PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

Νέος στόλος UFOs (;) πάνω από τον Πειραιά. (16/6/2012)

Πιθανή εμφάνιση νέου στόλου UFO αυτή τη φορά πάνω από τον Πειραιά, όπως θα διαβάσετε παρακάτω. Είναι η τρίτη εμφάνιση στόλου πάνω από τον Ελλαδικό χώρο τον τελευταίο μήνα, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει. Και στις τρεις περιπτώσεις (Ηλιούπολη, Θεσσαλονίκη, Πειραιά), έχουμε τα ίδια χαρακτηριστικά. Πορτοκαλί χρώμα, έλλειψη ήχου, οριζόντια πορεία και όχι κάθετη κτλ. Η αρχική φάση στην περίπτωση του Πειραιά, θυμίζει την αντίστοιχη αρχική φάση της Θεσσαλονίκης στις 11 Ιουνίου 2012 που σας παρουσιάσαμε μέσα από την ιστοσελίδα της ομάδας Ερ.Ε.Ν.Ζω (Έρευνα Εξωγήινης Νοήμονος Ζωής).

 
Στην Θεσσαλονίκη είχαμε την εμφάνιση δέκα (10) αντικειμένων, και στην συνέχεια ακολούθησαν άλλα τέσσερα (4). Στην περίπτωση του Πειραιά έχουμε την εμφάνιση ενός (1) αντικειμένου και στην συνέχεια ακολούθησαν άλλα έξι (6). Διαβάστε παρακάτω την αναφορά της Αλκμήνης, φίλη της ομάδας η οποία ήταν και η αυτόπτης μάρτυρας στις 15 Ιουνίου 2012
 Καλησπέρα σας.
Την Παρασκευή 15 Ιουνίου, περίπου στις 22:50 το βράδυ, στον Πειραιά βγήκα στο μπαλκόνι μου (4οςόροφος) και είδα μία μεγάλη πορτοκαλί μπάλα σε ύψος πολύ χαμηλότερο (τόσο χαμηλά τώρα που το σκέφτομαι αφού το κεφάλι μου δεν ήταν στραμμένο στον ουρανό προς τα επάνω αλλά λίγο πιο πάνω από τον ορίζοντα μπροστά μου), από ότι πετούν αεροπλάνα, με κατεύθυνση νοτιοανατολικά. Έμεινα με ανοιχτό το στόμα γιατί μετά μέτρησα από πίσω να εμφανίζονται άλλες 6. Σαν να έρχονται-σκάνε  από το πουθενά πηγαίνοντας πάρα πολύ αργά και να χάνονται πάλι στο πουθενά. Δεν ακουγόταν ήχος δεν ήταν φωτοβολίδες. Δεν ξέρω τί μπορεί να ήταν. Άγνωστη στρατιωτική τεχνολογία? Ενεργοποίηση ίσως HARP? UFO? Περίμενα μήπως δώ και άλλες αναφορές στο διαδίκτυο για διασταύρωση. Οι περιγραφές ταιριάζουν με αυτό που είδα και εγώ.