ναζί, κάτι που διασταυρώνετε και από τις αρχικές μαρτυρίες Γερμανών αιχμάλωτων που περιγράφουν την κατασκευή βάσεων σε σπηλιές πάγου. Ρώσοι επιστήμονες κατά την διάρκεια της αποστολής τους το 2005 ανακάλυψαν ένα νησί σε αυτή την λίμνη, ενώ το 2012 ανακάλυψαν «κάτι» και στην συνέχεια η επικοινωνία διακόπηκε. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν  ότι μόλις έφτασαν λίγο πριν την ολική διάνοιξη η προσπάθεια εγκαταλείφθηκε. Και εδώ μπαίνει το ερώτημα πώς είναι δυνατόν μια αποστολή χρόνων να εγκαταλείπεται λίγο πριν τα πέντε μέτρα ή κατά κάποιους άλλους στα είκοσι μέτρα. Λέγεται ότι όταν έφτασαν τα δείγματα νερού στον Πούτιν, αυτός ρώτησε τον Γιούρι Τρούτνεφ, υπουργό Φυσικών Πόρων και Οικολογίας, αν είχε πιει νερό από το δείγμα. Στην αρνητική απάντηση που έλαβε ο Πρόεδρος ανταπάντησε: «Αυτό θα ήταν όντως περίεργο. Πρώτα ήπιαν το νερό οι δεινόσαυροι και μετά ο Τρούτνεφ»
Ρώσοι επιστήμονες, εμμέσως πλην σαφώς αναφέρονται στην Ανταρκτική σαν μία πύλη εισόδου ή εξόδου UFO όπως επίσης στην ύπαρξη πύλης χωροχρόνου. Φαίνεται επίσης να αποδέχονται την θεωρία της Κούφιας Γης. Η ανακάλυψη της λίμνης Βοστόκ επανέφερε στο προσκήνιο διάφορες θεωρίες συνωμοσίας που ήθελαν τη λίμνη να έχει πρωτοανακαλυφθεί από τους Ναζί, οι οποίοι, πιθανότατα, σύμφωνα με τις ίδιες θεωρίες είχαν δημιουργήσει εκεί τη δική τους «μυστική βάση» όπου είχαν μεταφέρει όλα τα απόρρητα έγγραφα. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι οι ΗΠΑ πριν μερικά χρόνια προειδοποίησαν την Ρωσία, ότι αν συνεχίσει τις έρευνες στην συγκεκριμένη λίμνη, αυτό θα θεωρηθεί αιτία πολέμου! Ένας γεωλόγος που είχε αποσταλεί  στο  σταθμό της Ανταρκτικής Neumayer των ΗΠΑ, για να μελετήσει δείγματα πυρήνα πάγου, είχε κάνει την ακόλουθη δήλωση: «Πριν από περίπου 2 εβδομάδες(31/12/2013) εντοπίστηκαν παράξενες μεταδόσεις μικροκυμάτων. Αυτή η μετάδοση προέρχονταν από περίπου 100 μέτρα κάτω από τον πάγο, περίπου 15 μίλια από το σταθμό. Μια αποστολή εστάλη σε αυτήν τη θέση για να ερευνήσει την περιοχή. Αυτό που βρήκαν ήταν όχι μόνο μεταδόσεις μικροκυμάτων, αλλά και  υψηλή ραδιενεργή δραστηριότητα, καθώς και ένα τεράστιο ποσό θερμότητας που προερχόταν κάτω από τον πάγο, καθώς ο πάγος έλιωνε. Μέσα σε λίγες μέρες μια ομάδα απεστάλη από τις ΗΠΑ, με βαρύ χωματουργικό εξοπλισμό. Όλα ταξινομούνται και μόνο μερικά μέλη του σταθμού το γνωρίζουν. Αυτή η ομάδα και ο εξοπλισμός τους απεστάλη στη θέση που θα έσκαβαν, κάτω από τον πάγο. Περίπου 4 ώρες μετά η ομάδα με τον εξοπλισμό της γύρισαν πίσω. Από τους 18 άντρες οι 7 από αυτούς είχαν πάθει ένα είδος δηλητηρίασης. Το πιο ανησυχητικό ήταν το βλέμμα στα πρόσωπα τους. Όλοι μοιάζουν σαν να είδαν φάντασμα».

Το 2011 θα διαρρεύσει μια φωτογραφία από αμερικανικό κατασκοπευτικό δορυφόρο που δείχνει μια κατασκευή μήκους τριών χιλιομέτρων κάτω από τον πάγο με την κυβέρνηση των ΗΠΑ να αρνείται να δώσει πληροφορίες και πρόσφατες φωτογραφίες της περιοχής επικαλούμενη λόγους εθνικής ασφάλειας. Άλλες δύο φωτογραφίες θα διαρρεύσουν αυτή τη φορά από το Google Earth, από την ίδια περιοχή που δείχνουν δύο πανομοιότυπες οπές που δύσκολα θα μπορούσαν να είχαν φυσική προέλευση. Πρόσφατα τα Wikileaks αποκάλυψαν ότι στην περιοχή της Ανταρκτικής διεξάγεται από το 2004 πόλεμος ανάμεσα στης ΗΠΑ και σε UFO. Μια νέα θεωρία τοποθετεί την ύπαρξη της Ατλαντίδας στην Ανταρκτική. Η θεωρία αυτή θα ενισχυθεί από την ανακάλυψη το 2016 τριών πυραμίδων πανομοιότυπων με αυτές της Αιγύπτου και σε συνδυασμό με τον χάρτη του Τούρκου Ναυάρχου του 16ου αιώνα Πίρι Ρέις στον οποίο παρουσιάζεται η Ανταρκτική χωρίς πάγο γεννά νέα ερωτήματα. Από τις μαρτυρίες και τα στοιχεία προκύπτει ότι οι ναζί είχαν βάση στην Ανταρκτική. Η πόλη όμως που επισκέφθηκε ο Byrd δεν είχε σχέση με τους ναζί. Ποιοι ήταν αυτοί που συνάντησε δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα.
Η έρευνα συνεχίζεται... (© Ερ.Ε.Ν.Ζω)
                                           
Πηγές: WikiLeaks: https://wikileaks.org/gifiles/attach/49/49783_.pdf
             www.pronews.gr
             www.iokh.gr
             www.astratv.gr(Κώδικας μυστηρίων)
             www.youtube.com
             https://ufotruth-gr.blogspot.com
             www.xfiles.gr
             www.thesecretrealtruth.blogspot.com
             https://omadaorfeas.blogspot.com
             https://el.wikipedia.org

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Κείμενα, γραφικά, λογότυπα, φωτογραφίες, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και ως συλλογικό έργο προστατεύεται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Η μη τήρηση των ανωτέρω επισύρει τις κυρώσεις του Ν. 2121/1993, άρθρο 66.