UFO πάνω απο το Phoenix, Arizona, VIDEO


Το UFO της Arizona που παρουσιάζει σήμερα η ομάδα Ερ.Ε.Ν.Ζω ίσως αποτελεί την μοναδική περίπτωση επαφής πρώτου τύπου όπου υπάρχει τόσο μεγάλος αριθμός μαρτύρων (σχεδόν ολόκληρη πόλη), δεκάδες βίντεο και φωτογραφίες, και τελειώνει και με εμφάνιση αντρών στα μαύρα! Τη νύχτα της 13ης Μαρτίου 1997, μια γραμμή φωτός σε σχήμα V βρισκόταν πάνω σε ένα αντικείμενο γιγάντιων διαστάσεων το οποίο εισβάλει στον ουρανό του Phoenix της Arizona. Από τότε και έως σήμερα, επίσημη εξήγηση για το συμβάν στάθηκε η σιωπή, η γελοιοποίηση και η κλασική κυβερνητική κωλυσιεργία. Η Arizona είναι η πολιτεία του Grand Canyon, γνωστή για την έρημο της. Από τη βραδιά της 13ης Μαρτίου 1997, γίνεται διάσημη για κάτι ολότελα καινούργιο. Τα UFOs! Παράξενα φώτα έγιναν ορατά σε Nevada, Arizona και New Mexico. Οι πιο δραματικές θεάσεις συγκεντρώνονται στη περιοχή του Phoenix, όπου εκτυφλωτικά φώτα και ένα τεράστιο αντικείμενο σαν V αιωρείται πάνω από την πόλη, με μάρτυρες εκατοντάδες πολίτες. Οι αναστατωμένοι πολίτες καλούν κάθε Κυβερνητική οργάνωση. Τα φώτα έκαναν την εμφάνιση τους νωρίς, στις 6 το απόγευμα. Υπήρξαν μάρτυρες που είδαν αεροπλάνα πάνω από το Phoenix, ίσως στρατιωτικά, ίσως όχι. Πιθανότατα είχαν σηκωθεί από την αεροπορική βάση Λουκ για να ερευνήσουν το φαινόμενο.

Αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν κοντά στο διάδρομο απογείωσης είδαν τα πολεμικά αεροσκάφη να απογειώνονται και να καταδιώκουν τις φωτεινές σφαίρες στον εναέριο χώρο της Βάσης. Παρά την επιμονή των ερευνητών στις μέρες που ακολούθησαν η Αεροπορική Βάση Λουκ αρνείται την στρατιωτική της εμπλοκή. Σύντομα όμως αλλάζουν άποψη. Μερικούς μήνες αργότερα ο στρατός δίνει τη δική του εξήγηση στο φαινόμενο. ‘’Ανακαλύπτουν’’ την ύπαρξη εκπαιδευτικής πτήσης στη ζώνη πάνω από την οροσειρά Barry Goldwater Peak, 65 χλμ. νοτιοδυτικά του Phoenix. Επιβεβαιώνουν ότι κάποια στιγμή της 13ης Μαρτίου ομάδα αεροσκαφών Α-10 απογειώθηκαν από τη βάση Davis Monthan προς Phoenix. Τμήμα της άσκησης ήταν χρήση φωτοβολίδων από τα αεροσκάφη. Ο στρατός δήλωσε ότι είναι ορατές από απόσταση 250χλμ. Όμως οι πολλές καταγραφές του φαινομένου, και οι πολλές διαφορετικές γωνιές λήψεις, επέτρεψαν στους ερευνητές  και όχι μόνο, να αποκλείσουν την περίπτωση των φωτοβολίδων. Με ποιο τρόπο έγινε αυτό; Απλή γεωμετρία. Αφού υπήρξαν καταγραφές από διαφορετικές τοποθεσίες μπορούμε να τα τριγωνοποιήσουμε μέσα στον υπολογιστή, και να τα τοποθετήσουμε σε τρισδιάστατο τοπογραφικό χάρτη. Από το αποτέλεσμα ήταν σαφές ότι τα φώτα βρίσκονται μπροστά από την οροσειρά (πλάγια του βουνού), και χαμηλότερα από την κορυφή της. (ο στρατός μιλάει για εκπαιδευτική πτήση πάνω από την οροσειρά). Για την ιστορία, η κωδική ονομασία της ‘’άσκησης’’ ήταν «Επιχείρηση Πουλί του Χιονιού». Στην αμερικανική στρατιωτική ορολογία έτσι αποκαλείται ο αντιπερισπασμός. 

Μια πολύ ενδιαφέρον άποψη ακούστηκε από τον James Fox στο 26ο ετήσιο διεθνές συνέδριο UFO που πραγματοποιήθηκε το 2017 στην Αριζόνα, κοντά στο Φοίνιξ. Όπως πληροφορήθηκε ο Fox από κάποιον ο οποίος ήταν προφανώς σε θέση να γνωρίζει, εκείνο το βράδυ «Πήγαμε στο Defcon 3». Η κατάσταση Defcon, είναι ένα σύστημα που χρησιμοποιείται από τις ένοπλες δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών. Το σύστημα Defcon, αναπτύχθηκε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού και προσδιορίζονται πολεμικές εντολές. Έχουν οριστεί πέντε επίπεδα ετοιμότητας, από το λιγότερο σοβαρό (Defcon 5), και αυξάνει στο πιο σοβαρό (Defcon 1), ώστε να ταιριάζει με διαφορετικές στρατιωτικές καταστάσεις. Το επίπεδο DEFCON ελέγχεται κατά κύριο λόγο από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, και τον Γραμματέα Άμυνας των ΗΠΑ. Το ανώτερο επίπεδο που έχει φτάσει μέχρι σήμερα είναι το Defcon 3, ενώ ελπίζουμε να μην ζήσουμε ποτέ το Defcon 2 και 1, καθώς το Defcon 2 είναι βήμα προετοιμασίας για πυρηνικό πόλεμο με τις ένοπλες δυνάμεις να αναπτύσσονται και να συμμετάσχουν σε λιγότερο από 6 ώρες, ενώ το Defcon 1 σημαίνει ότι επίκειται πυρηνικός πόλεμος και οι ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται στην μέγιστη ετοιμότητα. Με άλλα λόγια, ο Fox αποκάλυψε ότι τα «Φώτα του Phoenix» ενεργοποίησαν την αεράμυνα των ΗΠΑ, με την πολεμική αεροπορία να είναι σε ετοιμότητα 15 λεπτών  (Defcon 3), όσο παράλογο κι αν ακούγεται αυτό, για έναν «πόλεμο» με το άγνωστο αντικείμενο που αιωρούνταν πάνω από το Phoenix της Αριζόνα. Μάλιστα ο Fox σημείωσε ότι το περιστατικό αυτό, ήταν το ίδιο βράδυ που ο Πρόεδρος Κλίντον τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο του, κατά την επίσκεψη του στο γκολφ Greg Norman στη Φλόριντα, υπονοώντας ότι ίσως λόγω της κατάστασης Defcon 3, η Μυστική Υπηρεσία ήταν σε μια τέτοια βιασύνη προκειμένου να απομακρύνουν τον πρόεδρο σε ένα ασφαλές μέρος, που τραυματίστηκε κατά τη διαδικασία!      
Δείτε το βίντεο για τις λεπτομέρειες του περιστατικού

Follow by Email