PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

Συνέντευξη του Marshall Klarfeld. Οι Ανουννάκι, η συμβίωση με τους εξωγήινους και η «αληθινή» ιστορία του βιβλικού κατακλυσμού.

Συνέντευξη του Marshall Klarfeld στον Νίκο Αποστολόπουλο για το διαδικτυακό περιοδικό "eT"
Ο Marshall Klarfeld αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Caltech το 1951 με καθηγητές τους νομπελίστες Richard Feynman και τον Linus Pauling. Γοητευμένος από αυτό που θεωρείται προηγμένη επιστημονική γνώση, όσον αφορά την ιστορία της Βίβλου και της δημιουργίας, ο Klarfeld επιχείρησε να διαλευκάνει τα μυστήρια που περιβάλλουν την πρώιμη ιστορία της ανθρωπότητας. Οι ανακαλύψεις του τον ώθησαν να γράψει τέσσερα βιβλία στα οποία παρουσιάζει αδιάσειστες αποδείξεις ότι οι εξωγήινοι, οι Ανουννάκι, αποίκησαν την Γη πριν από 450.000 χρόνια περίπου, χρησιμοποιώντας Γενετική Μηχανική για να προωθήσουν την ανθρώπινη εξέλιξη, αναφέρεται σε μια εποχή που ο άνθρωπος συμβίωσε με τους εξωγήινους , ενώ αποκαλύπτει την «πρωτότυπη αληθινή» ιστορία του βιβλικού κατακλυσμού. Παρουσιάζει επίσης πολλές κατασκευαστικές ανωμαλίες σε διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, και αποδεικνύει γιατί οι τοπικοί πληθυσμοί δεν είχαν χτίσει αυτές τις κατασκευές. Ο Klarfeld έχει κάνει πολλές εμφανίσεις στο ραδιόφωνο, συμπεριλαμβανομένων έντεκα εμφανίσεων στο “Coast to Coast AM”, και με εμφάνιση ακόμη στην δημοφιλή σειρά του History Channel, Ancient Aliens.

Ν.Α. Κύριε Klarfeld θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για τη συνέντευξη που με προθυμία δεχτήκατε να μας παραχωρήσετε για το περιοδικό eT. Ο κόσμος στην Ελλάδα δεν γνωρίζει πολλά πράγματα σχετικά με τις δραστηριότητες και τις έρευνες σας στην αρχαία ιστορία. Θα θέλαμε να μας δώσετε μια εικόνα για να σας γνωρίσουμε καλύτερα, και να μας πείτε τι πυροδότησε το ενδιαφέρον σας για το θέμα των αρχαίων εξωγήινων.

M.K. Το ενδιαφέρον μου όσον αφορά το θέμα των εξωγήινων ξεκίνησε το  1947, ακολουθώντας το περιστατικό του Ρόσγουελ. Ήμουν πρωτοετής  φοιτητής στο Caltech τον Σεπτέμβριο του 1947 και κάθε μαθητική συζήτηση αφορούσε στα UFO. Ήμουν ευλογημένος γιατί είχα υπέροχους καθηγητές στο Caltech, όπως τον  Richard Feynman στη φυσική και τον Linus Pauling στη χημεία. Σε μια κατ΄ιδίαν συζήτηση με τον Feynman, τον ρώτησα αν πίστευε στην ύπαρξη των UFO. Εκείνος απάντησε..."Klarfeld πιστεύω στο νόμο των πιθανοτήτων. Από τα εκατομμύρια αστέρια στον γαλαξία μας και τους δισεκατομμύρια γαλαξίες στο σύμπαν ο Νόμος των Πιθανοτήτων μου λέει οτι υπάρχουν 10.000 ηλιακά συστήματα ακριβώς ίδια με το δικό μας. Το δικό μας ηλιακό σύστημα είναι ένα απο τα πιο πρόσφατα και αν κάποιο από τα άλλα έχει επιβιώσει στη διαστημική του ηλικία μπορεί και να μας έχουν επισκεφθεί."

Ν.Α Ο Zecharia Sitchin στο βιβλίο του “Genesis Revisited” είχε υποβάλει μια ερώτηση και θα ήθελα την άποψη σας. Όπως είχε γράψει: «Είναι πιθανόν η ανθρωπότητα να ξεπέρασε τα Σκοτεινά Χρόνια και τον Μεσαίωνα, να έφτασε στην Αναγέννηση, να βίωσε την Βιομηχανική Επανάσταση, να μπήκε στην εποχή της υψηλής τεχνολογίας, της Γενετικής Μηχανικής και του Διαστημικού Ταξιδιού, απλά και μόνο για να προφτάσει την Αρχαία Γνώση;»

M.K. Με τον Zecharia  είχαμε μια γνωριμία 10 χρόνων. Ήταν ο 3ος μεγάλος δάσκαλος μου. Συζητήσαμε για τα γεγονότα γύρω από την εξέλιξη του Homo Sapiens στον πολιτισμό. Μου υπέδειξε ότι οι άνθρωποι δεν θα είχαν καταφέρει  ποτέ  να επιτεύξουν πολιτισμό δίχως τη μεταφορά τεχνικών γνώσεων απο ένα προηγμένο πολιτισμό. Εδειξε τους Σουμέριους ως το πρώτο παράδειγμα του ανθρώπου όπου δόθηκαν οι 100 "πρωτιές" που απαιτούνται για τη δημιουργία προηγμένου πολιτισμού. Οι Σουμέριοι έγραψαν ότι «όλα όσα έχουμε μας δόθηκαν  από τους Anunnaki.» Δηλαδή. Οι άνθρωποι δεν εξελίσσονται φυσιολογικά μέσα από προχωρημένες γνώσεις, πολλοί άνθρωποι της λίθινης εποχής έχουν επιβιώσει ακόμα και σήμερα. Οι κύκλοι των Σκοτεινών Αιώνων, Μεσαίωνα κλπ. είναι παραδείγματα των ανθρώπων που έμειναν μόνοι τους και υποχώρησαν. Πιστεύω ότι οι περίοδοι της επιταγχυμένης  γνώσης ήταν το σημάδι της μεταφοράς τεχνολογίας από τους Anunnaki. Υποψιάζομαι ότι στο καθεστώς των Ναζί δόθηκαν προηγμένα όπλα.

Ν.Α. Αν διαβάσουμε βιβλία για την απαρχή των θρησκειών, συναντάμε πάντα την ίδια ιστορία, με διαφορετικά ονόματα και ήρωες. Κάποιος κατεβαίνει από τον ουρανό, οι πρόγονοι μας αδυνατούν να το εξηγήσουν, και πιστεύουν ότι είναι οι “θεοί” τους. Μήπως τελικά οι πρόγονοι μας επηρεάστηκαν από εξωγήινους και όχι από “θεούς”; Kαι αν αυτό είναι αλήθεια που βρίσκονται οι αποδείξεις;


M.K. Στο Caltech ρώτησα τον καθηγητή μου στη χημεία Linus Pauling, αν πίστευε στο Θεό. Εκείνος απάντησε: "Klarfeld, η πειθαρχία μας είναι να εξηγούμε όλα όσα μας οδηγούν στην αρχή της δημιουργίας του Σύμπαντος, στο Big Bang. Αν με ρωτήσεις τι υπήρχε ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου πριν, δεν ξέρουμε. Αν θέλεις να πιστεύεις σε ένα Θεό, παρακαλώ κάνε το, μιας και δεν γνωρίζουμε την απάντηση”. Πιστεύω ότι η επιβίωση μας ως είδος ήταν το αποτέλεσμα της παρεμβολής από τους Anunnaki (η ιστορία των πλημμυρών στο" Tο Έπος του Γκιλγκαμές " είναι ένα παράδειγμα). Πιστεύω ότι είμαστε γενετικά τροποποιημένα είδη (κατ 'εικόνα των Anunnaki) και ότι ο αρχηγός τους Enki, έχει έννομο συμφέρον για την επιβίωσή μας.

Ν.Α Σύμφωνα με την αποκρυπτογράφηση των Σουμεριακών πινακίδων, οι “θεοί” που δημιούργησαν τον άνθρωπο ήταν οι Anunnaki, εξωγήινοι αστροναύτες από το πλανήτη Nibiru. Χρησιμοποιώντας την υψηλή τεχνολογία του πλανήτη τους προώθησαν την εξέλιξη των πρωτευώντων θηλαστικών, ιδιαίτερα τους ανθρώπους, και έδωσαν νοημοσύνη στο πιο εξελιγμένο πιθηκοειδές που υπήρχε εκείνη την εποχή στη γη, πριν από 400.000 χρόνια σύμφωνα με τον Sitchin, στον Homo Sapiens. Αν λοιπόν οι Anunnaki αποίκισαν τον πλάνητη, τι άλλα ίχνη υπάρχουν από την παρουσία τους, και ποιά είναι η γνώμη σας για την επιστροφή του Nibiru; Ποιές συνέπειες θα έχει αυτή η επιστροφή του πλανήτη;

Μ.Κ. Στα 4 βιβλία μου (που βρίσκονται στο www.adamthemissinglink.com) έχω γράψει την “Ιστορία των Ανουνάκι”. Έχω απεικονίσει με μεγάλες έγχρωμες φωτογραφίες τη φυσική απόδειξη ότι, ο προηγμένος πολιτισμός διαστημικής εποχής (όπως αυτοαποκαλούνται οι Anunnaki),  δημιούργησε στη γη της χιλιάδες πέτρινες κατασκευές οι οποίες χτίστηκαν με τεχνικές γνώσεις πέρα από τις ικανότητες των τοπικών πληθυσμών. Αυτές οι θαυμάσιες δομές (Πυραμίδες της Γκίζας, Angor Wat, ο  Ναός του Δία στο Μπάαλμπεκ, ο Παρθενώνας, το Πάνθεον, το Κολοσσαίο, η γέφυρα Pont du Gard κλπ.) είναι μόλις ένα μικρό μέρος από τις  φυσικές αποδείξεις που απεικονίζω στο "Mysteries of Alien Technology" . Ο Sitchin και εγώ συμφωνήσαμε ότι ο Nibiru δεν θα επιστρέψει νωρίτερα από 1500-1600 χρόνια στο μέλλον. Οι Anunnaki θα μπορούσαν να επιστρέψουν ανά πάσα στιγμή από τη μητέρα πατρίδα.

Ν.Α. Από τα Σουμεριακά κείμενα παίρνουμε πληροφορίες για πανάρχαια υπερόπλα, όπως ιπτάμενες μηχανές και προηγμένα όπλα. Αντίστοιχες πληροφορίες συναντάμε και στην ελληνική μυθολογία, αλλά και σε άλλους αρχαίους πολιτισμούς. Τι ήταν αυτά τα αρχαία υπερόπλα; Αρχαία UFOs;

M.K. Τα σούπερ όπλα που περιγράφονται φαίνεται να είναι ατομικά κατευθυνόμενα βλήματα, τα οποία ξεκίνησαν πιθανότατα  από τα UFO.

Ν.Α. Γιατί πιστεύετε ότι οι σημερινοί μελετητές εξακολουθούν να παρερμηνεύουν τα αρχαία γραπτά;

Μ.Κ. Πιστεύω ότι οι κυβερνήσεις συγκαλύπτουν τις αποδείξεις από το αρχαίο παρελθόν μας.

Ν.Α. Ενώ η πλειοψηφία της επιστημονικής κοινότητας μπορεί να διαφωνεί με τις έρευνες (π.χ. του Z. Sitchin), παράλληλα κάνουν ακόμα ανοιχτές ανακαλύψεις, οι οποίες επιβεβαιώνουν αυτές τις έρευνες. Παρολ’αυτά πολλοί θρησκευτικοί ηγέτες μοιάζουν να κρατούν ακόμα τα χείλη τους σφιχτά ως προς την αναγνώριση αυτών των ερευνών. Είστε απογοητευμένος από το γεγονός ότι η θρησκεία δε μοιάζει να εξελίσσεται με τον τρόπο που εξελίσσετε η επιστήμη μας;

Μ.Κ. Πιστεύω ότι η θρησκεία επιβλήθηκε στην ανθρωπότητα ως μηχανισμός ελέγχου.

Ν.Α. Θα ήθελα να κάνουμε αναφορά και στην χώρα μου, την Ελλάδα, την χώρα των μύθων και των θρύλων. Πολλοί πιστεύουν ότι οι θεοί της μυθολογίας μας ήταν διαστημικοί ταξιδιώτες οι οποίοι δημιούργησαν γενετικά μεταλλαγμένα όντα, όπως οι Κύκλωπες και οι Κένταυροι, ή ρομπότ όπως ο Τάλως στην Κρήτη, ενώ άλλοι κινούνταν ακόμα και με ιπτάμενες μηχανές. Συναντάμε επίσης θεούς όπως ο Πρωτέας, ο Νηρέας, ο Τρίτων, και ο τρομακτικός θεός Τυφώνας, όλοι τους με ουρά ψαριού και σώματα ανθρώπινα, θυμίζοντας έντονα τους θεούς των Σουμερίων. Ποιά είναι η δική σας άποψη;

Μ.Κ. Αν παρατηρήσουμε τους «θεούς» από το πάνθεον των Σουμερίων, βλέπουμε ότι ο διοικητής ήταν ο Ενλίλ και ο ετεροθαλής αδελφός του ήταν ο θεός του νερού Enki. Για πάνω από 6000 χρόνια. Αυτές οι ίδιες θεότητες πραγματοποιούσαν τις ίδιες αρμοδιότητες, αλλά με διαφορετικά ονόματα. Στην Ελλάδα ήταν ο Δίας και ο Ποσειδώνας ... .Στους Ρωμαίους  ήταν ο Zupiter και ο Neptune.

Ν.Α. Στο βιβλίο σας “Mysteries of Alien Technology” ξετυλίγετε το μύθο “Ιάσων και το Χρυσόμαλλο Δέρας”. Θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας την συγκεκριμένη θεωρία;

Μ.Κ. Η θεωρία μου σχετικα με τους Ανουνάκι, "Σκάφη Εξόρυξης Χρυσού», αναφέρει ότι νερό με  κοιτάσματα χρυσού  αντλήθηκε από ενωμένες κατασκευές όπως το Μάτσου Πίτσου και το Chichen Itza, για το διαχωρισμό του χρυσού. (δείτε http://youtu.be/IslwpIQ_d1s). Το υλικό συλλογής ήταν γούνες προβάτων όπως στο "Ιάσων και το Χρυσόμαλλο Δέρας". Πιστεύω ότι οι χιλιάδες πέτρινοι κύκλοι στη Νότιο Αφρική, τα Βουνά του Γκολάν, και το Περού, ήταν «στάνες» που χρησιμοποιούνταν προκειμένου να αυξήσουν  τα εκατομμύρια των προβάτων που απαιτούνται για τη συλλογή των κοιτασμάτων χρυσού.

N.A. Σας ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέσατε, για τις πληροφορίες που μας δώσατε, και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι κάνετε από εδώ και πέρα.