PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

Αρχαίοι πολιτισμοί και εξωγήινοι (Σουμέριοι)

Στην Βίβλο οι Σουμέριοι αναφέρονται ως "Shinar". Οι Σουμέριοι έζησαν περίπου το 4000π.Χ., ανακάλυψαν την γραφή περίπου το 3200π.Χ. και η γλώσσα τους χάθηκε περίπου το 2000π.Χ.
Οι Σουμέριοι ήταν οι πρώτοι πολιτισμένοι άνθρωποι στον πλανήτη. Σύμφωνα με τον
Zecharir Sitchin ( ιστορικός, εβραιομαθής, συγγραφέας, ομιλητής και αρχαιολόγος) το αρχαίο κείμενο των Σουμερίων δηλώνει πως αυτοί διδάχτηκαν από τους Ανουνάκι (Anunnaki), οι οποίοι ήταν μια φυλή εξωγήινων που έμοιαζαν με τους ανθρώπους στην όψη και οι οποίοι είχαν έρθει από έναν πλανήτη που ονόμαζαν Νιμπίρου. (Nibiru )
Σύμφωνα με την Σουμεριακή κοσμολογία, ο πλανήτης Νιμπίρου ήταν ο 12ος πλανήτης του πλανητικού μας συστήματος, συμπεριλαμβανομένου και του Ήλιου και της Σελήνης. Η τροχιά του Νιμπίρου γύρω από τον Ήλιο υπολόγιζαν περίπου στα 3600 χρόνια.

Στην Σουμεριακή γραπτή παράδοση επίσης αναφέρεται, πως ένας από τους δορυφόρους του Νιμπίρου είχε μια καταστροφική σύγκρουση με τον Τιαμάτ (Tiamat ), έναν πλανήτη που βρισκόταν μεταξύ των πλανητών Άρη και του Δία, και πως από αυτή την σύγκρουση δημιουργήθηκε η Γη, η Σελήνη και η ζώνη των αστεροειδών. Επίσης από τις μεταφράσεις που έκανε ο Sitchin στα Σουμεριακά γραπτά, διαβάζουμε ότι οι Ανουνάκι ήρθαν στη Γη αναζητώντας χρυσό, που λόγο της αντανακλαστικής του ιδιότητας, ήθελαν να τον χρησιμοποιήσουν για την καταρρέουσα ατμόσφαιρα του Νιμπίρου.

Σκεφτείτε πως οι Ανουνάκι όταν έφτασαν στην Γη, χρειάζονταν μια ανώτερη φυλή ανθρώπων με τους οποίους να μπορέσουν να επικοινωνήσουν και οι οποίοι να μπορούσαν να διδαχτούν από εκείνους. Έτσι οι Ανουνάκι πήραν 80% DNA από τους ανθρώπους της Γης και 20% από το δικό τους DNA και δημιούργησαν τον πρώτο τέλειο αρχάνθρωπο, που ονόμασαν «Αδάμ».
Οι Σουμέροι απεικόνιζαν τους δημιουργούς τους φτιάχνοντας φίδια σε διπλή έλικα, τα οποία κατασκεύαζαν χρησιμοποιώντας λεπτές μπάρες που ενώνονταν μεταξύ τους με ελικοειδή τρόπο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός πως είναι πρόσφατη η ανακάλυψη των επιστημόνων πως το ανθρώπινο DNA έχει την διπλή έλικα …..
Στις εικόνες που ακολουθούν βλέπουμε αγαλματίδια και τεχνουργήματα που απεικονίζουν τους Ανουνάκι..