PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΦΗΜΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ «CONTACT WITH SPACE-EA 2017», 17-18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.

Ο Peter Robbins, ο Richard Dolan και ο James DeMeo έρχονται στη χώρα μας για μια διήμερη σειρά διαλέξεων στις 17-18 Ιουνίου του 2017, στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού μουσείου Αθηνών (Ριζάρη 2, 10675, Αθήνα). Οι παγκόσμιας φήμης ερευνητές, καλεσμένοι της συνδιοργανώτριας της εκδήλωσης Ευγενίας Σαρρή θα μιλήσουν στο 2o Contact with Space για την ζωή και το έργο του Βίλχελμ Ράιχ, που είναι το κύριο θέμα των ομιλιών αλλά και για τις πιο πρόσφατες διαπιστώσεις τους σε πειράματα νεφοδιάλυσης, μυστικών διαστημικών ερευνών και των αγαπημένων μας εμφανίσεων UFOs!

Ποιος ήταν όμως ο Βίλχελμ Ράιχ; (Wilhelm Reich, 24 Μαρτίου 1897 - 3 Νοεμβρίου 1957)

Ο Βίλχελμ Ράιχ ήταν Αυστριακός ψυχαναλυτής, μέλος της δεύτερης γενιάς ψυχαναλυτών μετά τον Σίγκμουντ Φρόυντ και μία από τις πιο ριζοσπαστικές προσωπικότητες στην ιστορία της ψυχιατρικής. Γεννήθηκε στην αυστριακή Γαλικία, σπούδασε Ιατρική και στη συνέχεια στράφηκε στην Ψυχανάλυση και στον Φρόυντ, του οποίου υπήρξε μαθητής και συνεργάτης. Διετέλεσε μέλος της Ψυχαναλυτικής Εταιρείας της Βιέννης. Το 1930 μετακόμισε στο Βερολίνο, όπου έγινε μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος έως το 1934 που διαγράφηκε γιατί οι ιδέες του θεωρήθηκε ότι δεν ακολουθούσαν την κομματική γραμμή. Με το έργο του ο Ράιχ συνδύασε την ψυχαναλυτική με τη μαρξιστική θεωρία, ερμήνευσε την ανθρώπινη επιθετικότητα ως προϊόν της κοινωνικής καταπίεσης και τις νευρώσεις ως διαταραχές της σεξουαλικότητας, ενώ ανέδειξε τον ρόλο του οργασμού στη θεραπεία αλλά και την πρόληψη των νευρώσεων. Την επόμενη χρονιά αποβλήθηκε και από τη Διεθνή Ψυχαναλυτική Εταιρεία. Λόγω της ανόδου του Ναζισμού μετανάστευσε στη Σκανδιναβία και το 1939 στις ΗΠΑ. Εκεί ερεύνησε τις ψυχικές και σωματικές παθήσεις σε σχέση με τη στασιμότητα της «ζωτικής κοσμικής ενέργειας», που ονόμασε «οργόνη». Εξαιτίας της κατασκευής και πώλησης συσσωρευτών οργόνης, κατηγορήθηκε για αισχροκέρδεια, με αποτέλεσμα την καταδίκη και τη φυλάκισή του το 1957. Ο θάνατος τον βρήκε τον ίδιο χρόνο στη φυλακή Λούισμπεργκ της Πενσιλβάνια, όπου πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Οι ομιλητές (βιογραφικά & θέματα ομιλιών):
Ο Δρ. James DeMeo έκανε το προπτυχιακό του έργο για την ατμόσφαιρα και την περιβαλλοντική επιστήμη στο πανεπιστήμιο της Φλόριντα, και αργότερα στο πανεπιστήμιο του Κάνσας όπου απέκτησε και το διδακτορικό δίπλωμα το 1986. Στο πανεπιστήμιο του Κάνσας ανέλαβε την πρώτη φυσική επιστημονική έρευνα σε επίπεδο μεταπτυχιακού επιπέδου που επικεντρώθηκε ειδικά στις ανακαλύψεις του Wilhelm Reich, υποβάλλοντας αυτές τις ιδέες σε αυστηρές δοκιμές, με θετική επαλήθευση των αρχικών ευρημάτων. Ο DeMeo έχει πάνω από τριάντα χρόνια εμπειρίας διερευνώντας και επεκτείνοντας τα αρχικά ευρήματα του Wilhelm Reich τόσο στις κοινωνικές όσο και στις φυσικές επιστήμες. Είναι επίσης Διευθυντής του Εργαστηρίου Βιοφυσικής Έρευνας Οργόνης, που βρίσκεται έξω από το Ashland του Όρεγκον. Το Εργαστήριο, γνωστό και ως Κέντρο Greensprings, ιδρύθηκε το 1978 και είναι ένα μη κερδοσκοπικό επιστημονικό ερευνητικό και εκπαιδευτικό ίδρυμα που με την πάροδο των χρόνων έχει υποστηρίξει διάφορα εργαστηριακά έργα, εκπαιδευτικές διαλέξεις και σεμινάρια τόσο στην Αμερική όσο και στο εξωτερικό. Περισσότερα στην ιστοσελίδα του:http://www.orgonelab.org/


Ο Peter Robbins, είναι ερευνητικός συγγραφέας, λέκτορας, και εκτελεστικός βοηθός του ιδρύματος του Budd Hopkins, που ειδικεύεται στο θέμα των ΑΤΙΑ. Έχει περισσότερα από τριάντα πέντε χρόνια εμπειρίας και έχει διδάξει σε περισσότερες από είκοσι πολιτείες, τον Καναδά, και την Γαλλία, και έκανε δεκάδες συνομιλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει συμμετάσχει σε ραδιοφωνικές εκπομπές, και ήταν σύμβουλος σε πολλά τηλεοπτικά προγράμματα και ντοκιμαντέρ. Ο Robbins έχει μιλήσει για τα UFOs, για τον Dr. Wilhelm Reich, και για σχετικά θέματα σε τοπικά, περιφερειακά, εθνικά και διεθνή συνέδρια, καθώς και σε σχολεία, πανεπιστήμια, βιβλιοθήκες και οργανισμούς. Περισσότερα στην ιστοσελίδα του:http://peterrobbinsny.com/


Ο Richard M. Dolan είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας από το Πανεπιστήμιο του Rochester, και πτυχίο Ιστορίας από το Πανεπιστήμιο Alfred. Έλαβε Πιστοποιητικό Πολιτικής Θεωρίας από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ενώ πριν την ενασχόληση του με τα ΑΤΙΑ, σπούδασε ακόμα αμερικανική στρατηγική ψυχρού πολέμου, σοβιετική ιστορία και διεθνή διπλωματία. Θεωρείται ειδικός για τα ΑΤΙΑ, αλλά και εμπειρογνώμονας σε κυβερνητικές συνωμοσίες. Έχει υποστηρίξει πως η κυβέρνησή μας κρύβει τα αρχεία X της πραγματικής ζωής, και πως το τέλος της μυστικότητας των UFO θα αλλάξει για πάντα τον πολιτισμό. Έχει δημοσιεύσει σειρά βιβλίων, αλλά και μια μελέτη 1000 σελίδων για τα ΑΤΙΑ και το Εθνικό Κράτος Ασφαλείας από το 1941 μέχρι σήμερα. Περιλαμβάνονται τα αρχεία περισσότερων από πενήντα στρατιωτικών βάσεων που σχετίζονται με αμέτρητες παραβιάσεις ευαίσθητου εναέριου χώρου από άγνωστα αντικείμενα, αποδεικνύοντας ότι ο στρατός των ΗΠΑ έχει λάβει σοβαρά το θέμα των ΑΤΙΑ. Ο αστροναύτης του Apollo 14 Dr. Edgar Mitchell έχει αποκαλέσει τη μελέτη του Dolan "μνημειώδες". Έχει δημοσιεύσει πολυάριθμα άρθρα σχετικά με το φαινόμενο των ΑΤΙΑ, ενώ το 2003 συνέβαλε στην ίδρυση του περιοδικού Fenomena, περιοδικού αφιερωμένου σε θέματα αιχμής που σχετίζονται με την επιστήμη και την κοινωνία. Έχει  εμφανιστή σε πολυάριθμα τηλεοπτικά ντοκιμαντέρ του History Channel, το Sci Fi Channel, καθώς και το BBC, αλλά και άλλα ευρωπαϊκά δίκτυα. Περισσότερα στην ιστοσελίδα του: https://www.richarddolanpress.com/


Ένας εκ των ομιλητών θα είναι και η συνδιοργανώτρια της εκδήλωσης, Ευγενία Σαρρή. Η Ευγενία είναι ερευνήτρια και αρχισυντάκτρια του ιστότοπου Contact With Space-ea.com, ο οποίος προσεγγίζει τον κόσμο μας μέσα από το έργο και τα ευρήματα του Βίλχελμ Ράιχ, με τα οποία ερμηνεύεται η λειτουργία της φύσης στον πλανήτη μας αλλά και σε ολόκληρο το σύμπαν. Στην ομιλία της θα παρουσιάσει την επιχείρηση του Βίλχελμ Ράιχ στην Έρημο της Αριζόνα και τα ευρήματά του.


Πληροφορίες, Κρατήσεις και Υποστηρικτές της εκδήλωσης.

Είναι πολύ σημαντικό να έρχονται τέτοιες προσωπικότητες στην Ελλάδα και χρειάζεται η στήριξη όλων μας. Στο πλαίσιο αυτών των προσπαθειών οι μεγαλύτερες σελίδες για το φαινόμενο των UFO της χώρας μας, το UFOs & Aliens Truth Greek community και η Ερ.Ε.Ν.Ζω αλλά και το ηλεκτρονικό περιοδικό eT, δηλώνουν τη στήριξή τους σαν χορηγοί επικοινωνίας, ενώ οι δύο Έλληνες κυνηγοί UFOs Χάρης Κουτσιαύτης και Νίκος Αποστολόπουλος θα δώσουν το παρόν στην εκδήλωση. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει. Στην εκδήλωση θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στα ελληνικά. Όσοι επιθυμείτε να έχετε αυτή την δυνατότητα δηλώστε το στη κράτησή σας.
Πληροφορίες και Κρατήσεις: info@contactwithspace-ea.com 
Τηλέφωνο επικοινωνίας και κρατήσεων: +30 27410 52004
Τιμές εισιτηρίων / προ-κρατήσεις 2μέρου: http://contactwithspace-ea.com/events.html

Χορηγός Εκδήλωσης:
Εκδόσεις Ρέω - http://www.reo.gr/

Χορηγοί επικοινωνίας:
UFOs & ALIENS TRUTH (Greek community) - https://ufotruth-gr.blogspot.gr/
eΤ Greek UFO magazine - https://issuu.com/greekuforeview
Ερ.Ε.Ν.Ζω - http://erenzw.blogspot.gr/