PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

Στόλοι από ΑΤΙΑ στην δυτική Ελλάδα

Συχνές επισκέψεις άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων δέχεται τις τελευταίες ημέρες η δυτική Ελλάδα με την τρίτη καταγεγραμμένη εμφάνιση στις 10 Ιανουαρίου 2015 όταν στόλος πέντε πορτοκαλί αντικειμένων πέταξαν σε χαμηλό ύψος πάνω από το Αγρίνιο και κατεύθυνση από δυτικά προς ανατολικά, όπως ενημέρωσε η αυτόπτης μάρτυρας κ. Γεωργία Αθανασοπούλου την Ερ.Ε.Ν.Ζω. Όπως ανέφερε στην ομάδα μας: «Μένω Αγρίνιο και στις 11.35 μ.μ.10-1-2015 ερχόμενη με το αυτοκίνητο μου στο σπίτι μου είδα στον ουρανό του Αγρινίου 5 φωτεινά αντικείμενα με έντονο πορτοκαλί χρώμα.. πετούσαν σχετικά χαμηλά στο ύψος ενός ελικοπτέρου. αθόρυβα. Τα 3 πρώτα προχωρούσαν σε ίσια απόσταση μεταξύ τους και μέτρια ταχύτητα το 4 ήταν λίγο πιο δεξιά από τα 3 πρώτα αλλά με την ίδια ταχύτητα και αυτό.. σε διάστημα 2 λεπτών ίσως και λιγότερο εξαφανιζόντουσαν στο ίδιο ακριβώς σημείο. Ο ουρανός ήταν ξάστερος και είχε φεγγάρι. Έμεινα έκπληκτη είχα φθάσει κάτω από τον σπίτι μου και παρακαλούσα να βρισκόταν κάποιος όση διαρκούσε να το έβλεπε και εκείνος. Για καλή μου τύχη εκείνη την ώρα που εξαφανίστηκε και το τελευταίο ήρθε ένας συγκάτοικος της πολυκατοικίας. δεν πρόλαβα να του εξηγήσω τι ακριβώς είδα... και εμφανίστηκε και το πέμπτο από το ίδιο σημείο δηλαδή που εμφανίστηκαν και τα άλλα... το είδε και παρακολουθούσαμε μαζί την πορεία του και την εξαφάνισή του».  
Τρεις ημέρες νωρίτερα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα UFOs & ALIENS TRUTH(Greek community), στις 7/1/2015, είχε προηγηθεί η φωτογράφιση δύο φωτεινών αντικειμένων πάνω από τον Άραξο στον νομό Αχαΐας από τον συνεργάτη της ομάδας κ. Παναγιώτη Πλώτα. (ΖΕΥΓΟΣ ΑΤΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015)

Λίγες ημέρες πριν την έλευση του νέου χρόνου, στις 24/12/2014, αντίστοιχη εμφάνιση ΑΤΙΑ καταγράφηκε πάνω από το κάστρο Ηλείας (Βίντεο).  (Στόλος ΑΤΙΑ πάνω από το κάστρο Ηλείας)

Αν και δεν έχει σχέση με την δυτική Ελλάδα (αλλά παρουσιάζει κοινά χαρακτηριστικά), πρέπει να υπενθυμίσουμε και την εντυπωσιακή καταγραφή που πραγματοποιήθηκε στις 21/12/2014, όταν στόλος τουλάχιστον δέκα φωτεινών αντικειμένων έγινε ορατός πάνω από την περιοχή της Γλυφάδας. (εντυπωσιακό βίντεο)  (Στόλος ΑΤΙΑ στην Γλυφάδα)  

Ο τρόπος που έκλεισε το 2014 αλλά και οι πρώτες αναφορές για το νέο έτος προμηνύουν μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα χρόνια!