PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

Εμφάνιση ΑΤΙΑ σε ζωντανή μετάδοση, και η αποκάλυψη της απάτης!

Κάτι περίεργο φαίνεται να συνέβη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Αργεντινή, κατά την διάρκεια ζωντανής εκπομπής ειδήσεων, όταν ένα παράξενο δισκοειδές αντικείμενο εμφανίζεται να κινείται κατά μήκος του ουρανού πίσω από το στούντιο. Το γεγονός σύμφωνα με το MysteriousUniverse.org συνέβη στις 28 Φεβρουαρίου και αναρτήθηκε μία ημέρα αργότερα. Όμως μια προσεχτική παρατήρηση του βίντεο δημιουργεί ερωτήματα που περιστρέφονται γύρω από την αξιοπιστία του  και πιθανότατα πρόκειται για μια φάρσα animation λόγω κάποιον σφαλμάτων που φαίνεται να υπάρχουν στην επεξεργασία.



Αν κοιτάξετε προσεχτικά θα παρατηρήσετε ότι το αντικείμενο κατευθυνόμενο προς το κτήριο, αρχίζει να χάνετε από την εικόνα πριν όμως φτάσει ακόμα στο κτήριο! Επίσης όταν φτάνει η ώρα να εμφανιστεί και πάλι από την άλλη πλευρά  του κτηρίου δεν εμφανίζετε αργά και ομαλά αλλά υπάρχει ένα γρήγορο «άλμα» στην εικόνα και το αντικείμενο εμφανίζετε ξαφνικά. Δεν είναι εύκολο να το διαπιστώσετε με την πρώτη ματιά αλλά θα το καταλάβετε στην αργή κίνηση στο 0.45 δευτερόλεπτο.


Ένα άλλο σημείο που δημιουργεί ερωτήματα βρίσκετε στο 0.17 δευτερόλεπτο, όταν το αντικείμενο περνά πίσω από τις κεραίες, αλλά όχι και πίσω από τα σύρματα που συγκρατούν τις κεραίες!



Αν πάλι υπήρξε πραγματικά μια τέτοια καταγραφή ΑΤΙΑ κατά την διάρκεια ζωντανής εκπομπής, προκαλεί εντύπωση πως ο σταθμός δεν παρουσίασε τουλάχιστον κάποια αναφορά έστω στην ιστοσελίδα του για να λάβει και την προστιθέμενη δημοσιότητα. Πιθανότατα ο σταθμός ελέγχοντας το βίντεο της αρχικής εκπομπής διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει κάτι παράξενο με αποτέλεσμα να απορρίψει το βίντεο ως απάτη.