PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

24ο συνέδριο UFO (Δεύτερο μέρος)


Δεύτερο μέρος

Τις τελευταίες  ημέρες του συνεδρίου ήταν προγραμματισμένο να μιλήσουν δύο άτομα που τα περιμέναμε με αρκετή ανυπομονησία. Την αρχή έκανε ο Richard Dolan με θέμα «Η αληθινή δομή της εξουσίας και το τέλος του παιχνιδιού». Μίλησε για μία σκοτεινή δομή της εξουσίας, με τη συμμετοχή του στρατού αλλά και της Wall Street. Μαύρα χρήματα που πηγαίνουν σε μυστικές τεχνολογίες όπως έλεγχος του νου και αντι-βαρύτητα, αλλά και πρωτοποριακές που βασίζονται σε εξωγήινη τεχνολογία που έχει ανακτηθεί. Όπως ανέφερε υπάρχει μία ομάδα των «άλλων» οι οποίοι διαθέτουν υψηλή τηλεπάθεια και βρίσκονται εδώ. Εξέφρασε την άποψη ότι η «αποκάλυψη» όπως την οραματίζονται οι άνθρωποι, δεν θα έρθει, ενώ η συγκάλυψη των UFO είναι διεθνή, και συμμετέχουν κράτη όπως η Κίνα, η Βραζιλία, η Ινδία, και πολλά άλλα έθνη. Οι συνωμότες – κατά κύριο λόγο η Η.Π.Α. – χρησιμοποιούν την δωροδοκία, τον εκβιασμό, και τις απειλές κατά των ξένων ηγετών, η NSA τους παρακολουθεί, και εκείνοι συμμορφώνονται με την συγκάλυψη.

Richard Dolan

Μία ομiλία ακόμη που περιμέναμε με ενδιαφέρον ήταν αυτή του Jaime Maussan, με θέμα «Τελευταία Νέα», δηλαδή τις πλέον σημαντικές εξελίξεις πάνω στο θέμα τον UFO τα τελευταία χρόνια. Όπως ανέφερε, η εξέλιξη της τεχνολογίας στον τομέα των ηλεκτρονικών δείχνει ότι δεν υπάρχουν μόνο αόρατα UFO , αλλά και αόρατα πλάσματα. Έδειξε μία φωτογραφία από ένα τεράστιο ημιδιαφανές UFO κατά την διάρκεια του ηλιοβασιλέματος στο Las Vegas, και συγκεκριμένα πίσω από το καζίνο Paris, Eiffel tower. Έδειξε ακόμα φωτογραφίες από το πλανήτη Άρη με διάφορα υποτιθέμενα κτήρια, φωτογραφία από ένα υποτιθέμενο UFO που παρατηρήθηκε στο κομήτη P/67 Rosetta, αλλά και φωτογραφίες UFO από την Ρωσία και της Η.Π.Α. Έδειξε βίντεο από UFO στο Μεξικό το 2004, αλλά αναφέρθηκε και στα αγρογλυφικά με αποκορύφωμα ένα συγκεκριμένο που είναι γνωστό ως «Μάτι του Θεού». Δύο λεπτά πριν την προγραμματισμένη λήξη της ομιλίας του, ο Maussan είπε: «Θέλω να μιλήσω για κάτι πολύ σημαντικό». Τότε ανέφερε, όπως το ονομάζει ο ίδιος τις «Διαφάνειες του Roswell, Roswell Slides». Όχι το γνωστό Roswell  αλλά ένα βίντεο από την Βραζιλία στο οποίο οι εξωγήινοι παράγουν ένα παράξενο ήχο. Έναν ήχο που έμοιαζε με βαθύ μουσικό βουητό.
Jaime Maussan

Ομιλητής ήταν ακόμα ο Jeremy Corbell, σκηνοθέτης και ερευνητής, με μοναδική και άνευ προηγουμένου πρόσβαση στο στρατιωτικό τομέα. Έδωσε μια μακρά και μάλλον συγκεχυμένη ομιλία με βάση παράξενους ανθρώπους και «περίεργα πράγματα» που έχει γυρίσει ως σκηνοθέτης. Παρουσιάστηκε ακόμα στο φεστιβάλ κινηματογράφου μία ταινία του, το «Patient Seventeen», σχετικά με τον Roger Leir και τα εξωγήινα εμφυτεύματα. Είναι επίσης στενός φίλος του Bob Lazar και του John Lear.


Το τελευταίο βράδυ του συνεδρίου δόθηκαν κάποια βραβεία όπως το «Βραβείο Επίτευγμα Ζωής» που απονεμήθηκε στον Dr. Roger Leir, γνωστός για την αφαίρεση εξωγήινων εμφυτευμάτων από ανθρώπους. Το βραβείο για το φεστιβάλ κινηματογράφου πήγε στην ταινία «Travis» που αναφερθήκαμε στο πρώτο μέρος του άρθρου.