PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

Συντριβή UFO στο Kecksburg το 1965




Ημερομηνία: 9 Δεκεμβρίου 1965
Ώρα: 4:47μ.μ
Τόπος: Kecksburg, Pennsylvania, U.S.A
Μάρτυρες: Πολλοί
Επεξεργασια - Μετάφραση: Ερ.Ε.Ν.Ζω    http://erenzw.blogspot.com/


Για πάνω από 47 χρόνια το Kecksburg της Pennsylvania  είναι μια πόλη διχασμένη από μια αλλόκοτη διαμάχη. Πολλοί από τους κατοίκους της ισχυρίζονται ότι τίποτα αντικανονικό δεν συνέβη ποτέ εκεί ενώ άλλοι κάτοικοι ισχυρίζονται ότι το χωριό Westmoreland Coynty φιλοξένησε για λίγο ένα συντετριμμένο UFO.  

Την 9η Δεκεμβρίου 1965 εκατοντάδες μαρτύρων στο Μichigan του Οhio, και στην Pennsylvania είδαν ένα αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενο αντικείμενο να σκίζει τον ουρανό. Οι κάτοικοι όμως του Kecksburg της Pennsylvania, δεν είδαν μόνο, μα στήριξαν αυτό που πολλοί ισχυρίστηκαν ότι ήταν ένα όχημα από το διάστημα. Το αντικείμενο ήταν σαφώς ορατό, δεν έπεσε, μα φάνηκε να προσγειώνετε στα κοντινά δάση. Μέσα σε δυο ώρες οπλισμένες στρατιωτικές δυνάμεις της Κυβέρνησης των Η.Π.Α κυριολεκτικά εισέβαλαν στην μικρή της Pennsylvania πόλη, βρήκαν το αντικείμενο και το απομάκρυναν.
Τι ήταν αυτό που έπεσε ή προσγειώθηκε κοντά στο Κecksburg της Pennsylvania;







Κάποιοι ντόπιοι ισχυρίστηκαν ότι διετάχθησαν να σιωπήσουν για το συμβάν. Ήταν επειδή είχαν σφάλει σε σχέση με κάποιο απόρρητο κυβερνητικό πρόγραμμα, ή επειδή είχαν δει ένα αντικείμενο που απεδείκνυε την ύπαρξη ευφυούς ζωής σε άλλους πλανήτες;


Ήταν γύρω στις 4:47μμ, όταν το αντικείμενο προφανώς προσέκρουσε στα δάση του Kecksburg. Υπάρχουν πολλοί ντόπιοι γύρω στο Kecksburg, οι οποίοι είδαν το αντικείμενο να κατεβαίνει στην δασική περιοχή. Ενώ κανένας από αυτούς τους ανθρώπους δεν ανέφερε οποιοδήποτε ήχο πρόσκρουσης, σχεδόν ακαριαία, υπήρξε μια στήλη μπλε καπνού που ανέτειλε από το δάσος. Κατά τα λεγόμενα των αυτοπτών μαρτύρων, οι κάτοικοι έτρεξαν στο σημείο όπου είδαν πρώτα τον καπνό να βγαίνει μέσα από τα δέντρα. Εκεί ανακάλυψαν ένα μεταλλικό αντικείμενο μισοχωμένο στο βάθος της ρεματιάς, να καπνίζει ακόμα από την μακρινή του κάθοδο στην ατμόσφαιρα της Γης. Παράξενα γράμματα σαν ιερογλυφικά υπήρχαν στην βάση του αντικείμενου. Ο κάτοικος του Kecksburg Jim Romansky, λέει ότι ήταν ένας από τους πρώτους που εντόπισαν το αντικείμενο στο βάθος της δασώδους ρεματιάς.. «ήταν ένα τεράστιο μεταλλικό αντικείμενο..το έχω περιγράψει σαν ένα τεράστιο βελανίδι και ο λόγος που το λέω βελανίδι είναι  επειδή στην βάση αυτού του αντικειμένου, υπήρχε ένας ΄΄προφυλακτήρας΄΄ ολόγυρα του. Ήταν στραπατσαρισμένος και είχε ένα πολύ έντονο χρώμα. Αυτό το πράγμα ήταν ένα μπρούτζινο, χάλκινο ατσάλι. Ήταν ένα χρώμα που είναι πολύ δύσκολο να το περιγράψεις.» Έπειτα σύμφωνα με τον Romansky και πολλούς άλλους μάρτυρες, οπλισμένοι στρατιώτες των Η.Π.Α άρχισαν να καταφθάνουν με φορτηγά και άλλο βαρύ εξοπλισμό. Ο Romansky συνεχίζει.. «μέσα από το δάσος ήρθαν δυο τύποι. Αδιάβροχα, στρατιωτικό κούρεμα. Κοίταξαν γύρω, κοίταξαν το αντικείμενο, εμάς, και με πολύ επιτακτικό ύφος, μας είπαν ότι αυτή η περιοχή είναι σε καραντίνα, περιορισμένη και να φύγουμε.» Σύμφωνα με τον Romansky και πολλούς άλλους μάρτυρες που έδωσαν συνέντευξη στον  Stan Gordon, το αντικείμενο παρέμεινε στην ρεματιά μόνο για λίγες ώρες, επειδή η στρατιώτες που τόσο γρήγορα είχαν εμφανιστεί πήραν το αντικείμενο και το πήγαν κάπου αλλού. Romansky: «ήρθε ένας τεράστιος γερανός. Στο πίσω μέρος του γερανού είχαν ένα μεγάλο μουσαμά και τον τέντωσαν πάνω στο αντικείμενο. Και πήρε το ίδιο σχήμα. Μπορούσα ακόμα να βλέπω τον προφυλακτήρα κάτω από τον μουσαμά, γιατί μπορούσες να δεις το σχήμα του. Ο μουσαμάς ήταν προσαρμοσμένος τόσο σφιχτά που μπορούσες να το δεις, και εγώ ήξερα, ακράδαντα, ότι αυτό που κατέβασαν από το βουνό ήταν το αντικείμενο.»






Ο στρατιωτικός γερανός με το αντικείμενο πάνω του αναχώρησε αργά εκείνο το απόγευμα από το Kecksburg και από πληροφορίες που έχουμε σήμερα ο γερανός συνέχισε και πήγε στην αεροπορική βάση Lockbourne στο Colombus του Οhio, όπου παρέμεινε για ένα σύντομο διάστημα. Από εκεί πήγε στην Αεροπορική Βάση Wright Patterson στο Dayton του Οhio. Φαίνεται πολύ πιθανό ότι η Κυβέρνηση είχε ανιχνεύσει το αντικείμενο και είχε ειδοποίηση τις ομάδες αμέσου αποκατάστασης που εμπλέκονται σε τέτοιου είδους επιχειρήσεις. Από όταν απομακρύνθηκε το αντικείμενο και μέχρι σήμερα τουλάχιστον, ποτέ δεν το ξαναείδαμε. Ο Jon Marphy, ο οποίος είναι διευθυντής ειδήσεων του  WHJB, αισθάνθηκε ότι η ιστορία του αντικειμένου του Kecksburg ήταν υψίστης σημασίας και έτσι έκανε πολλές έρευνες για το θέμα και πήρε συνεντεύξεις από πολλούς μάρτυρες, οι οποίοι είχαν εμπλακεί ή γνώριζαν το επεισόδιο. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των μαρτύρων, κάτι είχε τρομάξει άσχημα πολλούς από αυτούς που είχαν δει το άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο και που είχαν μαρτυρήσει την ανάκτηση του από το στρατό. Πριν προλάβει ο Marphy να δημοσιοποιήσει την έρευνα του κάτι φαίνεται να έχει συμβεί, καθώς οι άνθρωποι που ήταν πρόθυμη να δώσουν συνέντευξη μετά ξαφνικά, αποφάσισαν να μην αναφερθεί το όνομα τους ή οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το αντικείμενο. Τι συνέβη που ανάγκασε τους μάρτυρες να αρνηθούν να καταθέσουν δημοσίως, όταν ήταν τόσο πρόθυμοι μόλις λίγες ώρες πριν; Δυο εβδομάδες αργότερα τελείως ξαφνικά και ο ίδιος ο Marphy σιώπησε τελείως και δεν μιλούσε για αυτό.  Εγκατέλειψε το θέμα για μερικά χρόνια, όμως λίγες εβδομάδες αφού έδωσε στον Stan Gordon ένα πλήρες αντίγραφο της αμοντάριστης μαγνητοταινίας που δεν έβγαλε ποτέ στον αέρα, ο Jon Marphy σκοτώθηκε όλως περιέργως κοντά στην Santa Barbara της California. Ακόμα και η κασέτα που δόθηκε στον Stan Gordon έχει μυστηριωδώς εξαφανιστεί.





Μετά από όλα αυτά η επίσημη θέση της Κυβέρνησης ακόμα και σήμερα είναι ότι αυτό που έπεσε στο Kecksburg ήταν μετεωρίτης. Ένα φλεγόμενο αντικείμενο που έκανε μια ελεγχόμενη προσγείωση, ένα μεταλλικό σκάφος χωρίς ενώσεις ή ραφές, με ακαριαία στρατιωτική ανάπτυξη, χρήση γερανού και φόρτωμα σε φορτηγό, για την Κυβέρνηση των Η.Π.Α ήταν απλά ένας μετεωρίτης!!!   

πηγή:             http://ufocasebook.com/Kecksburg.html
http://ufos.about.com/od/bestufocrashcases/p/kecksburg.htm