PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

Οι καλύτερες παλιές UFOs φωτογραφίες (1870 – 1939)



Οι περισσότεροι άνθρωποι που δεν έχουν μεγάλη γνώση της UFOλογίας έχουν εσφαλμένη αντίληψη, ότι το φαινόμενο ξεκίνησε με τα Foo Fighters στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ή με την αναφορά του Kenneth Arnold λίγο καιρό μετά.
Πιστεύουμε λοιπόν ότι αξίζει η προσοχή μας σε κάποιες φωτογραφίες  πριν το 1939, αν και κάποιες από αυτές είναι αμφίβολες.

New Hampshire USA                                                                                                                                 
Αυτή είναι γνωστή ως η παλιότερη φωτογραφία UFO. Η ημερομηνία είναι αμφιλεγόμενη. Ανάλογα με την πηγή, έχει τραβηχτεί το 1870, 1880, 1896, στο New Hampshire κοιτάζοντας το Όρος Ουάσιγκτον. Ίσως η πρώτη φωτογραφία UFO σχήματος «πούρου».
 

Γαλλία, 1910
Μια φωτογραφία από το 1910 στην Γαλλία με ένα UFO στην δεξιά γωνία να αιωρείται. Πολλοί πιστεύουν ότι είναι ψεύτικη και πιθανόν να έχουν δίκιο.
 
 

Αυτή η φωτογραφία «διεκδικείται» από δυο διαφορετικές πόλεις. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι η φωτογραφία είναι από το Tiensten της Κίνας το 1942, και κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται πως είναι από το Tianjin της Ιαπωνίας το 1911. Άποψη μας ότι σε μια λεωφόρο τέτοιου μεγέθους το 1942 μάλλον δεν θα συναντούσαμε κάρα αλλά αυτοκίνητα! Η εικόνα της πόλης πιο πιθανόν μας κάνει για Ιαπωνία το 1911. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μάθουμε ποτέ.
 

1920, USA
Ακριβής τοποθεσία άγνωστη
 
 

Απρίλιος 1929, USA
Φωτογραφία τραβηγμένη πάνω από μια εταιρία ξυλείας στο Κολοράντο της Αμερικής.
 

1 Ιανουαρίου 1939, Δυτική Βιρτζίνια, USA