PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

Δραστηριότητα UFOs πάνω από πυρηνικές εγκαταστάσεις! Έγγραφα φωτιά (μεταφρασμένα)



Πολλά απόρρητα και υπέρ – απόρρητα έγγραφα σχετικά με UFOs έχουν δει το φως της δημοσιότητας, και αυτό οφείλετε κυρίως στις θέσεις που κατείχαν άτομα κυρίως στρατιωτικοί, και οι οποίοι τόλμησαν να αποκαλύψουν την αλήθεια αηδιασμένοι από μια ολόκληρη αντισυνταγματική συνωμοσία, με την οποία βρέθηκαν αντιμέτωποι. Πολλά από αυτά τα έγγραφα τα έχουμε δει στο διαδίκτυο αλλά σχεδόν κανένα δεν έχουμε δει μεταφρασμένο. Έτσι ένα μέρος του κόσμου που μπορεί να μην γνωρίζει αγγλικά ή το επίπεδο γνώσης αγγλικών δεν είναι το απαιτούμενο για τέτοιας μορφής έγγραφα, δεν έχει πρόσβαση στις πιο σημαντικές ίσως πληροφορίες για την αποκάλυψη της αλήθειας. Σκοπός της ομάδας Ερ.Ε.Ν.Ζω είναι σταδιακά και σε βάθος χρόνου να παρουσιάσει μεταφρασμένα, όσα περισσότερα έγγραφα έχουν δει το φως της δημοσιότητας,  με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση του κόσμου.
Το 1965 και για τρεις νύχτες δεκάδες πολίτες και στρατιωτικοί γίνονται μάρτυρες μαζικών εμφανίσεων UFOs πάνω από την περιοχή κυρίως του Wyoming στην Αμερική, και συγκεκριμένα πάνω από στρατιωτικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να συνταχτεί μια αναφορά με σκοπό την ενημέρωση της Διοίκησης για το φαινόμενο..

Μετάφραση: ομάδα Ερ.Ε.Ν.Ζω
Έρευνα Εξωγήινης Νοήμονος Ζωής 



90η Έδρα Στρατηγείου βλημάτων WING
Πολεμική Αεροπορία Ηνωμένων Πολιτειών
Αεροπορική Βάση Francis E. Warren, Wyoming


1. Αναφορά AFR  200-2 όπως τροποποιήθηκε. Η βάση Francis E. Warren Air Force βρίσκετε σε μια περιοχή που έχει βιώσει πρόσφατα ένα σημαντικό αριθμό αναφορών σχετικά με αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα. Την νύχτα της 31ης Ιουλίου 1965, αρκετοί πολίτες του  Cheyenne, Wyoming, ανέφεραν στους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς ότι είδαν διάφορα αντικείμενα με κόκκινα και πράσινα φώτα που αναβόσβηναν. Αυτά διαβιβάστηκαν στην διοίκηση της Francis Warren. Όλες οι τοποθεσίες πυραύλων ήρθαν αμέσως σε επαφή και προειδοποιήθηκαν σχετικά με την παρατήρηση αυτών των αντικειμένων. Ως αποτέλεσμα ο παρακάτω αριθμός εμφανίσεων αναφέρθηκε κατά τις επόμενες τρεις ημέρες.



31 Ιουλίου          –     75 αντικείμενα       –      παρατηρήθηκαν από 70 άτομα
1 Αυγούστου      -     29 αντικείμενα       -       παρατηρήθηκαν από 27 άτομα
2 Αυγούστου      -      44 αντικείμενα      -      παρατηρήθηκαν από  46 άτομα
          Σύνολο           148 αντικείμενα                                           143

2. Περιγραφή των αντικειμένων.
Τα αντικείμενα που αναφέρθηκαν είναι κυρίως κυκλικά αν και υπάρχουν αναφορές και για οβάλ, πούρο, σχήμα μολυβιού ή απλώς μια πηγή φωτός. Το μέγεθος των αναφερόμενων αντικειμένων κυμαίνετε από εκείνο της μύτης μιας καρφίτσας σε νικέλιο, όταν φαίνεται με γυμνό μάτι, και από το μέγεθος ενός μπιζελιού ή μισό δολάριο με την χρήση κιαλιών. Σε θεάσεις που εμπλέκονται περισσότερα από ένα αντικείμενα, υπάρχουν σχηματισμοί σε V , σταυρός, κλιμακοειδή διάταξη. Την 1η Αυγούστου, υπήρχε μια ημερήσια έκθεση, από μια πολιτική πηγή στο Cheyenne, από ένα επιμήκης αντικείμενο το οποίο πέφτοντας από τον ουρανό χωρίστηκε στα δυο και εξαφανίστηκε προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Δεν υπήρχαν διακριτικά χαρακτηριστικά, εκτός από τις εκθέσεις που οι περισσότεροι δήλωσαν ότι είχαν χρωματιστά φώτα που αναβόσβηναν ανά ένα δυο δευτερόλεπτα, ενώ μερικές φορές γίνονταν φωτεινά – σκοτεινά εναλλάξ. Πιθανές ουρές αναφέρθηκαν σε λίγες περιπτώσεις. Δεν υπήρξε κανένας ήχος που να αναφέρθηκε σε σχέση με οποιοδήποτε αντικείμενο. Όλα τα κινούμενα αντικείμενα ήταν στα βορειοδυτικά, βόρεια και βορειοανατολικά των σημείων παρατήρησης.

3. Η πρώιμη παρατήρηση των αντικειμένων ήταν τυχαία και οφειλόταν στο φως  ή την κίνηση των αντικειμένων. Οι μεταγενέστερες παρατηρήσεις ήταν προϊόν εκ προθέσεως παρατήρησης εξαιτίας των προηγούμενων εκθέσεων.  Δεν έχει εντοπιστεί κανένα σχέδιο πτήσης όπως προκύπτει από την ανάλυση των εκθέσεων. 


--------------------------------------------------------------------------------



Ορισμένα αντικείμενα ήταν εναλλάξ εν κινήσει ή στάσιμα ενώ η πτήση ορισμένες φορές ήταν οριζόντια, μερικές φορές ανοδική και μερικές φορές καθοδική. Αναφέρθηκαν ταχύτητες που κυμαίνονταν από 0 έως τροχιακή, ενώ πολλές αναφέρουν κινήσεις υψηλών ταχυτήτων. Ελιγμούς που περιλαμβάνουν αιωρήσεις, κινήσεις πάνω και κάτω, και πιθανές προσγειώσεις. Αναφέρθηκαν δυο περιπτώσεις που αργότερα η έρευνα δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει.
Σε μια περίπτωση, το αντικείμενο κινήθηκε κατά μήκος του ουρανού με υψηλή ταχύτητα και στη συνέχεια σταμάτησε και παρέμεινε στην θέση του για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα. Αντικείμενα εξαφανίστηκαν από τον ορίζοντα συνήθως τελείως ξαφνικά. Ορισμένα αντικείμενα ήταν ορατά για ένα λεπτό ή λιγότερο, ενώ άλλες ήταν ορατές με γυμνό μάτι ή κιάλια για χρονικό διάστημα αρκετών ωρών. Όλες οι παρατηρήσεις έγιναν από το έδαφος, τις περισσότερες φορές με την βοήθεια κιαλιών 7x50.

4. Ώρα και ημέρα της παρατήρησης: όλες οι αναφορές των παρατηρήσεων συνέβησαν κατά τις ώρες της νύχτας ή κοντά στην αυγή γύρω στις 5 ώρα Zulu, την 1 Αυγούστου 1965, και συνεχίστηκαν και τις επόμενες δυο ημέρες με τις πιο γνωστές θεάσεις μετά τα μεσάνυχτα.

5. Τοποθεσία παρατήρησης: στις περισσότερες περιπτώσεις οι παρατηρητές βρίσκονταν σε διάφορες ετοιμοπόλεμες εγκαταστάσεις στην περιοχή βόρεια του Wyoming, ανατολικά –νοτιοανατολικά σύνορα της  Nebraska και στο Colorado. Μερικές παρατηρήσεις προήρθαν από οδηγούς φύλακες οχημάτων στην περιοχή.  Άλλοι έκαναν παρατηρήσεις από τις στέγες των κέντρων ελέγχου. Τα περισσότερα από τα αντικείμενα που εντοπίστηκαν ήταν από την πλευρά της ανατολής.

6. Ταυτοποίηση των παρατηρητών: οι περισσότεροι παρατηρητές ήταν νέοι (18-21), σε καθήκοντα αμυντικής δύναμης (ετοιμότητα λεπτού), ενώ λίγοι νέοι ήταν άντρες συντήρησης  πυραύλων. Όλοι οι παρατηρητές θεωρούνται αξιόπιστοι και ευφυείς. Μόνο λίγοι είχαν την εμπειρία των αεροσκαφών στην εναέρια παρατήρηση ή σε φαινόμενα του διαστήματος. Ο συνταγματάρχης Williams και το λοιπό προσωπικό των αποθηκών Sioux Army, κοντά στο Sidney, Nebraska, περιλαμβάνονται μεταξύ εκείνων που έκαναν τις αναγνωρίσεις.   

7. Καιρικές συνθήκες και άνεμοι στο χρόνο και τον τόπο των παρατηρήσεων:  οι παρατηρητές ανέφεραν γενικά ξηρό και δροσερό καιρό. Δεν υπήρχαν καταιγίδες στην περιοχή ενώ αμελητέα ήταν η νεφοκάλυψη και τις τρεις ημέρες. Οι άνεμοι ήταν ψηλά ενώ υπήρχε κλίση θερμοκρασίας (αλλαγή θερμοκρασίας ως συνάρτηση της απόστασης).
Ακολουθούν στο έγγραφο στοιχεία της θερμοκρασίας επιφάνειας, ανέμους και ταχύτητα αυτών, τις τρεις συγκεκριμένες ημέρες.   
----------------------------------------------------------

   8. Γενικές παρατηρήσεις:
α. Λόγω του μεγάλου αριθμού των παρατηρήσεων, δεν προωθούνται όλες οι ειδικές εκθέσεις για κάθε παρατήρηση, ωστόσο, όλες οι εκθέσεις θα πρέπει να τηρούνται για την αναφορά.

β. Αρκετές περιπτώσεις θέασης επαληθεύτηκαν και από άλλα γειτονικά κέντρα ελέγχου. Κιάλια ήταν διαθέσιμα σε όλες τις εγκαταστάσεις ελέγχου εκτόξευσης.

γ. Πολλές εκθέσεις ελήφθησαν από το τηλέφωνο και είναι κάπως σχηματικές. Προσωπικές συνεντεύξεις με τα πληρώματα όταν επέστρεψαν αποκάλυψαν πιο ακριβής πληροφορίες με διαγράμματα, σκίτσα, υψόμετρο και γενικά χαρακτηριστικά.

δ. Υπήρχαν αναφορές για πεφταστέρια, ωστόσο οι άντρες φάνηκαν να είναι σε θέση να διακρίνουν την διαφορά μεταξύ των αστέρων και ασυνήθιστων αντικειμένων. Οι εγκαταστάσεις γενικά βρίσκονται σε απομονωμένες περιοχές με ανεμπόδιστη όραση σε όλες τις κατευθύνσεις. Το προσωπικό άμυνας έχει συνηθίσει σε νυχτερινές βάρδιες και φαίνεται σχεδόν αδύνατο αυτά τα ασυνήθιστα αντικείμενα να ήταν παρόν στο παρελθόν αφού δεν είχαν παρατηρηθεί.
----------------------------------------------------------

Μερικά από τα αντικείμενα που αναφέρθηκαν είναι αναμφισβήτητα αστέρια ή πλανήτες. Τα αστέρια ωστόσο δεν εμπίπτουν γενικά σε ανοδική κατεύθυνση, ούτε κινούνται σε χαμηλό επίπεδο παράλληλο προς την επιφάνεια της γης είτε οριζόντια είτε καθοδικά.

ε. Η μόνη εκτίμηση της πιθανής αιτίας του φαινομένου είναι ότι τα φώτα και τα κινούμενα αντικείμενα οφείλονται κατά κάποιο τρόπο με τις αναστροφές της θερμοκρασίας που υπήρχαν εκείνη την εποχή.

9. Η έκθεση συντάχθηκε από Ταγματάρχη Elva D. Brown, AO 567478, Αξιωματικός Γραφείου Πληροφοριών, με 19 χρόνια στρατιωτικής εμπειρίας.

10. Περιλαμβάνονται τρία συνημμένα τα οποία προσφέρονται ως βοήθημα για αυτήν την έκθεση.



ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΉ
DONALD W. JOHNSON, Co1, USAF
Commander, 809 Cmbt